mala20033 Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 08.09.03, 20:07 Zobacz do mej skrytki..Caluski Mala Odpowiedz Link
mala20033 Kasikowi od Malej.. 09.09.03, 15:59 Lubie tez bardzo Poswiatowska..Bardzo..Cudownego Dnia...Mala Jestem Julią mam lat 23 dotknęłam kiedyś miłości miała smak gorzki jak filiżanka ciemnej kawy wzmogła rytm serca rozdrażniła mój żywy organizm rozkołysała zmysły odeszła Jestem Julią na wysokim balkonie zawisła krzyczę wróć wołam wróć plamię przygryzione wargi barwą krwi nie wróciła Jestem Julią mam lat tysiąc żyję Odpowiedz Link
mala20033 Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 10.09.03, 16:27 Kasiku ..Tobie... The Guests One by one, the guests arrive The guests are coming through The open-hearted many The broken-hearted few And no one knows where the night is going And no one knows why the wine is flowing Oh love I need you I need you I need you I need you Oh . . . I need you now And those who dance, begin to dance Those who weep begin And "Welcome, welcome" cries a voice "Let all my guests come in." And no one knows where the night is going ... And all go stumbling through that house in lonely secrecy Saying "Do reveal yourself" or "Why has thou forsaken me?" And no one knows where the night is going ... All at once the torches flare The inner door flies open One by one they enter there In every style of passion And no one knows where the night is going ... And here they take their sweet repast While house and grounds dissolve And one by one the guests are cast Beyond the garden wall And no one knows where the night is going ... Those who dance, begin to dance Those who weep begin Those who earnestly are lost Are lost and lost again And no one knows where the night is going ... One by the guests arrive The guests are coming through The broken-hearted many The open-hearted few And no one knows where the night is going ... Odpowiedz Link
aniouek1 list 61 15.09.03, 22:54 Dziękuję Kasikk.. aż dziw bierze, że tak właśnie teraz.. znów w samą porę. Dziękuję. Naprawdę było mi bardzo smutno, ale.. już jest dobrze, dużo, dużo lepiej. Dziękuję. Serduszkowo pozdrawiam Odpowiedz Link
aniouek1 list 62 15.09.03, 23:14 Masz rację Kasikk, że to ważne, jednak ważniejsze to chyba jednak to, że teraz nie czuje się zagubioną we mgle.. Pozdrawiam P.S. a może napijemy się w SALONIKU NOCNYCH MARKÓW herbaty? Odpowiedz Link
kendo Re: list 63 16.09.03, 22:03 Kasikk ja tez kocham jesien i to bardzo, i tak ,wlasnie jak napisalas,o kolorach,grzybkach,lesie. ale lata mi zal ze wzgledu na to ciepelko,ktore lubie. Pozdrawiam z kolorami jesienii.,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: list 64 18.09.03, 19:06 ,,Kasik popatrz w okno juz sie czwartek konczy,,,, jutro piatek nastanie z nowymi i milymi niesoodziankami,,,, Zycze Ci wszystkiego dobrego,,,,Caluski,,,,,PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 List 65 18.09.03, 21:04 Kasikk, znów u Ciebie coś smutaskowo Jakieś niedobre te ostatnie dni i tak sieją niedobrymi wieściami jakby na oślep. Nie daj się smutkowi Kasikk, nie daj mu się, bo on odbiera nadzieję - jak uczył mnie kiedyś Ktoś. Nie