slo-onko Re: Komentarze do "COS DLA OCZU" 25.07.06, 20:21 a skad wiesz Nick ,ze to "ona"? toz to wyglada mi na pana żabę nawet na skorce ma wypisane "pocaluj mnie " Odpowiedz Link
nick000 Re: Komentarze do "COS DLA OCZU" 25.07.06, 20:24 jakoś tak po babskiemu kicala, normalnie pewny jestem, ze to ona Nawet chciałem z nia poflirtować, niestety przeszkodzono nam bo nie wiadomo do czego by doszłoD Moze jest nasza ropuszka zaczarowaną księżniczką albo inną babą jagą Odpowiedz Link
slo-onko Re: Komentarze do "COS DLA OCZU" 25.07.06, 20:30 no jasne i moze jeszce swoja potzrebe robila na kuckach?DD dla mnie to żab,krolewicz,nawet slad po koronie zostal na lebku Odpowiedz Link
nick000 Re: Komentarze do "COS DLA OCZU" 25.07.06, 20:36 a skad wiesz, ze na kuckach, jakbyś tam byłaDD Jeszcze raz powtarzam, to normalna baba. co widac i słychać Odpowiedz Link
kendo Re: modelka-zaba;)) 26.07.06, 09:44 no nicku, wstreciucha ta zaba, ale obejzalam wszystkie ujecia i powiem,,ze, na drugim zdjeciu jest jakas naburmuszona -pokazuje jakies swe humorki, na ostanim zdjeciu widac,ze jest obrazona,pewnie nie na takie ujecie czekala) miales szczescie,ze nie odskoczyla od objektywu...chyba zasluga goraczki ja otumanila) Odpowiedz Link
kendo Re: modelka-zaba;)) 26.07.06, 09:46 sloo, wydaje mi sie ,ze to zabowa,bo takie minki stroi,jak rozkapryszona panienka))) Odpowiedz Link
kendo Re: Komentarze do "COS DLA OCZU" 11.08.06, 20:44 masz racje nicku, tez mam takie dziecinne skojarzenia ,zawsze idac do szkoly widzialysmy taki obrazek, a jadac pocigiem do szkoly juz czasie pozniejszym widzielismy na lakach takie wierzby czy jak sie one zwa,trworzyly jakby jednostronna aleje.-siliczne. Odpowiedz Link
kendo Re;mychy zwiedzanie i kocio;) 16.08.06, 20:42 no mycha,sliczne miejsca odwiedzilas i zobaczylas, a do studni marzen pieniazek wrzucilas? kocia przeslodziasta,czy dobrze widze,ze ma zielone slepka?? glaski extra dla "wiedzimy"-dobere imie Odpowiedz Link
mycha Re: Re;mychy zwiedzanie i kocio;) 16.08.06, 21:10 cześć kenduś niestety studnia była zamknięta a odkurzacz rzeczywiście ma zielone ślepka już ją od ciebie tarmoszę Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Komentarze do "COS DLA OCZU" 21.08.06, 10:27 nick, no cuda ) a szczególnie ta droga i zdjęcia promieni słonecznych zza chmur... bardzo mi się podobały Odpowiedz Link
mycha Re: Komentarze do "COS DLA OCZU" 29.08.06, 18:50 cześć nick. bardzo ładne zdjęcia. powiem więcej, aż się chce pochodzić w takim lesie. a te prześwity promieni między gałęziami... cudo drogowskaz mnie rozbawił. orginalny pomysł, nie powiem) Odpowiedz Link
kendo Re: zapach jesieni 09.09.06, 20:27 prawda nicku, w moim lesie tez juz dzis poczulam jej zapach,cudownie pachnie i przybywa juz roznych kolorow. ostanie zdjecie jest niesamowite,ogladajac pierwsze,gdzie niebo faktycznie niebieskie a na tym ostanim ,odnosi sie wrazenie "wiszacej jakiejs grozby nad glowa" piekne masz widoki-dzieki ,relaks wspanialy po dzisiejszej tyrce z grzybkami Odpowiedz Link
odin-2 Re: Komentarze do "COS DLA OCZU" 10.09.06, 16:19 "COS DLA OCZU" ??? - to cos to Ktos,zona po powrocie do domu z wielkich zakupów ...,i dla serca tez , Nitrogliceryna ! Odpowiedz Link
kendo Re: Komentarze do "COS DLA OCZU" 11.09.06, 09:01 odinie niewymyslaj) ciesz sie ze wszystkiego ,bo moge zaraz znowu wyjechac i co wtedy?????????? nawet "gricelinka" nie pomoze)))))))))),)))))))))) Odpowiedz Link
gruby190 Re: Komentarze do "COS DLA OCZU" 11.09.06, 09:04 odin-2 napisał: > Nitrogliceryna ! Chcesz świat wysadzić w powietrze, cycuś? ))) Odpowiedz Link
kendo Re: nickowe jesienne obrazy 17.09.06, 21:30 zaczelam ogladac "od tylu",pieknie juz jesien wita tam u Ciebie nicku, dzieki za czastke jesienii. Odpowiedz Link
kendo Re: nickowa galeria 28.09.06, 19:56 www.nick000.ao.pl/ poprostu jestem pod wrazeniem , nicku,swietnie sobie poradziles z zalozeniem i stworzyles bardzo sliczna galerie dzieki Ci. Odpowiedz Link
slo-onko Re: nickowa galeria 28.09.06, 20:00 tez widzialam i co wazne przybywa wspanialych zdjec. Nick , wg mnie jestes juz profesjonalista nie tylko oczywiscie w zakresie fotografii Odpowiedz Link
