greis52 24.03.09, 09:51 kto używa laptopa to sie ucieszy sa juz podkładki chłodzące pod laptopy www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090324/KOBIETA2/502747588 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: komputerowe nowinki... 24.03.09, 10:18 slubne bedzie sie cieszyc, ma zamiar sobie toto kupic Odpowiedz Link
nana_c Re: komputerowe nowinki... 24.03.09, 15:46 A slyszalyscie juz, wlasciwie to wiadomosc juz stara jak laptopy, ze mezczyzni uzywajacy laptopa tak wlasnie w podolku, jak ta pani na zdjeciu, sa narazeni na bezplodnosc? Bo to "grzanie" jader powoduje zmniejszona produkcje zywych plemników- a wiec, mlodzi panowie, panowie z planami potomstwa, uwaga! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: komputerowe nowinki... 24.03.09, 17:54 Ach te ich klejnoty,ciągle narażone na coś,a to siodełko od roweru uciska,to obcisłe portki,teraz nie wolno przegrzewać.No trudno,jak klejnoty,to trzeba się obchodzić z nimi jak z jajem. Odpowiedz Link
kendo Re: komputerowe nowinki... 24.03.09, 20:06 tak,tak....to prawda,slyszelismy o tym i u nas..... ale miec kompa na brzuchu to fajna rzecxz,pod warunkie,ze sie nie usnie jak przy TV) Odpowiedz Link
greis52 YouTube będzie płatny 20.04.09, 22:16 nt.interia.pl/internet/wiadomosci/news/youtube-bedzie-platny,1293070 Ciężkie czasy nadchodzą dla milionów użytkowników popularnego serwisu społecznościowegho - YouTube. Firma Google zastanawia się nad wprowadzeniem opłat za korzystanie z serwisu. Odpowiedz Link
kendo Re: YouTube będzie płatny 20.04.09, 22:47 spadnie frekwencja zagladalnosci w takim ukladzie, ja jakos niemam czasu by zajzec,chyba,ze ktos jakiegos linka zapoda, Odpowiedz Link
greis52 Wolność internetu jest zagrożona! 27.04.09, 09:53 www.tvn24.pl/-1,1597491,0,1,zabiora-ci-internet,wiadomosc.html Odpowiedz Link
kendo Re: Wolność internetu jest zagrożona! 27.04.09, 17:11 coz juz nie wymysla, chyba projekt nie przejdzie, tu by sie ludziska buntowali. Odpowiedz Link
greis52 Myszka z bezprzewodową technologią bluetooth... 16.06.09, 12:50 Bluetooth Mouse M555b pozwoli zapomnieć o kablach i odbiornikach, a dzięki zastosowaniu super szybkiego trybu przewijania poruszanie się po obszernych dokumentach i arkuszach kalkulacyjnych przestanie być uciążliwe i fajnie i nareszcie Odpowiedz Link
mycha Re: Myszka z bezprzewodową technologią bluetooth. 16.06.09, 13:47 no proszę, moja rodzina?)) Odpowiedz Link
kendo Re: yahoo poczta 18.06.09, 12:11 informuje Was,ze na razie poczta ta nie dziala u mnie, qurcze,chcieli nowe zalogowanie z podpowiedziami na haslo, dziecie mi pomoglo wstep, pozniej szlo dobrze,pojechalo do domciu a oni nastepna planasze wsadzili i klops, stanelam na tym,choc punkt po punkcie zrobilam,to moj czas tej operacji wygasl i kazali od nowa zaczynac i nie otworzyli poczty;-(( jutro ma przyjechac,zobaczymy co da sie zrobic Odpowiedz Link
jaga_22 Re: yahoo poczta 18.06.09, 12:48 Bądź dobrej myśli,pewnie wszystko będzie dobrze. Odpowiedz Link
greis52 i kto to wymyslił?????? 01.03.10, 08:48 hehehe mężczyzna ktoremu chyba natury barkowało Intymność przed komputerem zyskuje zupełnie nowy wymiar, wraz z myszką G-Point ( dosłownie: Punkt G). Zaprojektowane przez mężczyznę (czy kogokolwiek to dziwi?), urządzenie o jaskrawo-czerwonej barwie ma swoim kształtem przypominać najintymniejszą część kobiecego ciała. technowinki.onet.pl/multimedia/myszka-z-punktem-g,3179845,0,foto-male.html Odpowiedz Link
kendo Re: ciagna swiatlowod-bedzie szybszy internet 29.06.15, 12:44 juz przy granicach kazdej posesji kable polaczyli ,ktore sa przeciagniete pod kazdy dom,tam gdzie bedzie w murze wiercone do dalszego polaczenia, robota bardzo skladnie idzie, po zakonczeniu "robot" zamieszcze zdjeci pare.. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: ciagna swiatlowod-bedzie szybszy internet 29.06.15, 14:03 *Kendo, to cekam z niecierpliwoscia. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: ciagna swiatlowod-bedzie szybszy internet 29.06.15, 17:03 No to będziesz śmigać.W nowym budownictwie od 2 lat i u nas stosują światłowody. Odpowiedz Link