wolno jest stracić nadziei, bo ona daje nam siłę do codziennych przebudzeń i chęć do życia i chęć o dobrą jakość tego życia. Życie toczy się jak woda w górskim potoku i bywa, że nas ze sobą porywa i wówczas toczymy sie z nią jakby bezwolni, a przecież.. przecież nie jesteśmy bezwolni i to właśnie od nas zależy jak będziemy się w tym życiu toczyć z głową nad... czy pod..., z biegiem... czy pod prąd... Pozdrawiam serduszkowo i najlepsze myśli Ci posyłam, sił dodając do walki ze smutkami jakiekolwiek by one nie były, i pamiętaj, że one mają do siebie własnie to, że ...mijają. Odpowiedz Link
kendo Re: List 66 18.09.03, 21:55 tak bym Ci chciala pomuc Kasiczku,,,, wszystko zle sie kiedys konczy,,, i sloneczko zaczyna grzac od nowa.... otworz okienko ,przewietrz wszystko, Powodzenia,,,,,usciski i caluski,,,PA;.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 23.09.03, 16:13 Caluski dla Ciebie ,Kotkow i Psiunki..Mala Odpowiedz Link
mala20033 Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 24.09.03, 15:44 Kasikowi na Dzien Dobry.. * * * - Niebieskie migdały 1922 Moja miłość przeszła w wichr wiosenny - w wichr wiosenny - me szaleństwo w burzę - w burzę - moja rozkosz w dreszcz senny - w dreszcz senny - moja wiosna w róże - Z wichru spłynie moja miłość nowa - miłość nowa - z burzy szał wystrzeli - szał wystrzeli - sen rozkosz wychowa, wiosna wstanie z różanej kąpieli. Odpowiedz Link
anielka_m 36 - Skrytka listów do KASIKK 25.09.03, 11:00 Witam ciepluchno, to jest teraz mój drugi "kotecek". Jedengo dużego dorosłego kocura mam u rodziców i nazywa się Zenek. To już dorosły kot, który nie da sobie w kaszę dmuchać . A tego malucha zabrałam do mojego chłopaka. Stefan ma dwa miesiące i trzeba się nim opiekawać jak niemowlakiem . Jest przesłodki. Taki dachowiec mieszany z kotem norweskim, więc będzie dużo większy od takiego zwykłego kota i ma dluższe kłaki i piwne gały, pędzelki w uszach .... I mogłabym Ci tutaj całą szufladkę zawalić opowieściami na jego temat. Zresztą jak masz kotki to wiesz o czym mówię ))))). Jak będziesz maiała mi coś ciekawego i śmiesznego do opowiedzenia, to czekam na listy Pozdrawiam Anielka Odpowiedz Link
kendo Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 28.09.03, 20:55 Kasikk a probowalas zrobic inchalacje???,tak sie chyba to zwie ze nad pojemnikiem cieplego rumianku,czy innego ziola nachylasz sie z recznikiem zaslaniajac cala pare i wdychac ja, to ponoc pomaga.... a ja na grypke bede musiala sie zaszczepic doslownie,przez slubnego,,,, bo po dwoch operacjach powaznych na serducho i moje grypowe bakterie szkodza mu,ale zawsze sie wymiguje, to prosza mnie na to szczepienie,slubny lub tesciowa hi,hi, a grzybki,to dzis przynioslam same -mowie na nie aksamitki , bo kapelusz jak aksamit brazowy lub jasno-brazowy-zielonkawy, wczoraj bylam gdzie indziej i byly prawdziwki i kozaki, pare maslakow i rydzow to wyladowaly na patelni,,,, a o kaniach tesciowa mi wspominala ,a ja ich nieznam niestety, mowia,ze smakuja super,,,,, jest strasznie duzo opienkow,ale tego nie zbieram bo jestem niepewna,,,, Odpowiedz Link