slo-onko Re: nickowa galeria 28.09.06, 20:15 nick000 napisał: > tylko w tym zakresie??? napisalam,ze nie tylko w tym zakresie okulary naloz)) Odpowiedz Link
nick000 Re: nickowa galeria 28.09.06, 20:16 no tak, starosć nie radość, okulary i lupe na dodatek Odpowiedz Link
nick000 Re: nickowa galeria 28.09.06, 20:12 cała przyjemnosć po mojej stronie Co jakis czas bede wymieniał fotki. Odpowiedz Link
kendo Re: nickowa galeria 28.09.06, 20:20 przyklaskuje do sloo, nick zrobil piekna galerie,teraz to nabylam sie kompleksow, bo gdy ja cos takiego to na pewno nie bedzie tak wspaniale. wlasnie dobra ta galeria,ze mozna fotki "opatrzone" usunac i nowe zamiescic i tym sposobem w 150 sztukach sie zmiescic. Odpowiedz Link
slo-onko Re: nickowa galeria 28.09.06, 20:21 czy kazdy musi miec swoja galerie czy mozna sie podczepic pod czyjas juz gotowa? np. pod Nickowa?)) Odpowiedz Link
kendo Re: nickowa galeria 28.09.06, 20:23 mysle,ze mozna sie podczepic,lub nick moze zalozyc nastepna i w niej mozna wlasnie swoje zdjecia ukladac. Odpowiedz Link
nick000 Re: nickowa galeria 28.09.06, 20:25 można sie podczepić tylko wówczas kiedy fotki prześlesz na moja pocztę. Odpowiedz Link
nick000 Re: nickowa galeria 28.09.06, 20:24 nie da sie jednak podczepić pod czyjąś galerię, musi być ona zainstalowana na dysku konkretnego komputera, wejdź na te stronkę, poczytaj i zobaczysz jakie to proste. Odpowiedz Link
nick000 Re: nickowa galeria 28.09.06, 20:29 przesadzasz z tym nygusem, po prostu masz inne zajęcia i nie zawsze już Ci sie chce Odpowiedz Link
kendo Re: nickowa galeria 28.09.06, 20:26 no wlasnie, trzeba miec dyskietke,a ja tego nieumie robic, bede musiala dziecie zarekwirowac do pomocy,co chyba teraz bedzie problematyczne( Odpowiedz Link
slo-onko Re: nickowa galeria 28.09.06, 20:28 Kendus nic prostszego jak zainwestowac w aparat cyfrowy. wtedy transport zdjec na kompute to pesteczka a jaka przyjemnosc robienia zdjec,od razu wdac co sie zrobilo Odpowiedz Link
kendo Re: nickowa galeria 28.09.06, 20:30 slubne obiecalo,ze zakupi,do tej pory niema...( Odpowiedz Link
nick000 Re: nickowa galeria 28.09.06, 20:32 terza można kupić taki aparat, calkiem niezly, za cztery stówy. Odpowiedz Link
kendo Re: nickowa galeria 28.09.06, 20:37 to tanio,tu ponad szesciet zlociszy by kosztowal,taki przecietny. Odpowiedz Link
nick000 Re: nickowa galeria 28.09.06, 20:30 a do czego Ci ta dyskietka, bo nie rozumiem. Odpowiedz Link
nick000 Re: nickowa galeria 28.09.06, 20:23 zero kompleksów, po prostu zacznij ją tworzyć a zadziwisz nas wszystkich. Moje zdjecia sa normalne, pokazuja to, co mi w oko wpadło, spodobalo sie i chcę tym podzielić się z Wami. Odpowiedz Link
kendo Re: nickowa galeria 28.09.06, 20:25 no tak,kazdy spostrzega cos innego, ale jak odbiore zdjecia to zaczne cos tworzyc Odpowiedz Link
nick000 Re: nickowa galeria 28.09.06, 20:25 czekamy, jesli Twoje zdjeci będą takie jak ostatnio, będzie super Odpowiedz Link
kendo Re: nickowa galeria 28.09.06, 20:33 hmmmmmmmmmmmmmmm...mam koncepcje na zamczyska/kosciolki/morskie widoki,to co tu wkolo mam,wymaga tylko pojezdzc sobie i pocykac Odpowiedz Link
nick000 Re: nickowa galeria 28.09.06, 20:35 koniecznie to zrob, pamiętj o jednym, nie szukaj na siłe tematu, on sam wpadnie Ci w oko i bedziesz wowczas wiedziala, ze to jest ten moment. Odpowiedz Link
kendo Re: nickowa galeria 28.09.06, 20:40 wlasnie tak czynie nicku, dla uzupelnienia biore jeszcze broszurke by podczytac o danym miejscu wiecej. Odpowiedz Link
slo-onko Re: nickowa galeria 28.09.06, 20:25 e tam nie badz taki skromnisz. umiesz uchwycic to co piekne ,a i tereny sa wspaniale, to drugi walor. Odpowiedz Link
nick000 Re: nickowa galeria 28.09.06, 20:28 piękno jest w nas i dobrze o tym wiesz, czasami zachwycić sie mozna listkiem, trawką, najważniejsze by patrzeć szeroko otwartymi oczami. Odpowiedz Link
slo-onko Re: nickowa galeria 28.09.06, 20:31 i Twoje musi byc na wierzchu kochani ja zmykam dzisiaj. pozegnam sie tutaj zyczac dobrej nocy Odpowiedz Link