aniouek1 17.06.04, 16:26 Dwie skryteczki pełne listów forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=5616564 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=8579871 Teraz trzecia już na listy otwarta, a ja na nie czekam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniouek1 podrzucam w góre by Wam łatwiej było dostać 01.07.04, 12:08 nową skryteczkę w której miejsca mnóóóóstwoooooo wolnego Odpowiedz Link
kendo Re: podrzucam w góre by Wam łatwiej było dostać 24.07.04, 23:22 Anioueczku czy jak popatrzysz na koniec wpisow w Szufladuni to tez masz dwa okienka ;usun i dodaj a ja dzis zobaczylam trzecie okienko "przesun" i z tym mialam przygode bo przenioslam caly watek na Poduchy.... zastanawiam sie czemu sie teraz pojawil??? Odpowiedz Link
kendo Re: podrzucam w góre by Wam łatwiej było dostać 24.07.04, 23:41 wlasnie,jakis czarodziej zaczyna mi czarowac, ze pozniej odcielo mnie calkiem.... musialam wylaczyc kompa a tzrecie "okienko" dalej jest..... moze sie komus nie podoba Vistuka bo pod tym okienkiem jest "przesun do forum Pogaduchy do poduchy idruga alternatywa smieciarka" Odpowiedz Link
kendo Re: podrzucam w góre by Wam łatwiej było dostać 25.07.04, 00:03 o! dziekuje za podpowiedz, nie pomyslalam o tym.... zaczne dzialac z moim "refleksem szachisty"..) Odpowiedz Link
kendo Re: podrzucam w góre by Wam łatwiej było dostać 25.07.04, 00:21 odpoczywaj Aniele i nabieraj sily podczas snu... ja wczoraj bylam pol zywa ....nie mialam sily nawet kompa wlaczyc ale to w e-mailu... zycze szybciutkiego wypoczywania(jak sie uda) szybciutkiego spania(jak tak mozna) i pieknych kreatywnych snow(moze ??kto wie ,cos sie przysni) PA;..usciski na DOBRANOC. Odpowiedz Link
rb13 Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 30.07.04, 21:11 Yhmm -tak po prawdzie trochę w tym prawdy,ale niech oficjalnie będzie ,że to na specjalne życzenie czytelników(?)czy raczej miłosników mego pisania. Od 1 sierpnia jestem na urlopie jak narazie do końca sierpnia.A resztę opowieści w liście.Umówmy się wstepnie na środę Odpowiedz Link
kajtulo Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 02.08.04, 14:25 Aniouku! Nie bywam na Forum, czego bardzo mi żal. Bywam tylko sporadycznie, więc nie mogę śledzić na bieżąco, co u Was słychać, za dużo wątków i co dzień coś nowego. Bardzo mi Was brakuje! Chciałabym się dowiedzieć, co u Ciebie słychać, czy jesteś zdrowa? Odpowiedz Link
kendo Re: list11 16.08.04, 20:55 no tak,ladnie to tak dlugo milczec???????????????????????????????????????????? szufladunie zaczynaja sie rozsychac od braku przegldu/konserwacji.... a tak pozatem to smutno.... niema kto za raczke trzymac))) czekamy Wszyscy na Ciebie.... Odpowiedz Link
kajtulo pozdrawiam 25.08.04, 11:26 Anioueczku! Tak bardzo tęsknię za Tobą, rzadko bywam na forum i nie mogę na bieżąco uczestniczyć w Waszych dyskusjach. A bardzo bym chciała! Nie jestem w stanie, będąc raz na tydzień przy komputerze, śledzić wszystkich wątków. Chciałabym wiedzieć, co dzieje się u Ciebie? U mnie wszystko w porządku, mam znowu POWER!!! najważniejsza jest nereczka, ale całkiem możliwe, że nic jej nie będzie. Może cud się zdarzy? Napisz, napisz, co u Ciebie? Odpowiedz Link
kasikk list do ANIOUEK1 05.09.04, 12:14 dziękuję, anioueczku, z głębi serducha ) dobrze, że już jesteś, bo jakoś pusto bez ciebie było Odpowiedz Link
kendo Re: list do ANIOUEK1 05.09.04, 12:21 jezeli moglabym miec takie zyczenie???? chcialabym zatrzymac swa wypelniona skrzyneczke, mi nie przeszkadza ze jest pelna, mysle,ze chyba innym tez nie sprawi problemu...chyba zeby mieli problem z jej otwarciem...to coz musialabym sie zgodzic na nowa. poczekajmy wiec na reszty marudzenie, ze do kenduli nie moga sie dostukac)))))))))) zgadzasz sie Anioueczku ze mna???? a tak na wszelki wypadek to juz z gory dziekuje)))))))))) PS;..i ciesze sie straszecznie, ze Cie widze..usciski i milego dzionka..... Odpowiedz Link
kendo Re: list do ANIOUEK1 05.09.04, 17:07 ..* dziekuje za wysluchanie mej prosby ..* lupus 2 czy jak on sie zwie to MOJEG nik bo przecie zapomnial hasla na hdp....och mowie z chopem!!!! starosc pewnie nie radosc....) ..**a wolfgan...?? milo bylo powitac i cisza nastala.... moze ktos przez omylke sie wpisal?? szkoda( bo moglby zadomowic sie w szufladuni.... ta tak wiecej nic ciekawego sie nie wydazylo chyba) Odpowiedz Link
kendo Re: list do ANIOUEK1 07.09.04, 16:27 Aniele, zycze chocby pozbycia sie jednego a to juz sukces,,,,reakcja lancuszkowa w ruch puszczona i pojedzie "jak z platka" uszka do gory::::usciski... Odpowiedz Link
megxx list 17 09.09.04, 23:38 Kiedy kłopoty rozbije się na drobniejsze, kiedy nada się im sens, jakieś logiczne wytłumaczenie, stają się proste do pokonania. Czas też pomaga, łagodzi dramaty. Strach niszczy wszystko, bo odbiera nam ludzką miłość, dobroć, zrozumienie, normalność, moc, chęć....... Dasz radę, jesteś mocna, nawet gdy wydaje Ci się, że to Cię przerasta. Nie ma nic ponad ludzkie siły, wszystko czemuś służy. Jesteśmy z Tobą, uwydatniamy anielską moc. Pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link
kendo Re: list 18 18.09.04, 14:50 dzieki za pocieszenie... wszystko byloby dobrze,gdyby byl ich ciag dalszy, ale pojawilo sie cos nowego....usch... trzeba sie uczyc na nowo.... zastanawiam sie jaki bedzie koniec((((((( **milego weekendu zycze Odpowiedz Link
kendo Re: list 19 18.09.04, 15:06 tak,tak,... dostalismy szoku,nikt nawet o tym nie myslal w poniedzialek ciag dalszy..... wiec na 100% bedzie wtedy wiadomo jak toto "badziewie" traktowac..... poczekaj do poniedzialku.... Odpowiedz Link
kendo Re: list 20 18.09.04, 16:25 wyslalam...STOP....telegram.STOP.... uparciuch STOP jestes STOP......) Odpowiedz Link
kendo Re: list 22 21.09.04, 17:15 dziekuje za pomoc na ~kobiecej poloni~ kochane masz skrzydelka,siegaja daleko... a u nas tak jak pisalas,niema sie o co zamartwiac. dzieki za wszystko...usciski. ¨ Odpowiedz Link
kendo Re: list 23 25.09.04, 10:28 Anioueczku badzi tak grzeczna i usun watek " ~~1" za szybko sie wyslal, dziekuje i przepraszam za klopot. ** milego weekendowania zycze. Odpowiedz Link
