skrzat11 list 40 09.10.03, 08:26 Studentko IV roku - graaaaaaaatuuuuuuuluuuuuuuujeeeeeeee!!!!! Odpowiedz Link
megxx list 41 09.10.03, 09:38 Gratuluję, wierzyłam, że tak będzie i dlatego bez niepewności zaglądałam dzisiaj do Szuflandii. Odpowiedz Link
aniouek1 list 42 09.10.03, 11:15 hura!!!!! Anulko gratuluje serduszkowo. Wiedzialam, naprawde wiedzialam, ze MUSI BYĆ DOBRZE i bardzo się ciesze ze DOBRZE JEST. Główka do góry, uśmiechem rozjaśnij buźkę, oczkami zaglądaj ludziom do serc, a Twoje z pewnością usłyszy życzliwe Tobie myśli i życzenia życzliwe. Pozdrawiam i... to Ci nie może ujść na sucho. A co? Niby dlaczego? Okazja do świętowania jest jak się patrzy. Spójrz sama. Szufludkowie wczoraj tak mocno trzymali nie tylko kciuki ale wszystkie paluszki ze w czasie Twojego egzaminowania nie pojawiały się żadne słówka chyba że pisane palcami od stów do góry nogami hihihi Dzisiaj wieczorem w Szuflandii TY Anulko73 - dobrze widzisz - TY zapraszasz na bankiet I... bez wymigiwanka! To Ci się nie uda! A właściwie dlaczego miałabyś się wymigiwać? Przecież to miłe wiedzieć, że jest z kim świętować swoje radości - prawda? Spokojnie, spokojnie do wieczorka masz jeszcze sporo czasu, a w Szuflandii inne duszki z pewnością też Ci troszeńku pomogą Odpowiedz Link
aniouek1 list 43 09.10.03, 11:48 Anulko i co Ty na to? www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=11087&w=8085755&a=8415247 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=11087&w=8085755&a=8412818 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=11087&w=8085755&a=8415159 Odpowiedz Link
nict1 list 44 05.11.03, 12:33 Cześć! Jakżeś Ty to TY, to żem wpadł Hehehe Nie bójta się. Nie będę się czepiał. Pozdrawiam Odpowiedz Link
nict1 list 45 07.11.03, 11:21 Cześć! napisałem: > Jakżeś Ty to TY, to żem wpadł teraz widzę, że TY to naprawdę TY. Znów zaczynasz w swojej śpiewce takie tony trącać, żeby mnie powytrącać, ale... hehehe - nic z tego! napisałem: > Nie bójta się. > Nie będę się czepiał. i nie będę jakiem nict1 hehehe Pozdrawiam ps. jak nie możesz znaleźć tropu to i dobrze. Lepiej nie szukaj Odpowiedz Link
nict1 list 46 07.11.03, 15:02 "intrygować"? Twoja główka nie od parady - ja to wim! > Bedziesz czlowiekiem? )) myślałem, że jestem nie jestem? pozdrawiam zwątpiony w słuszność własnego dotychczasowego o sobie myślenia ps. kim ja jestem? Odpowiedz Link
nict1 list 47 08.11.03, 17:11 >Ty mnie pytasz, kim jestes? nii.. ja się Ciebie zapytowywuję jak Ty myślisz kim ja jestem hehehe >Myslalam ze dowiem sie tego od Ciebie a ja, że od Ciebie, bo skąd niby ja mam wiedzieć co Ty sobie myślisz? >zauwazam pewne problemy z tozsamoscia ;-P uważaj bo uwierze! zauważam pewne skłonności osądowo-życzeniowe pozdrawiam_pochopnie_zdiagnozowany ps. > pozdrawiam zwątpiony w słuszność własnego dotychczasowego o sobie myślenia myślałem, że jestem jednoznacznie identyfikowalny Odpowiedz Link
