slo-onko Re: sobota 28.07.07, 10:23 dzien dobry bardzo wszytskim jade do miaste robic zakupy,a potem gdzies na obiad. zycze udanej soboty aha Kendus i kto to slyszal,zeby przed osma wstawac z lozka? Odpowiedz Link
kendo Re: sobota 28.07.07, 19:23 )))))))))))))),sloo,psie mnie obudzilo lizajac po nosie) witaj i reszte Zalogi wieczornie pozdrawiam a mala dziennie pozdrawiam) mam nadzieje,ze zakupy udane i obiadek smakowal sloo?? a ja bylam na jarmarku staroci,troche glupotow nakupowalam a ksiazki byly po 1 SKR i wzielam ostroznie dwie,ktore na altanie sie wietrza,bo z takich miejsc maja zwyczaj pachnac ,jakby zbutwialy, mycha ldane lapy okienne byly z jasno zielonym marmurem i bialym,tym razem nie zakupilam mielego dnia/wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: sobota 04.08.07, 09:29 nareszcie swieci slonce, jest chlodnawo, pracki w brud..... witam Zaloge,zycze udanego dnia i realizacji wszystkich planow. Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota 04.08.07, 18:48 dzien dobry ,witam slonecznie i zycze udanego dnia u nas zlot zaglowcow,masa plywajacych jednostek,wiekszych,mniejszych i pietrowych. nawet ciekawie,jutro ciag dalszy atracji w innym miejscu miasta. Odpowiedz Link
kendo Re: sobota 11.08.07, 08:33 zapowiada sie nawet slonecznie. witajcie Zalogo. piatkowa diagnoza pasowala do mnie,jak "ulal", Venus jest moja opiekuncza planeta i nie tylko. zycze udanego odpoczynku weekendowego,dla Malej milego dnia pracy Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota 11.08.07, 09:15 witajcie niespiochy) sama nie spie od rana wczesnego,mase spraw mam juz za soba. zaraz ide do frycki mieszac we wlosach,a po obedzie wyjezdzamy na spotkanie z natura. ozioro, zielen,las,ognisko,komary i brak sloncaD aaaale taaam,wazne swieze powietrze, a tam go nie brakuje. milej soboty zycze Odpowiedz Link
kendo Re: sobota 11.08.07, 09:44 przeciw komarom zabierz sloo cos kwasno-octowego, witaj sobotnie, mnie w tym roku kasaja niesamowiecie,ratuje sie jablkowym winegretem i dzieki temu niemam rozdrapanaego ciala. zycze udanego plenerowania. Odpowiedz Link
greis52 Re: sobota 11.08.07, 10:15 witam ale sie w kolejce nastalam, zeby sie z Wami przywitac komputer krecil a ja zrobilam zakupy, podlalam kwiatki na balkonie oproznilam kubek kawy, z otwarta geba wysluchalam co nam polityka niesie i wkoncu sie dostalam na vistule i pozdrawiam serdecznie udanego dnia zycze a na komary ponoc olejek waniliowy jest skuteczny Odpowiedz Link
kendo Re: sobota 11.08.07, 10:24 hej greis, no to juz cos w domciu zrobilas,ja tylko kawcie wychleptalam,sniadanko sie niezmiescilo,bo wczoraj z siostra pozno opyhalysmy sie moze i warto go wyprobowac,ale te"ocet" w domciu zawsze mam do slalat,wiec na mnie dziala, na niektorych dziala tez olejek z drzewa herbaciango,mam go ,wiec moze dzis wieczorem go wtestam,jak komarowa mnie dopadnie, jak slysze krajowe wiadomosci,to az wszystkie "wloski" mi sie podnosza ze zlosci) miej sobie mile odpoczywanie. Odpowiedz Link
slo-onko Re: sobota 11.08.07, 12:22 zabierzemy raidy, offy i swiece dymne. jakos przezyjemy jedna noc. co prawda juz sie rozpadalo i siedzenie przy ognisku chyba sie nie odbedzie,ale zawsze to na powietrzu innym niz miejskie. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: sobota 11.08.07, 17:04 witam ) wczoraj wieczorkiem wróciliśmy zadowoleni i wypoczęci pluskaliśmy się w morzu, pływaliśmy statkiem, zwiedzaliśmy muzea i inne ciekawe miejsca, opalaliśmy, a nade wszystko obżeraliśmy rybkami a na komary to pomagało nam anytbzzzz to tak pokrótce pozdrawiam vistulaczków Odpowiedz Link
nick000 Re: sobota 11.08.07, 18:06 cześć Burzy, deszczy i wieje, czasami nawet przez chwilę robi sie słonecznie i tak przez caly dzień. Dodajmy do tego straszliwa duchotę, bedziemy mieli komplet. Na komary mam swoj wypróbowany sposob, po prostu trzeba je polubić;D Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: sobota 18.08.07, 16:27 witam, witam popołudniową porą wysprzątałam już co było trzeba i teraz mogę odpoczywać a wieczorem czeka mnie miła wizyta pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link
greis52 Re: sobota 25.08.07, 10:54 pogodnej soboty zycze trzeba wykorzystac jeszcze dobrodziejstwo lata Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: sobota 25.08.07, 13:07 witam sobotnio ach, za niedługo zacznie się moja ulubiona pora roku wczesna jesień... mmmm... już czuć pierwszy powiew - kolejne ciasto śliwkowe pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
kendo Re: sobota 25.08.07, 19:32 zadnego kuszenia sliwkowym ciastem) witaj kasikku, bardzo malo sliwek w tym roku bylo i na dodatek pszczoly je pozarly,natomiast jablka ,galezie sie uginaja,na zime zrobilam juz pare sloikow greis,tu nie nadaje sie pogodowo by ybyc na dworze,wieje chlodno...ech jesien, oby byla tylko przyjemna tz.sloneczna/pachanaca. zycze milego dnia i wieczoru. Odpowiedz Link