marucha1 List 24 26.09.04, 09:03 Dzien dobry Anioueczku, Przeczytalem Twoja sliczna opowiesc o pudeleczkach od Pana Boga.Wiesz co?....Pomyslalem co z zrobic z tym wspanialym prezentem i juz wiem.Pozostawie go dla Wszystkich dobrych ludkow w szufladce.Bardzo chce aby te pudeleczka mogli uzywac wszyscy.Rowniez Ty Anioueczku.Gdy beda jakies smuteczki to....do czarnego pudeleczka z nimi.A moze to bedzie malo? Moze trzeba bedzie zrobic ogromna szufladke? Ale wiesz co?.....Tylko na radosci.Niech bedzie jak najwieksza.Bo smutki i tak wypadaja przez dzure i leca do Pana Boga.A On juz wie jak sie z nimi rozprawic.Bardzo dziekuje Ci za ta opowiesc.Zabiore ja ze soba na droge zycia i gdy przyjda do mnie smutki to otworze im podarowane przez Ciebie czarne pudeleczko.A kazde Twoje slowo,kazda Twoja mysl bedzie w zlotym pudeleczku mieszkac.Chcialbym bardzo aby radowala nie tylko moje serduszko. Pozdrawiam Cie serdecznie Anioueczku. Odpowiedz Link
kendo Re: List 25 26.09.04, 10:05 a o czym pisze Marucha????,czy cos opuscilam?????? a tak wogole to Anioueczku chcialam spytac, jak przepisalas link z innego watku by na czerwono sie ukazal, mi sie znow nie udalao ,bo gdzieindziej chcialm cosik innego zapodac??gdzie robie blad?? ** milego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: List 26 26.09.04, 17:35 wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale ,juz umie.... dzieki Anioueczku,jestes dobrym nauczycielem usciski i buziaczki) Odpowiedz Link
kendo Re: List 27 26.09.04, 17:54 takkkkkkkkkkk???,ja takie antytalencie techniczne i antytalencie w jezyku komputerowym dalam sobie rade to jakis CUD ...swiecie!!!!!!!!!! alem dumna z siebie.... jak wstana moje chlopce to im zaraz pokaze hi,hi, i przekaze "wasiki z drapaniami" usciski w Twa strone kochanie. Odpowiedz Link
kendo Re: List 28 27.09.04, 00:09 bardzo madre slowa "ksiegi Tao" hmmmmmmm....szkoda , ze nie wszyscy mysla o tym.... ** spokojnego snu i wypoczynku zycze. Odpowiedz Link
aniouek1 list 29 od Aniajerzyk z 27.09.2004 11 28.09.04, 19:11 • Re: list 12 aniajerzyk 27.09.2004 11:43 odpowiedz na list odpowiedz cytując Witaj Aniouku! Dziękuję za pomoc i informacje.Dziękuję tym bardziej, że jestem laikiem internetowo-komputerowym,i każda podpowiedź pomaga mi baaardzo . Postaram się od czasu do czasu coś napisać - nie zawsze jednak mam dostęp do internetu - póki co, nie mam go w domu. Chciałabym,żebyś wiedziała coś o osobie, która wielkodusznie wpuściłaś do swego domku, nie wiem tylko, co Cię interesuje, a jakie informacje podać powinnam, jeśli chcę byc w zgodzie z internetowym savoir- vivrem. Tymczasem, wobec tego, krótko. Jestem człowiekiem, kobietą, matką, żoną, pracownikiem socjalnym, ekspedientką w ksęegarni katolickiej ,przyjaciółką, koleżanką, sąsiadką, et cetera, et cetera. Lubię ludzi i świat, a oni odwzajemniają mi się tym samym. Lubię długie Polaków rozmowy, lubię czytać, podróżować, uczyć się, robić zaprawy na zimę, lubię żyć! Mam fajową rodzinę:męża miłego i tego samego od 23 lat, córkę i dwóch synów. Mieszkają z nami: pies, kot, królik i myszoskoczek. Interesuje mnie tak wiele, ze łatwiej napisać co mnie nie interesuje, a są to: nauki ekonomiczne, matematyczno, fizyczno-chemiczne, motoryzacja i pokrewne. Może wystarczy na razie - reszta i tak wylezie ze mnie, czy tego chcemy czy nie! Pozdrawiam Cię Aniouku Odpowiedz Link
kendo Re: list .... 28.09.04, 21:12 "wiek to kwesti postawy" aniele,naszlo Cie na modre "slowa" podoba mi sie to.... **milego wieczoru. Odpowiedz Link
aniouek1 list 31 od Aniajerzyk z 28.09.2004 16:39 28.09.04, 21:56 Re: WTOREK - jesień ' 2004 Autor: aniajerzyk Data: 28.09.2004 16:39 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- Aniouku! Litości i bardzo szczegółowej instrukcji potrzebuję.Krok po kroku. Sytauacja taka: chcę napisać list do Ciebie, albo do Kendo, albo do kogoś jeszcze innego.Albo do swej własnej poduszeczkowej skryteczki. Nie chcę, żeby to był list publiczny. No, i co mam po kolei czynić? Napisałam liściki do Was, króciutkie - z wstępną autoprezentacją - i Kendo mówi,że źle je zaadresowałam, ale jak przyjdziesz to poprawisz. A ja nie chcę dokładać Ci pracy i chciałabym radzić sobie sama. Pozdrawiam cieplutko i przepraszam, że Cię tak molestuję. Odpowiedz Link
kendo Re: teraz ja wolam o pomoc!!!!!!!!!!!!! 28.09.04, 22:09 o swiecie ale Ci skarbie narobilam hi,hi, prosze przenies moj post do ani..... wiesz juz sama niewiem co ja myslalam gdy weszlam do Ciebie.... i jeszcze swiecie przekonana ze jestem u ani prosze Ja o przeprosiny.... Odpowiedz Link
aniajerzyk pozdrowionka! 29.09.04, 12:28 Bardzo dziękuję za wsparcie i sprzątanie po mnie. Znów jestem zagubiona, ale się wprawię i potem będzie dobrze. Kochany Aniouku, miło,że tu jestes dla nas! Posyłam jesienne całuski-kluski i dwie rybie łuski! I uśmiechy! Odpowiedz Link
aniajerzyk ukłony z leśnej ambony:) 30.09.04, 16:17 Ukłony, wbrew temu co w tytule, posyłam z roboty, gdzie zimno i szaro,i nuuuudno! Rozweselam się Szufladkując, Podróżując, Podczytując... . Uściski! i uśmiechy! Odpowiedz Link
aniajerzyk Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 01.10.04, 17:40 Anioueczku, spieszę z odpowiedzią: praca ma odbywa się w księgarni katolickiej i nie jest nudna ...jak jest. Ostatnio jednak, nastąpił dramatyczny spadek odwiedzin w mojej księgarni i podejrzewać zaczynam, że wszyscy katolicy wyjechali z mego miasta. Nie wiem dokąd ich poniosło, ale, że to sie stało, to pewne. Bo nie przychodzą. Więc nudno. Bardzo lubię swoją pracę i miejsce, i moich klientów. Ale jak nudno, to nudno. Urozmaicam sobie oczekiwanie buszując po Szuflandii i nuda pryska... A dzisiaj POTWORNIE boli mnie głowa. I chcę do domu... Tam czeka na mnie mąż i winogrona, które zamierzamy przerobić na pyszne winko. Będzie to nasz pierwszy raz, więc nie wiadomo co z tego wyniknie. Pa,pa! Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 02.10.04, 18:56 Anioueczku..... az skacze z radosci hi,hi,(bo sobie pomyslamam,ze jak linki sie tak przenosi, to chyba temat w watku tez?) przenioslam tematy z watku na inny watek ,,, ha,ale sie ciesze....dzieki za pomoc.... a pamietasz jak nie umialam przeniesc moich horoskopow i Cie o pomoc prosilam ) usciski i buziaczki i milego wieczoru.... Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 03.10.04, 11:17 kendo 02.10.2004 18:42 odpowiedz na list odpowiedz cytując kendo 02.10.2004 16:54 odpowiedz na list odpowiedz cytując slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > hmmmm...ja juz buciki sobie zakupilam, > > nawet wygodne/zadowolona jestem, > > zimowe?,moze w kraju kupie, > > choc mam zeszloroczne...ale moze ciekawy desajn zobacze) > > > a wlasnie czy z okraglym noskiem? > bo ja nie wiem na jakie mam sie zdecydowac? > czy dalej z czubkiem czy jednak nosek? jak zakupisz z okraglym noskiem bedzie to "HIT" mody, u nas sie dopiero pokazaly przed tygodniem, wiec mysle ze:szpic i okragly ,beda szly w parze.... usch,czlek nie nadazy za moda( ** to jest przyklad i sprawdzian jednoczesnie, przenioslam to z Vistuli, dyskusje ze sloo o bucikach jesiennych, ktora zaczelysmy na temacie "z jesiennych dum" a szkoda bylo go zapisac "bucikami" tak rozpedzilysmy sie ze sloo, ze az cztery RE:przenioslam i ulozylam we wlasciwym watku. **ale to fajnie sie robi hi,hi,...dzieki Anioueczku za pomoc..usciski. Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 04.10.04, 20:37 Skarbie ja sie pocieszam w takich przypadkach: kupuje favorit ciacho w cukierni, parze kawcie i zasiadam do "wielkiego pociesznia" niesmuc sie~~~~~~~~~~....bo nam tez bedzie smutno. Odpowiedz Link
aniajerzyk wieczorne pytanie 05.10.04, 18:09 Anioueczku, mam pytanie: czy jest w Szufladzie mała szufladka dla bardzo smutnych ludzi? Żeby popłakali troszkę i nie samotnie? To mój dzisiejszy stan mnie skłania do tego, by o to pytać.Buuuu! Jutro..., jutro będzie nowy dzień i obudzę się bez tego strasznego ciężaru na piersiach, który tak mnie dziś przygina do ziemi. Prawda? Odpowiedz Link
aniajerzyk Pozdrowionka pełne słonka! 06.10.04, 16:36 Dziękuję za szybkie informacje dotyczące szufladek na smutki. Dziś nowy dzień.pogodny i wesoły>Pozdrowionka! Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowionka pełne słonka! 07.10.04, 00:14 ojej!!! Aniele Kochany a co to sie dzieje????wnet mozna kajaczkiem poplywac od lezkow..... no dobrze..juz nie chlipaj....masz tu chusteczke w krate i oczeta osusz, masz do lapki balonik ..juz dobrze??))))))))) przytulam serdecznie Cie Anioleczku dzis z rana napewno bedzie lepiej)usciski i caluski) Odpowiedz Link
kasikk Re: Pozdrowionka pełne słonka! 07.10.04, 08:59 i ode mnie buziak na pocieszenie żeby aniouki już nie płakały Odpowiedz Link
aniajerzyk uściski i ukłonik niski! 07.10.04, 11:55 Aniouku! co to się stało, że popłakiwałaś wczoraj? Spieszę z pocieszeniem, utuleniem, uściskami, uśmiechami życzliwymi, głaskami ciepłymi i z wszystkim czego Ci potrzeba! Wypłacz wszystkie smutki na deszczu dzisiejszym. Niech z deszczem popłyną, niech w deszczu zaginą.... Odpowiedz Link
kendo Re: uściski i ukłonik niski! 07.10.04, 17:45 hi,hi,....no widzisz.... wszyscy Cie pocieszylismy)))))))))) a ja zamykam oczka, przytulam sie do Ciebie i razem sluchamy zaokiennego koncertu, tak sie lepiej szlyszy)..usciski i buziaczki))))))) PS;..bede w kraju od 24 pazdziernika-11 listopada, czy Wroclaw bylby dobrym miejscem spotkania?? Odpowiedz Link
kendo Re: uściski i ukłonik niski! 07.10.04, 23:35 no widzisz Skarbie.jak mam stop to siedze i nazekam, a jak sie zacznie dziac to lapie kazda niteczke by wszystko na raz zlapac,i w klebuszek zwinac) bo moge dlugo czekac na podobna sytuacje. dopracujemy "program".... tak sobie pomyslalam, ze po drodze mam Slo-neczko do zlapania pozjniej z Ania...i z Toba jak bedzie oczywiscie pasowac i juz sie ciesze na sama mysl. PA;..miej sobie cieplunio..... Odpowiedz Link
kendo Re: uściski i ukłonik niski! 08.10.04, 14:00 wiem,wiem Skarbie, ze nie zawsze pasuje ,jak chcemy, zobaczymy co czas pokaze jak bede na miejscu, to jeden dzien widzenia...moze sie uda) ** milego dnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: uściski i ukłonik niski! 08.10.04, 14:12 PS;.. ladne to o "kochaniu" mozna sobie dopasowac wszystko.... Odpowiedz Link
aniajerzyk Podziękowanka. 14.10.04, 15:31 Anioueczku, dziękuję za dobre słowo! Mi też baaaardzo dobrze z Wami w Szufladce! Ściskam ciepluteńko i posyłam cieplutkie uśmiechy! Odpowiedz Link
kendo Re: krajowe obiadki........ 14.10.04, 19:15 pewnie ze gotuje Polskie obiadki i to czesto,jak mi sie znudzi przeplatam "tubylczymi" ** milego wieczoru.. PS;..a czemu pytasz o te obiadki??????????? Odpowiedz Link
kendo Re: krajowe obiadki........ 15.10.04, 11:49 hmm..Falun lezy na polnoc odemnie...dosci daleko.... mile niespodzianki lubie...pewnie) i chyba sie domyslam,ze zguba znaleziona) czekamy na myszke miejmy nadziej,ze jakis kocur Jej nie upolowal))))))) ** milego dzionka zycze Ci Aniele. Odpowiedz Link
kendo Re: juz golabeczek 15.10.04, 14:55 znalazlam dwie.... przy jednej =eva(to chyba nie to) drugi z inna ulica....i na razie cicho, sprobuje wieczorem..usciski. Odpowiedz Link
aniajerzyk Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 15.10.04, 18:27 Aniouku, nie zdałam dzisiaj egzaminu testowego na prawo jazdy i wstydzę się okropnie. I wściekam! Gdzie byłeś, Aniele, jak biedziłam się nad testem dziś rano? Pozdrowionka ciepluchne posyłam! A na drugi raz lepiej się nauczę i nie będę poprawiać niczego - może się uda! Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 17.10.04, 21:32 przed chwilka skonczylam rozmowe telfoniczna, bardzo milunio sie rozmawialo, podalam oczywiscie wszystko co mialam, wedlug umowy))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 17.10.04, 22:15 a jak ja sie ciesze.... niech sie tak stanie.....bede sie bardzo cieszyc i juz. Odpowiedz Link
aniouek1 list 56 od Kubatka z 17.10.2004 23:18 18.10.04, 08:23 • Re: Kubatko....proooosze kubatka 17.10.2004 23:18 + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------- oczywiscie ze zaczekam, na razie do wojtka sie wprowadze na chwile Odpowiedz Link