nict1 list 48 14.11.03, 13:17 Anulko nie obrażaj się, bo Ci z tym nie do twarzy hehehe Może tak, może nie, kto to wie i po co Ci to? Odpowiedz Link
nict1 list 49 14.11.03, 15:10 Anulko, ja z całą pewnością Cię nie ignoruję, choć w niektórych sprawach ignorant jestem absolutny. Ciekawość powiadają to pierwszy stopień do piekła, ale z drugiej strony mówią "szalej dusza, piekła nie ma" więc bądź sobie jaka chcesz hehehe Jaki temat ja niby zacząłem i nie skończyłem? Nie wiem o czym mówisz. Wiem, że nikomu nie jest do twarzy z obrażaniem, więc i Tobie też nie. Ot i cała tajemnica mojej diagnozy stanu rzeczy. A tak "na marginesie" mówiąc to Ty sama mnie zaraziłaś diagnozowaniem hehehe Wątpliwości są po to by zaciekawiać, a Ty jak sama o sobie mówisz ciekawska jesteś, więc chyba dobrze, że je masz hehehe Jeśli "zignorowana" to ja z tym zignorowaniem nic wspólnego nie mam jakżem nict1 Pozdrawiam normalnie, bo normalny jestem - choćbyś nie wiem jak się starała - normalny jestem i dobrze mi z tym drobiażdżkiem hehehe Odpowiedz Link
nict1 list 50 14.11.03, 15:37 Ty! Ty jesteś grzeczna dziewczynka? hehehe Ja nie sugeruję, ja powiedziałem co powiedziałem, i tak jest jak powiedziałem. Fajna. Jak lubisz to rozwiewaj hehehe Prawda i to. Zaciekawiać zawsze sie jest czym, a jak czegoś braknie to i kimś można Anulko, z każdym MOIM drobiażdżkiem hehehe Odpowiedz Link
kendo Re: list 51 15.11.03, 22:23 Anulo... glowa do gory, dzis rozdzielamy w szufladzie duzo optymizmu,,,, nazgarniaj sobie ile potrzebujesz,,,,, i zobaczysz nie bedzie tak zle,,,, pozdrawiam wieczornie i cieplunio,,,,PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 list 52 16.11.03, 13:54 Anulka, co znów się dzieje takiego złego? Strasznie to brzmi co napisałaś Cóż to znowu za "cholera" Cię dopada? A może jakaś życzliwa rada się przyda, czy nada? Ech.. że też ciągle KOMUŚ coś musi doskwierać Odpowiedz Link
aniouek1 list 53 16.11.03, 14:12 Anulka ja Cie bardzo prosze przestań panikować i pamiętaj ze nigdy tak nie ma żeby naprawdę NIC nie mozna było zrobić. Owszem, zdarza się i tak bywa, że wówczas kiedy nam się coś nagle przydarza gubimy głowę i nie widzimy NIC, a właściwie wyłącznie NIC dostrzegamy. Spróbuj... spróbuj inaczej, troszku z boku na wszystko popatrzeć. Odpowiedz Link
kasikk list 54 16.11.03, 14:21 Anuleczko, uszątka w górę!! konieczie trzeba myslec pozytywnie negatywnym mysleniem sprowadzamy sobie nieszczęścia, których się obawiamy, więc, proszę, wierz w to, że wszystko będzie dobrze. po prostu musi a my tutaj myslimy tylko dobrze i swoją dobrą energie przesyłamy Tobie Odpowiedz Link
kasikk list 55 16.11.03, 14:51 Anuleczko, nie ma za co dziękować, bo taka chyba nasza rola, żeby sobie pomagać ) buziaczek Odpowiedz Link
kendo Re: list 56 16.11.03, 15:00 I Widzisz Anulko... Wszyscy wspieramy Cie solidarnie... Rozejzyj sie,jak Anioueczek napisala, moze jest inna strona,co mozna chwycic to "nieszczescie za rogi" Posluchaj Kasikka rady-mysli pozytywne naprowadzaja nas nieoczekiwanie na wiele pomyslnych rozwiazan. Zycze Ci powodzenia i duzo pozytywizmu,,,, trzymaj sie dzielnie,,,, Odpowiedz Link