kendo Re: ciagna swiatlowod-bedzie szybszy internet 29.06.15, 17:04 ponoc i Tv i cos tam jeszcze mozna podlaczyc.. zobaczymy jakie oferty beda..zaraz wkleje pare zdjeci, bo juz zakonczyli na chodnikach ladnie porzadkujac i walcujac . Odpowiedz Link
kendo Re: ciagna swiatlowod-bedzie szybszy internet 29.06.15, 17:30 takimi zebami wykopywali dolek do kabla ** zaraz placza z glownym i zakrycie wykopalisk,maszyny ubijacze ubili wyjety piasek pod slonce robilam foty i troche obcielam walca obecnie pozamiatny grus i czysto na ulicy do domu sie nie wniesie kamyczkow teraz czekac bedziemy, kiedy do domu przez sciane beda sie wwiercac i podlaczac.. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: ciagna swiatlowod-bedzie szybszy internet 29.06.15, 19:18 *Kendo, spisali sie na medal pracownicy, nie ma balaganu na ulicy i gruzu, pozniej asfaltem pociagna, chyba jak juz przebija sie do mieszkania. Odpowiedz Link
kendo Re: ciagna swiatlowod-bedzie szybszy internet 29.06.15, 19:30 dokladnie Lusia, rozmawialam z jednym operatorem zalogi,co walcowal nasypany gruz w dolek, cieszyl sie,jak chwalilam ich sprawnosc i systematycznosc. to koncowe zdjecia wkleilam, mam jeszcze kabel 1 i kabel 2 bo robili to dzien po dniu ale to innym razem Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: ciagna swiatlowod-bedzie szybszy internet 30.06.15, 08:51 *Kendo Mloda mowila ze w Bömella tez polozyli kabel, ale nikogo nie stac na podlaczenie sie?. No moze niektorych. Odpowiedz Link
kendo Re: ciagna swiatlowod-bedzie szybszy internet 30.06.15, 08:55 tu tez podciagali do kazdego domu ale jakos nie widzialam wszedzie kabli po drugiej stronie przy domu, to koszt 12 tys koron,nam syn od dawna zapowiadal,zebysmy sie zgodzili to ON pokrywa wszystkie koszty, musze przejsc sie z Bobbym i pozagladac na dzialki,gdzie maja kable przy scianach domu. Odpowiedz Link
slo-miana Re: ciagna swiatlowod-bedzie szybszy internet 01.07.15, 14:13 a od 2017 ceny w polaczeniach telefonicznych międzynarodowych (europejskich) będą miały jedna stawke jak za polaczenia krajowe. no to sobie pogadamy Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: ciagna swiatlowod-bedzie szybszy internet 01.07.15, 14:18 *SLO-mianka, ja mam taka opcje, ze za granice dzwonie o 1 öre taniej niz w Szwecji. Operator zawsze wyjdzie na swoje, bo moze byc drozsze, tylko otwarcie- podniesienie sluchawki, wykrecenie numeru-. Odpowiedz Link
kendo Re: ciagna swiatlowod-bedzie szybszy internet 01.07.15, 14:30 ja do Mamy dzwonie zawsze z komorki i place taniej niz ze stacjonarnego, do Lusi i pozostalej rodziny rozmawiam za darmo placa tylko otwarcie-pod warunkiem ze wszyscy maja tego samego operatora. Odpowiedz Link
slo-onko Re: ciagna swiatlowod-bedzie szybszy internet 01.07.15, 14:52 tez nie ponosze kosztów polaczen i smsów bez względu na siec. abonament place i hulaj dusza. chciałoby się jednak porozmawiać z rodzina zza granicy. poki co jest to jakiś koszt, ale jak będzie taki sam jak w kraju to nie będzie oporow. w końcu co prawda małymi krokami,ale jakos idziemy do przodu. polaczenia w Polsce zawsze były najdroższe jak i polaczenia internetowe,nie wiadomo dlaczego. Odpowiedz Link
kendo Re: ciagna swiatlowod-bedzie szybszy internet 01.07.15, 15:11 bedac w kraju niegdy nie dzwonie do nikogo z Mamy telefonu czy mojej komorki,(umawiam sie wczesniej i zaklepuje czas np.spotkania..)tu wysylam SMS lub zadzwonie.. bo jak mam wybijac tasiemcowy numer z roznymi znaczkami,to zawsze "po drodze" jakis znaczek zgubie i nerwicy dostaje,ze musze jeszcze raz wybijac nr. Odpowiedz Link
kendo Re: nowe regoly? 01.10.15, 12:14 znowu cos nowego? wiecie co za zmiany???????????? Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: nowe regoly? 01.10.15, 12:48 *Kendo, nie mialam cierpliwosci czytac, bo przed zalogowaniem wrzucili tekst do przeczytania. Odpowiedz Link