nick000 Re: Kendo :-) 19.05.05, 10:04 dostał, dostał przeciez napisałem dzisiaj na forum, ze dziękuje za list w wiadomej sprawie Odpowiedz Link
jtka Re: Kendo :-) 19.05.05, 21:11 Kendus, ja jestem totalnie za)))) nie wnoszę zadnych sprzeciwów Odpowiedz Link
jtka Re: Kendo :-) 19.05.05, 21:56 a ja chciałam tylko jeszcze zameldować ,że niespodzianka dla Malej juz puszczona w świat, żeby każdy kto chciał , mógł pozaglądać głebiej w kartki Odpowiedz Link
mycha Re: Kendo :-) 20.05.05, 10:48 kenduś to może być ciekawe! zabieram się za szukanie po bibliotekach mam taką książkę "damy XII wieku" - ciekawa, bo pokazuje podejście i pozycję kobiet w średniowieczu. min. jest opisana historia eleonory akwitańskiej, mamy ryszarda lwie serce. bardzo ciekawa, choć momentami trudno się ją czyta. a z takich łatwiejszych i lekko się czytających to polecam Juliette benzoni: 1. "w łoznicach królów" 2. "włożnicach krolowych" opisane, jak to przestrzeni wieków "zabawiali się" królowie i królowe. takie ploteczki (ale prawdziwe) historyczne. bardzo fajne Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kendo :-) 24.05.05, 22:44 Pisze z innego..wolny..moj moze w przyszlym tygodniu dostanie nowy dysk i wszystko mu sie z powrotem zaladuje..ale co potracilam to potracilam..."niech mu Bozia w dzieciach to wynagrodzi"... Odpowiedz Link
nick000 Re: Kendo :-) 25.05.05, 06:50 dzieki, tez bym chciał miec takie wdzianko jak Twoj psiun Odpowiedz Link
mycha Re: Kendo :-) 28.05.05, 21:10 kochana, baaardzo dziękuję poczytam sobie z przyjemnością Odpowiedz Link
mycha Re: Kendo :-) 28.05.05, 21:21 i ślubny stanął na wysokości zadania)) tak trzymać Odpowiedz Link
jtka Re: Kendo :-) 01.06.05, 21:44 **** Ty wiesz za co))) w odpowiednim czasie beda relacje))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 05.06.05, 13:39 zdazylam przed obiadem napisac list ale mi juz pachnie, glodna jestem jak wilk Odpowiedz Link
kasikk Re: Kendo :-) 08.06.05, 22:44 dziękuję ) na pewno kupię, a na razie martwię się o mamę maluszka, bo cesarkę miała... ale pewnie wszystko dobrze będzie ) Odpowiedz Link
kasikk Re: Kendo :-) 09.06.05, 10:25 mały jest 2.900 waży, ale zdrowiutki całkowicie, więc może dobrze będzie się chował, czyego życzę im z całego serca ) Odpowiedz Link
kasikk Re: Kendo :-) 09.06.05, 11:04 ciekawe, jaki mój jest... w przyszłum miesiącu idziemy na usg i wtedy się wyda czy chłopiec, czy dziewuszka ) Odpowiedz Link
jtka Re: Kendo :-) 16.06.05, 20:32 Kendo jestes wspaniala z tymi haslami reklamowymi , jak się na Vistule wchodziDDDDDDD ***** Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 18.06.05, 14:58 Kendus jesli masz na swojej satelicie TVN to dzis o 21,05 bedzie film "zielona mila"-polecam. sama dzis odstapie od netu,by kolejny raz obejrzec. mam na plycie ale z napisami tak wiec dzis obejrze z lektorem. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 18.06.05, 17:28 ale jestem gapa tu powinnam wpisac swoja odp. kendo napisała: > dziekuje za TV -filmowy tips... > mam to na satelicie,jak slubne bedzie ogladal to i ja obejze;;; > a czy to nie jest o walce kogos chorego i bioracego udzial w biegu????, nie, rzecz dzieje sie w wiezieniu, historia kilku wiezniow o roznych charakterach, ktorzy zostali skazani. kilka bardzo ciekawych watkow, niektore mocno chwytajace za serce. naprawde warto obejrzec. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 20.06.05, 08:10 Kendus nie doebralam juz wczoraja listu napisz mi co w nim bylo na sluzbowy e-mail. Odpowiedz Link