neskulka 11.12.06, 13:21 witam nie wiem czy dobrze mi się zdawało ale chyba na stacji metra od strony tesco szykuja nam jakiś nowy bankomat- przynajmniej tak to wygląda. wie ktos moze jakiego banku to będzie (albo moze już jest- nie zwrocilam uwagi rano)? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
effa.d Re: bankomat w metrze kabaty? 11.12.06, 14:23 bankomat owszem jest, ale się jeszcze nie zapędziłam zobaczyć którego banku Odpowiedz Link
getin Re: bankomat w metrze kabaty? 11.12.06, 15:51 Bankomaty na stacjach metra (m.in Kabaty, Wierzbno) stawia Pekao S.A. Odpowiedz Link
volta2 Re: bankomat w metrze kabaty? 13.12.06, 13:56 Z tego co ja widziałam kątem oka w biegu, to zauważyłam że to jednak euronet (ale nie wykluczam pomyłki) Odpowiedz Link
getin Re: bankomat w metrze kabaty? 13.12.06, 14:11 Mylisz się. Bankomaty w metrze należą do Pekao S.A.: hydepark.prnews.pl/index.php/duzy_moze_wiecej_pekao_sa_wchodzi_do_metra,display,25258 Odpowiedz Link
neskulka Re: bankomat w metrze kabaty? 14.12.06, 09:19 a z tego co ja widzialam to on nieczynny jeszcze jest ) i nieoznaczony chyba Odpowiedz Link
getin Re: bankomat w metrze kabaty - Pekao SA 14.12.06, 11:04 Ten, który stoi na półpiętrze metra Kabaty (wyjscie południowe) wczoraj był wyraźnie oznaczony - duże logo Pekao SA (biały tur na niebieskim tle). Odpowiedz Link
neskulka Re: bankomat w metrze kabaty - Pekao SA 14.12.06, 12:21 no własnie o ten mi chodzi, jakoś nie zwróciłam uwagi, jakaś roztrzepana jestem Odpowiedz Link
iova Re: Bank PEKAO SA 16.12.06, 20:07 miło, że Bank Pekao SA zainstalował na stacji metra bankomat teraz czekamy na jego uruchomienie dziękujemy!!! Odpowiedz Link