rubeus 02.04.03, 19:53 przeszedłem sie wczoraj na spacer i odkrylem nowo otwarta cukiernie czynna 7 dni w tygodniu - miesci sie ona w budynku z neonem NASK (wawozowa 18) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubeus Re: nowa cukiernia 03.04.03, 17:58 jestem biedny student co z trudem na piwo uzbiera wiec nie probowalem... [najabradziej lubie bajderki -ale musi byc toto duze i okrungle] a na serio - moze jutro zajrze w ramach spaceru i podam ceny. Odpowiedz Link
trinka Re: nowa cukiernia 04.05.03, 17:16 w tej cukierni to na moj gust bida, nic ciekawego nie maja i bardzo malo asortymentu. na swieta zaopatrzylam sie tam w mazurka cyganskiego. okropienstwo!!! pozdro Odpowiedz Link
osiolek Re: nowa cukiernia 18.08.03, 23:11 > w tej cukierni to na moj gust bida, nic ciekawego nie maja i bardzo malo > asortymentu. na swieta zaopatrzylam sie tam w mazurka cyganskiego. > okropienstwo!!! Babeczka owocowa (3 PLN) ujdzie. Eklerek fuj. Ogolnie slabo. Ale czynne w soboty i niedziele. Odpowiedz Link
robszym Re: nowa cukiernia 31.07.03, 13:28 Witam! Ja, bywalec forumowy dopiero odkryłam to miejse! Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie. Wyżej wspomiana cukiernia ma bardzo dobre ciasto drożdżowe, poprawny makowiec i szarlotkę, takiż miodownik, reszta nie za bardzo nadaje się do konsumpcji, jak ktoś odrobinę wymaga. Ceny raczej nieumiarkowane, trzymają standard kabacki. (chyba założę na ten temat osobny wątek) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
trinka Re: nowa cukiernia 31.07.03, 14:22 robszym napisała: > Witam! > Ja, bywalec forumowy dopiero odkryłam to miejse! Mam nadzieję, że mnie > przyjmiecie. robszym, tutaj ruch mizerny, niestety Odpowiedz Link
rubeus Re: nowa cukiernia 31.07.03, 17:14 mizerny ruch wynika z faktu, ze na dluzszy czas przestalem wrzucac link do forum w mojej sygnaturce i malo osob wiedzilo o jego istnieniu... Odpowiedz Link
robszym Re: nowa cukiernia 08.10.03, 23:07 Dopiszę jeszcze, że w cukierni są naprawdę dobre rurki z bitą śmietaną. Polecam. Odpowiedz Link