aniouek1 list 57 16.11.03, 21:35 Anulka...warto się otworzyć na ludzką życzliwość. Główka do góry i nie daj się smutkom. Smutki z całą pewnością to są źli doradcy ani Twoimi przyjaciółmi nie są. Nie wierz także głupcom, którzy chcą wierzyć i wszystkim usiłują wmówić, że NADZIEJA tylko im przynależną "matką" Nie pozwól sobie NADZIEI odebrać. Ona do spółki z MIŁOŚCIĄ potrafi nawet pozatrzaskiwane drzwi pootwierać. Odpowiedz Link
nict1 list 57 17.11.03, 17:44 Tobie co zaś się dzieje? Co się wali, gdzie się pali? Odezwij się i gadaj jak człowiek, bo tak gadasz, że nic nie wiem. Doma wszyscy zdrowi? Odpowiedz Link
nict1 list 59 poprzedni się omsknął hehehe :-) 18.11.03, 11:48 Cześć! Dobrze, że "trochę". Jak "nie... na razie..." to poczekam. Ja też nadzieję taką mam. Nie odpowiedziałem. Sam dokładnie nie wiem "skąd" Pozdrawki Odpowiedz Link
mala20033 Re: 37 - Skrytka listów do ANULA73 18.11.03, 15:51 Pieknego dnia..mala Johann Wolfgang Goethe List zakochanej Jedno spojrzenie, miły, twoich oczu I na mych ustach jeden pocałunek - Czyż może znaleźć upojniejszy trunek, Kto choć raz w życiu tę słodycz ich poczuł? Z dala od Ciebie żyjąc na uboczu Tobie poświęcam mą myśl i frasunek; Serce potrąca wciąż tę samą strunę Jedną, jedyną... i łzy płyną z oczy. Po licu spływa łza i zaraz wysycha; Kocha mnie - myślę - więc czemuż w tę miłość Mam nie uwierzyć, choć taka daleka? O, usłysz skargę mych miłosnych wzdychań! Twa wola moim szczęściem - i mą siłą - Daj znak, na który me serce tak czeka. Odpowiedz Link
aniouek1 list 61 18.11.03, 22:52 Witaj Anulko A czym my Ciebie, a właściwie mój wpis? Wszak to żadna tajemnica. Mija czas... samo życie. Takie jego prawo i właściwość taka. Po prostu tak jest i już. Pozdrawiam serduszkowo p.s. a może łyczek miodnego mleka poprawi Twoje do życia nastawienie? Jeśli masz smaczek wskakuj do WTORKU i... popijaj na zdrowie Odpowiedz Link
aniouek1 list 62 18.11.03, 23:16 Ja się wcale nie gniewam. Mnie nie przepraszaj, raczej siebie, za takie myśli co w Twojej duszy sieją smutkami. Przepędź smutki uśmiechem. One uśmiechu się boją Spokojnej nocy Anulko i samych dobrych snów Odpowiedz Link
aniouek1 list 63 03.12.03, 09:51 Witaj Anulko w tym szczególnym dla Ciebie, urodzinowym dniu Samych dobre życzenia pędzą do Ciebie z Szuflandii. Cieszę się, że i ja mogę swoje dołączyć. Życzę Ci by tak w Twoim codziennym życiu jak i tu, w NASZEJ Szuflandii otaczała Cię ludzka życzliwość i przyjazna pamięć jakiej Marucha dał tu, dzisiaj swój własny wyraz. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=9447834&a=9447834 Niech spełniają się Twoje własne marzenia Anulko i obyś z tych spełnień satysfakcjonujący Cię kilim wielobarwny tkała jak ze wszystkich Twoich szczęśliwych chwil. Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
kendo Re: list 64 03.12.03, 12:27 Anulko.... zycze Ci w Twym swiecie dzisiejszym duzo usmiechow cieplych/spelnienia najskrytszych marzen i wszystkiego innego co niewiem,a chcial bys osiagnac..... wznosze lamke czerwonego wina za Twoje zdrowie,,,,, baw sie dzis przecudnie,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: list 65 03.12.03, 13:24 Anulenko wydaje mi sie ,ze kazda "kobitka" lubi czerwone wino....bo ja tak.... a kolokwium????po naszemu TENTA zycze Ci z calego serca abys dala Sobie z tym rade....powodzenia we wszystkim.. Odpowiedz Link
kendo Re: list 66 29.12.03, 12:54 ,,Anulko ,, plon plomieniem nadzieji i potrzymuj iskierki by nie zgasly a kiedys rospala sie w goracy cieply plomien..... pozdrawiam cieplunio zyczac juz wszystkiego naj,naj piekniejszego w Nowym Roku.... Odpowiedz Link
aniouek1 list 69 22.02.04, 00:49 i znowu od dawna milczysz... mam nadzieje, że odebrałas @ i zjawisz się dzisiaj wieczorkiem Pozdrawiam i...czekam Odpowiedz Link
megxx Re: 37 - Skrytka listów do ANULA73 09.03.04, 15:44 Nie jest dobrze jak komp choruje! Ale czekamy cierpliwie na Ciebie. Odpowiedz Link
aniouek1 list 71 24.05.04, 23:24 Witaj Anulko Jak miło ze zagladasz. Przyznaj się...chyba szczególnie lubisz życzenia ludkom składać Pozdrawiam Cię serduszkowo i...zaglądaj jak najczęściej, czytaj i pisz ile wlezie, a teraz.. dobrej, łaskawej nocki Ci życzę i pieknych, dobrych snów Odpowiedz Link
aniouek1 list 72 20.04.05, 07:48 Anulko, Anulko, Anulko....gdzie Cię wodzi, że do nas, do Szuflandii nie zachodzisz? Zapomniałaś? Eeee jakoś mi się nie wierzy coby tak się stanęło. Pamiętasz...ale... nie wiem czemu nie zaglądasz i nie piszesz wcale? Pozdrowienia ślę ot tak...niech wiatr je niesie...może znajdą Cie w tym szerokim świecie i spełnią się moje dla Ciebie życzenia najpomyślniejsze ? Oby...i niech Ci będzie samo dobro Odpowiedz Link
aniouek1 list 73 15.12.05, 15:09 Anulko...dogoniłaś szczeście? a może..ono Ciebie dogoniło i trzyma w swoich objęciach tak mocniuśko i tak...zachłannie, że nawet na kilka słówek Ciebie nie zostawia dla Szuflandii? Pozdrawiam serduszkowo i...jeśli ...tak jest jak mniemam to...rozumiem i się nie gniewam ani na Ciebie ani na szczeście Twoje i...miejcie sobie jak najlepiej oboje O! i już! Odpowiedz Link
fi_glik 74 08.03.06, 13:20 Na poduszkach moich dłoni Ja przed deszczem w dłonie schowam, Ja Cię w słońcu ukołyszę, Tak byś była tylko moja, Tak spokojnie, tak najciszej ucałuję. Ciepłem dłoni Cię ogrzeję, W palce swoje Cię ubiorę, Będziesz miała moje dłonie, Takie ciche, tak spokojem zamyślone. Na poduszkach moich dłoni, Usta możesz tulić senne. Popatrz – to jest nasza miłość. Tak ciepło, tak wiosennie malowana. Odpowiedz Link
aniouek1 [...] 10.03.07, 19:34 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
aniouek1 ANULA73 02.03.08, 22:36 wcale się nie odzywa ostatnimi czasy...co to może znaczyć? Odpowiedz Link