aniajerzyk Re: 0 - Skrytka 3 listów do ANIOUEK1 19.10.04, 18:35 Anioueczku kochany, pokłon od debila internetowego czyli ode mnie! Znów wrzuciłam liścik do swojej skrzynki - tym razem jest on do Ciebie. Ten ostatni, kończący się złotym piaseczkiem pod twymi stopami. Dwa poprzednie sa do Megxxika. Przerzucisz je we właściwe miejsca?Pozdrowionka, Kochana Odpowiedz Link
aniouek1 list 58 od Aniajerzyk z 19.10.2004 18:31 19.10.04, 20:28 Autor: aniajerzyk Data: 19.10.2004 18:31 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- Aniouku kochany i czujny, oczywiście,że te liściki miały pójść w zamierzeniu do innej szufladki! Zabij mnie, ale nie wiem jak to zrobiłam,że udało mi się wrzucić je do siebie. Ostrzegałam Cię wszakże, żem debil techniczny... . Uprzejmie więc proszę o przesłanie tych liścików do bardzo miłej osóbki o nicku Megxx. Pozdrawiam ciepluteńko, otulam kocykiem puchowym, żeby nam Aniouki nie zmarzły przed zimą i rozsypując u Twych stóp złoty piasek - zmykam Odpowiedz Link
kendo Re: list 59od Aniajerzyk z 19.10.2004 18:31 19.10.04, 21:43 mam tak zrobione.... ale odin bedzie mial pod nosem i nie bedzie widzial nic.... Odpowiedz Link
kendo Re: list 60..... 19.10.04, 22:36 dokladnie tak jest .... jedynie mam dobrze,jak trzeba jakies papierzydla/umowy czytac, nigdy nie lubialam zadnych paragrafuf, robi to odni,pozniej w skrocie zdaje relacje, ja pozniej dzwonie,a ze zawsze cos pokrece(to typowe dla mnie) udaje "andzike"i juz zalatwione)))))))))))))))), ale zle nie bedzie...nie pierwszy raz zostaje sam w domu, zreszta wszyscy sa pod telefonem wrazie czego) Odpowiedz Link
kendo Re: list 61..... 22.10.04, 18:14 Skarbie masz racje.... ale tym dzisiejszym zyciem bylam okrutnie zaskoczona, (przepraszam,ze kirruje Cie do skrzyneczki kasikka) tam troszke opisalam te niespodzianke zyciowa(((((((( ** milego wieczoru. Odpowiedz Link
megxx list 62 26.10.04, 20:58 Dzięki za wsparcie, to pierwsza z moich życiowych niewiadomych. Ale przecież wierzę w cuda! Pozdrawiam! Odpowiedz Link
megxx list 63 03.11.04, 14:52 Czasem zapętlamy się i przyciagamy to, co nas jeszcze bardziej osłabia. I tak do czasu pierwszej zauważonej dobrej wiadomości. ( W zasadzie dobre nadchodzi non stop, tylko nam tak trudno to zauważyć.) Mam nadzieję, że już wszystko rozpętliło się, że zaczyna wibrować ta energia, która potrafi wznieść nas na wyżyny. Oczywiście nie należy zapominać o pokorze, by nie spaść. Aniouku, myslę o Tobie ciepło, posyłam mojego Anioła na wszelki wypadek. Czekam na znak, że przetrwałaś. Odpowiedz Link
odin-2 Re: list 64 04.11.04, 08:44 Chciałbym zbawić świat. Nie od głodu, wojen, chorób, Bo tego zrobić nie mogę, Ale od obojętności, Braku uczuć, moralności. Chciałbym zbawić świat. Ocalić ludzi-od zagłady ich uczuć. A nawet nie mogę naprawić siebie, swojego świata. Klęska świata moich wartości Będzie moją klęską... Odpowiedz Link
rb13 Wśród sterty listów 05.11.04, 09:55 Wśród sterty listów leżą długo oczekiwane słowa... Odpowiedz Link
megxx list 66 08.11.04, 18:09 Nie słuchaj tych, którzy zabierają radość, którzy nie są podporą, dołują zamiast pomagać. Problemy nas wzmacniają, czynią mądrzejszymi. Posyłam anioła pocieszyciela, który otrze każdą Twoją łzę. Odpowiedz Link