aniouek1 to tylko test - reakcja na ALARM Kendo ;) 28.09.03, 21:28 musze sprawdzić czyżbym naprawę to własnie ja tu coś napsociła? Odpowiedz Link
kendo Re: to tylko test - reakcja na ALARM Kendo ;)PROBA 28.09.03, 21:36 O!!! ja tez lubie kominki zapachowe, miedzy innymi wlasnie lawendowe zwlaszcza jesienia,,, zastanawiam sie nad kupnem pomaranczowego olejku,ale niewiem jak pachnie, choc zapach ,jak owocu lubie bardzo,zmieszany z czekolada mietowa ,jeszcze pierniczki ze swym zapachem,to od razu przypominaja mi sie swieta mikolajowe,,,,,och juz mnie wziela nostalgia,,,, a jezeli chodzi o grzybki, to mam juz 40 dek ususzonych, planuje jeszcze isc... a gaski ,to mowisz na te co maja jakby popekana ,brazowa skorke na kapeluszu ???? duzo zapomnialam z nazw ,ale organoleptycznie pamietam ,ktore sa zjadliwe hi,hi, Odpowiedz Link
kendo Re: ale si e usmiejesz 28.09.03, 21:52 ja na te z blaszkami pod spodem mowie,ze maja harmonijke, to syn je tak przechcil,jak uczylam o grzybkow,jak mial chyba siedem lat. A te rureczk,to ja nazywam ze maja muslin-jakby siateczke-to te z popekana skorka, ale i tak "zjadliwe",jak moj syn je nazwal., a na trujace mowi "trutniki" hi,hi, i tak zostalo do dzisiaj,chociaz wie ,ze prawidlowo ma byc trujace,,,, a zreszta to teraz mowi po polsku,,Ali miec,Ali chciec,,,,wszystko jednak rozumie i odpowiada po szwedzku,,,,)))) Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie usmiejesz,,,, 28.09.03, 22:54 no to,poslalam @ ekspresowo hi,hi, sprawdzi ,czy doszlo,,,, Odpowiedz Link
mala20033 Re: ale sie usmiejesz,,,, 29.09.03, 16:37 Kasiku dzieki za Poswiatowska..lubie ja jak wiesz.. Tobie Cudownego Dzionka zycze.. Jakas po tym wypadku jestem bez polotu..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: Juz czuje ten zapach,,,,, 29.09.03, 16:55 Dziekuje,Kasikku,,,, jak bede na miescie ,nie omieszkam zakupic sobie Pomarancze,,,,, lubie ten zapach,a zwlaszcza jak sie obiera go ze skorki, to chyba bedzie taki sam zapach,,,, to chyba mi posluzy,,,,PA;..milego popoludnia,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: Juz czuje ten zapach,,,,, 29.09.03, 18:42 juz rzucilam oczkiem mym i przeslalam wdzieczne spojrzenie zpowrotem hi,hi,,,,,PA;.... Odpowiedz Link
kendo Re: Juz czuje ten zapach,,,,, 29.09.03, 19:26 przed chwilka zamrugalam,a to mi nie odmrugalo,,,,, niewiem czy dolazlo ?????to moje mruganie,hi,hi, Odpowiedz Link
kendo Re: Juz czuje ten zapach,,,,, 29.09.03, 20:01 OK,,,,,Kasikk na razie to nie takie pilne hi,hi, ale moze byc ,gdy zacznie sie sezon..... tez lubie wiedziec wszystko przed czaem,,,, Odpowiedz Link
aniouek1 list 81 30.09.03, 10:01 Witaj Kasikk... a może my zajmujemy tą samą świata część? Hihihi... może my tak.. po sąsiedzku? Pozdrawiam Odpowiedz Link
anula73 82 chyba :-) 30.09.03, 14:45 dziekuje za pozdrowienia ze mnie kociara pelna geba mam 3 sztuki same kobiety no i jeszcze krolik- tez kobieta Pozdrawiam cieplo ode mnie i zwierzynca Odpowiedz Link
mala20033 Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 30.09.03, 16:21 Kasiku..jesienne caluski..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: 36 - Skrytka listów do KASIKK 30.09.03, 23:53 Kuruj sie Skarbie,,, och nigdy nie lubie antybiotykow,a poniwaz jestem uczulona na penicyline, to maja ze mna klopot co mi przypisac, i najczesciej sie po tym zle czuje,,,, cale szczescie,ze jakos ostatnio omija mnie to "szczescie"(odpukac,odstukac,,,,,) pozdrawiam ze zdrowkiem,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: 37 - Skrytka listów do KASIKK 02.10.03, 09:42 Skarbie, prosze otworz okienko,,,POMOCY... pozdrawiam cieplunio....moze to znasz????? Odpowiedz Link
kendo Re: 38 akcja POMOCY odwolana,,,,, 02.10.03, 12:05 Kasikk, juz nie musisz sie martwic,,,, Rb,podeslal mi slowa,,,, dzieki i tak,,,pozdrawiam milusio,,,,kuruj sie,,,,PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 list 87 03.10.03, 17:21 Witaj Kasikk Jak tam zdrówko? Kto "narobótkował" więcej Ty czy Twój kotek? Nie masz wieści od Kendo? Oj... smutno cosik... smutno okrutniasto Pozdrawiam i..parzę kawę Odpowiedz Link
aniouek1 list 69....ech z tym liczeniem ;) 03.10.03, 17:57 Kasikk... ja nie uszanowałam tylko wysłałam i... może cud się zdarzy...? Przyznam Ci się, że sama chętnie bym po robótkowała, ale... chyba musze poczekać na temperaturkę i psikanie Pozdrawiam Ciebie i Twoje kocurki Odpowiedz Link
aniouek1 list 70 03.10.03, 18:36 Kasikk... a gdzie się wygrzebuje czas? Szybciutko mi powiedz, bo strasznie mi go duuuuużo potrzeba, a co do telewizora to JA GO WCALE NIE POTRZEBUJE Wiesz co? Ależ ja jestem zagapowana. Przeciez miast cieżkiego liczydełkowania listów, wystarczy śledzić liczydełko, które przy SKRYTKACH i PRZEGRÓDKACH, a także wszędzie indziej SAMO SIE KRĘCI hihihi Będzie maleńkie oszukaństwo ale... tylko o JEDEN, więc może przez ten JEDEN - NIKT się nie popłacze? Odpowiedz Link
aniouek1 list 71 03.10.03, 18:47 hihihi )) "moje" już wszystkie rozdomowione... JEDEN sie ostał - MOJ - popiołkowy Kasikk... jak tak dalej pójdzie to MY obydwie dzisiaj z zakręceniem głowy wyjdziemy z SZUFLADY jak dobijemy do 7000 Odpowiedz Link
aniouek1 list 72 03.10.03, 18:58 hihihi od samego czekania sie nie zakręci, musimy się ciutkę pokręcić między wątkami coby sie nam samym zakęcic mogło. Trzymaj... łap Kreskatora, może będzie prędzej z tym kręceniem hihihi )))))) Odpowiedz Link
aniouek1 list 73 03.10.03, 19:34 Kasikk... no co Ty? "Puste koperty" ? buuuuuuuuuuuuuuuuuuu ((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link
aniouek1 list 74 03.10.03, 20:01 Twój TEŻ???? Mój dostaje prawdziwej wariacji... ech z tą techniką, ale... MY SIE NIE DAMY! O NIE! co to to NIE i JUŻ! Odpowiedz Link
altu od Altu 04.10.03, 13:33 Witam serdecznie! Chyba teraz taka pora roku, ze grypidlo opanowalo wiekszosc spoleczenstwa. Polecam gripex i ferveks. Tylko uwazaj, bo po nich jest"pustka w glowie". Dziekuje za cieple przyjecie do Szuflady. Ciesze sie, ze jest tu tak przytulnie. Pozdrawiam.... Odpowiedz Link
megxx Re: Sorry! 04.10.03, 16:46 Przepraszam, że nie mogłam Cię wczoraj wspomóc, ale ciągle jeszcze dzielę kompa z moimi synami. I o dziwo, właśnie wczoraj, już przed 21 byli w domu. Obiecuję, że kiedyś odrobię Odpowiedz Link
megxx kręcimy 04.10.03, 16:55 Jak się dobrze rozkręcimy, to bedziemy się kąpać w szampanie-oczywiście najlepszy rocznik prosto z Champagne. Odpowiedz Link