mirastella26 20.08.07, 22:08 bede wdzieczna za namiar Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: poszukuje tapicera na ursynowie. zna ktos? 20.08.07, 23:23 Ja też! Nie musi być na Ursynowie, ale dobry. Do skomplikowanej pracy. Odpowiedz Link
mirastella26 Re: poszukuje tapicera na ursynowie. zna ktos? 21.08.07, 09:58 u mnie do mniej skomplikowanej ale pilnie potrzebny szukałam na forum w wyszukiwarce ale jakos nic konkretnego nie znalazłam... Odpowiedz Link
eukaliptus.g Re: poszukuje tapicera na ursynowie. zna ktos? 23.08.07, 13:34 Hej, moge polecic Pana Krzysztofa Bialka - nie wiem czy on konkretnie kladzie tapety, ale zajmuje sie wykonczeniem mieszkan, sumienny i opowiedzialny. Dziala na Ursynowie - jak on nie bedzie mogl - moze kogos poleci. tel. podam na prv, prosze o e-maile Odpowiedz Link
jan-w Re: poszukuje tapicera na ursynowie. zna ktos? 23.08.07, 14:00 Tapicer, nie zajmuje się tapetami! Obija fotele, kanapy itp. ) Odpowiedz Link
ceribella1 Re: poszukuje tapicera na ursynowie. zna ktos? 24.08.07, 14:17 Przy ul. Jastrzębowskiego 1, tam gdzie spółdzielnia mieszkaniowa, wewnątrz podwórka jest tapicer. Nie wiem co i jak z jakością pracy, ale jest już tam długo, długo, więc moze popyt ma. Odpowiedz Link
mirastella26 Re: poszukuje tapicera na ursynowie. zna ktos? 24.08.07, 14:33 dzięki zajrzę tam. Odpowiedz Link
jan-w Poszukuję budynku o adresie Jastrzębowskiego 1 27.08.07, 14:35 Czy istnieje budynek o adresie Jarzębowskiego 1? Jeśli tak, to gdzie dokładnie? Przeszukałem dzisiaj całą tę ulicę i stwierdziłem: adres Jastrzębowskiego, ma tylko 1 budynek - Jastrzębowskiego 22. Pozostałe mają adres ZWM, Zamiany albo Bacewiczówny, albo w ogóle nie mają widocznych tabliczek z adresem . Okoliczni mieszkańcy nie słyszeli o takim budynku. Przydałyby się jakieś porządki adresowe na Ursynowie. Kto na przykład przy ul Na Uboczu, widział przychodnię lekarską? Naprawdę stoi przy Stryjeńskich. itd. Odpowiedz Link
rubeus Re: Poszukuję budynku o adresie Jastrzębowskiego 27.08.07, 22:03 Tapicer jest pod adresem Jastzębowskiego 22 Usługi Tapicerskie. Piotr Kozaczyński Warszawa, Jastrzębowskiego 22, tel. (022) 545-30-57 A na ursynowie ponad to: Usługi Tapicerskie. Marek Zienkiewicz Warszawa, Polinezyjska 12a, tel. (022) 424-24-30 Pracownia Tapicerska Kazimierz Kurpiewski Warszawa, Hirszfelda 10, tel. (022) 644-88-07 Edreko. Dariusz Dębski Warszawa, Polinezyjska 1/98, tel. (022) 643-31-13 A w okolicy (mokotów) szukaj.onet.pl/lokalizator.html?qt=tapicerowanie+mebli+&loc=Warszawa%2C+Jastrz%EAbowskiego+&Submit.x=42&Submit.y=8 Odpowiedz Link
jan-w Re: Poszukuję budynku o adresie Jastrzębowskiego 27.08.07, 22:37 Ten budynek rzeczywiście istnieje Jutro poszukam. Odpowiedz Link
mirastella26 Re: Poszukuję budynku o adresie Jastrzębowskiego 28.08.07, 15:31 dzieki ale wybor Odpowiedz Link
horpyna4 Re: Poszukuję budynku o adresie Jastrzębowskiego 01.09.07, 12:25 Korzystałam z usług tapicera przy Jastrzębowskiego 22 i jestem zadowolona. Robota była trochę nietypowa, a z facetem można było się dogadać. Gość jest bystry, co nieczęsto się zdarza. Odpowiedz Link
jan-w Re: Poszukuję budynku o adresie Jastrzębowskiego 01.09.07, 15:38 Jak na razie nie mam do niego szczęścia. Miał przyjść do mnie w czwartek po godzinie osiemnastej. Czekam do dzisiaj. Nie przyszedł, ani nie zatelefonował. Odpowiedz Link
jan-w Re: Poszukuję budynku o adresie Jastrzębowskiego 04.09.07, 09:14 Nawiązałem kontakt Wygląda sensownie. uslugi-tapicerskie.waw.pl/ Odpowiedz Link
tommen Dobry fachowiec 06.09.07, 12:23 Wymienił mi kilkuletni materac w sofie "trójce" na nieco twardszy. Robota jak fabryczna. Odpowiedz Link
mirastella26 Re: Dobry fachowiec 06.09.07, 20:52 ja jak na razie obdzwonilam tapicerow ze stronki w necie, na ursynowie i z okolic (sluzew, sobieskiego, idzikowskiego itd)i zrobilam rozeznanie co do cen i jak z materialami. czsem jest tak ze nie maja wcale u siebie, albo malo, albo do swojej hurtowni odsylaja. musze powiedziec ze pan o ktorym mowa nie jest konkurencyjny cenowo, ale plusem jest ze przyjezdza do domu, nawet dla krzesla no i jesli taki dobry, to pewnie warto. Odpowiedz Link
mirastella26 Re: Dobry fachowiec 06.09.07, 21:07 ...zwlaszcza jesli ktos ma cos wiekszego do zrobienia, np. kanape. ja mam tylko krzeslo, ktore chce potem sprzedac, razem z biurkiem Odpowiedz Link
jan-w Re: Poszukuję budynku o adresie Jastrzębowskiego 17.09.07, 17:45 Otrzymałem dziś gotowe meble. Obicie i naprawa wykonane dobrze i niedrogo. Odpowiedz Link