Dodaj do ulubionych

46 - Skrytka 2 listów do VENUSE - BASTINDA

20.05.12, 22:28
Witaj ponownie w Szuflandii niezapomniany Szufludku smile

Nowiusieńka, pachnąca życzliwością i życzeniami jak najlepszych słów i samych
dobrych wiadomości, Twoja, „osobista” druga SZUFLADOWA SKRYTKA LISTOWA
Z CYFROWYM ZAMKIEM BLYSKAWICZNYM NR 46 jest! .... i niech Ci służy jak najlepiej smile

Pierwsza Twoja SZUFLADOWA SKRYTKA LISTOWA oczywiście także jest i w każdej chwili możesz do niej zaglądać, by liściki przeglądać i wspomnienia odkurzać.
Obserwuj wątek
    • aniouek1 list 2 20.05.12, 22:33
      Mam nadzieję,że już nigdy nie zgubisz do SZUFLADY klucza i ścieżynki tutaj nie zapomnisz wink

Poza tym...mam nadzieję,że bez względu na "nazwisko"...wyznajesz zasadę DOBRE WINO NIE JEST ZŁE
    • bastinda Re: 46 - Skrytka 2 listów do VENUSE - BASTINDA 20.05.12, 23:26
      ladnie sie nazywam, dobrze, ze jest druga. Czeka na nia pol kosza wspomnien i doswiadczen a wino...Merlot jak najbardziej...smile
      Fajnie byc tu, tak na nowo a jednak tak sentymentalnie smile
    • aniouek1 list 3 20.05.12, 23:39
      Bardzowato się cieszę,że Cię widzę i,że...podobuje Ci się Twoje nazywanie i,że masz pół kosza wspomnień i doświadczeń, które - mam nadzieję - w szufladzie zechcesz poukładać, i że dobre wino lubisz i...w ogóle ...zajefajnie,że JESTEŚ https://www.206club.net/images/smilies/everyday/clap.gif
    • aniouek1 list 4 21.05.12, 00:08
      Złap @ i...możesz przenieść owoc granatu na odpowiednie dla owoców miejsce?
    • aniouek1 list 5 21.05.12, 00:48
      Grzeczna dziewczynka - dziękuję smile

Ja już się będę powolutku zbierać do wyjścia z szuflady bo...północek minął, niebawem świt przyjdzie, a ja świtem...muszę być w pionie i na pełnych obrotach.

Jeszcze raz dziękuję,że JESTEŚ i,że wróciłaś i proooszę...już nigdy nie znikaj na taaaak dłuuuugi czas.

Póki co....papapa i ....dobranoc smile
      • kendo Re: list 6 21.05.12, 11:02
        o,ciesze sie ze zaczniesz klikac ponownie
        gdzie bywalas przez ten czas????
        ja tu niemal sama na warcie stalamwink

pozdrawiam cieplutko
    • aniouek1 gdzie znów przepadłaś??? 02.02.13, 19:23

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka