Dodaj do ulubionych

poszukuje tapicera na ursynowie. zna ktos?

20.08.07, 22:08
bede wdzieczna za namiarsmile
Obserwuj wątek
    • jan-w Re: poszukuje tapicera na ursynowie. zna ktos? 20.08.07, 23:23
      Ja też! Nie musi być na Ursynowie, ale dobry. Do skomplikowanej pracy.
      • mirastella26 Re: poszukuje tapicera na ursynowie. zna ktos? 21.08.07, 09:58
        u mnie do mniej skomplikowanej ale pilnie potrzebnysmile

szukałam na forum w wyszukiwarce ale jakos nic konkretnego nie
        znalazłam...
        • eukaliptus.g Re: poszukuje tapicera na ursynowie. zna ktos? 23.08.07, 13:34
          Hej, moge polecic Pana Krzysztofa Bialka - nie wiem czy on
          konkretnie kladzie tapety, ale zajmuje sie wykonczeniem mieszkan,
          sumienny i opowiedzialny. Dziala na Ursynowie - jak on nie bedzie
          mogl - moze kogos poleci.
          tel. podam na prv, prosze o e-maile
          • jan-w Re: poszukuje tapicera na ursynowie. zna ktos? 23.08.07, 14:00
            Tapicer, nie zajmuje się tapetami! Obija fotele, kanapy itp. smile)
            • ceribella1 Re: poszukuje tapicera na ursynowie. zna ktos? 24.08.07, 14:17
              Przy ul. Jastrzębowskiego 1, tam gdzie spółdzielnia mieszkaniowa,
              wewnątrz podwórka jest tapicer.
              Nie wiem co i jak z jakością pracy, ale jest już tam długo, długo,
              więc moze popyt ma.
              • mirastella26 Re: poszukuje tapicera na ursynowie. zna ktos? 24.08.07, 14:33
                dziękismile zajrzę tam.
              • jan-w Poszukuję budynku o adresie Jastrzębowskiego 1 27.08.07, 14:35
                Czy istnieje budynek o adresie Jarzębowskiego 1? Jeśli tak, to gdzie dokładnie?
                Przeszukałem dzisiaj całą tę ulicę i stwierdziłem: adres Jastrzębowskiego, ma
                tylko 1 budynek - Jastrzębowskiego 22. Pozostałe mają adres ZWM, Zamiany albo
                Bacewiczówny, albo w ogóle nie mają widocznych tabliczek z adresem . Okoliczni
                mieszkańcy nie słyszeli o takim budynku. Przydałyby się jakieś porządki adresowe
                na Ursynowie. Kto na przykład przy ul Na Uboczu, widział przychodnię lekarską?
                Naprawdę stoi przy Stryjeńskich. itd.
                • rubeus Re: Poszukuję budynku o adresie Jastrzębowskiego 27.08.07, 22:03
                  Tapicer jest pod adresem Jastzębowskiego 22

Usługi Tapicerskie. Piotr Kozaczyński
                  Warszawa, Jastrzębowskiego 22,
                  tel. (022) 545-30-57

A na ursynowie ponad to:

Usługi Tapicerskie. Marek Zienkiewicz
                  Warszawa, Polinezyjska 12a,
                  tel. (022) 424-24-30

Pracownia Tapicerska Kazimierz Kurpiewski
                  Warszawa, Hirszfelda 10,
                  tel. (022) 644-88-07

Edreko. Dariusz Dębski
                  Warszawa, Polinezyjska 1/98,
                  tel. (022) 643-31-13

A w okolicy (mokotów)

szukaj.onet.pl/lokalizator.html?qt=tapicerowanie+mebli+&loc=Warszawa%2C+Jastrz%EAbowskiego+&Submit.x=42&Submit.y=8
                  • jan-w Re: Poszukuję budynku o adresie Jastrzębowskiego 27.08.07, 22:37
                    Ten budynek rzeczywiście istnieje wink Jutro poszukam.
                  • mirastella26 Re: Poszukuję budynku o adresie Jastrzębowskiego 28.08.07, 15:31
                    dziekismile ale wyborsmile
                  • horpyna4 Re: Poszukuję budynku o adresie Jastrzębowskiego 01.09.07, 12:25
                    Korzystałam z usług tapicera przy Jastrzębowskiego 22 i jestem
                    zadowolona. Robota była trochę nietypowa, a z facetem można było się
                    dogadać. Gość jest bystry, co nieczęsto się zdarza.
                    • jan-w Re: Poszukuję budynku o adresie Jastrzębowskiego 01.09.07, 15:38
                      Jak na razie nie mam do niego szczęścia. Miał przyjść do mnie w czwartek po
                      godzinie osiemnastej. Czekam do dzisiaj. Nie przyszedł, ani nie zatelefonował.
                      • jan-w Re: Poszukuję budynku o adresie Jastrzębowskiego 04.09.07, 09:14
                        Nawiązałem kontakt wink Wygląda sensownie.
                        uslugi-tapicerskie.waw.pl/
                        • tommen Dobry fachowiec 06.09.07, 12:23
                          Wymienił mi kilkuletni materac w sofie "trójce" na nieco twardszy.
                          Robota jak fabryczna.
                          • mirastella26 Re: Dobry fachowiec 06.09.07, 20:52
                            ja jak na razie obdzwonilam tapicerow ze stronki w necie, na
                            ursynowie i z okolic (sluzew, sobieskiego, idzikowskiego itd)i
                            zrobilam rozeznanie co do cen i jak z materialami. czsem jest tak ze
                            nie maja wcale u siebie, albo malo, albo do swojej hurtowni odsylaja.

musze powiedziec ze pan o ktorym mowa nie jest konkurencyjny cenowo,
                            ale plusem jest ze przyjezdza do domu, nawet dla krzeslasmile no i
                            jesli taki dobry, to pewnie warto.
                            • mirastella26 Re: Dobry fachowiec 06.09.07, 21:07
                              ...zwlaszcza jesli ktos ma cos wiekszego do zrobienia, np. kanape.
                              ja mam tylko krzeslo, ktore chce potem sprzedac, razem z biurkiemsmile
                        • jan-w Re: Poszukuję budynku o adresie Jastrzębowskiego 17.09.07, 17:45
                          Otrzymałem dziś gotowe meble. Obicie i naprawa wykonane dobrze i niedrogo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka