Dodaj do ulubionych

PLUTON I JEGO SIŁA

02.09.10, 10:35
Witam czy ktoś może mi okreslic kiedy nastąpi następny "atak" plutona ? jestem
po drugim chyba przejsciu plutona tak to okreslił astrolog i rzeczywiscie
zawaliło się moje życiecrying .Teraz już jest trochę lepiej ,ale chciałabym
wiedziec i się przygotowac do następnego tranzytu .Moja data 27.12.1976
godz.15.10 .Dziękuje za pomoc.
Obserwuj wątek
    • black_halo Re: PLUTON I JEGO SIŁA 02.09.10, 15:18
      Pluton to tylko jeden z tranzytow jakies przechodzisz, siedzi Ci wlasnie na Desecendencie. To tego
      masz Neptuna w dokladnej koniunkcji do MC i Urana, ktory powoli wreszcie schodzi z Ksiezyca. Jesli
      cos cie kopnelo w zyciu to zapewne wielki krzyz, ktory wypadl na osi ASC/DSC i tego zrobil
      kwadrature do swiatel - niewesolo. Pluton przejdzie ci jeszcze raz przez urodzeniowe Slonce ale
      najpierw przez DSC na poczatku listopada. W tym czasie traznytujacy wesel polnocy bedzie na
      Sloncu, Saturn zblizy sie do urodzeniowego Plutona a Uran znow wejdzie na Ksiezyc. No, nie masz
      lekko musze powiedziec.

Co do przygotowania do tranzytow Plutona - nie da sie wlasciwie. Musisz pozwolic odejsc rzeczom
      lub ludziom. To transformacja calego zycia. Poniewaz Slonce jest wladca Lwa a Lew wlada w Twoim
      horoskopie trzecim domem to wplyw tranzytu mozesz odczuc w kwestii nauki i ksztalcenia,
      rodzenstwa, dalszych krewnych lub sasiadkow, wszystkiego co dotyczy komunikacji czyli listy,
      telefony itd, ktorkie podroze.

Uran na Ksiezycu moze wymusic gwaltowne zmiany lub zmiany moga zajsc w Tobie, mozesz poczuc
      potrzebe i zapewne juz poczuclas, zeby wyzwolic sie ze starych wzorcow zachowan - czyli wlasciwie
      ekstremalne zmiany w Tobie ale moga tez byc na zewnatrz jesli bedziesz sie upierac zeby wszystko
      pozostalo tak jak jest do tej pory. Kiedys uslyszalam takie zdanie, ze nikt nie lubi zmian procz dziecka
      z mokra pielucha (ladniej brzmi po angielsku ale coz).

Neptun na MC robi jednoczesnie sekstyl do urodzeniowego Marsa w VI domu. Mysle, ze tutaj
      mozesz sie spodziewac zmian w karierze, wcale niewykluczone, ze mogloby sie udac cos o czym
      wczesniej marzylas czyli "dreams come true", na co wskazywalby sekstyl do Marsa w 6 domu.

Trudno zgadnac co wie wydarzylo a to jest bardzo urposzczona interpretacja napisana przez kogos
      kto jeszcze wiele musi sie nauczyc ;D
      • kaszmir76 Re: PLUTON I JEGO SIŁA 03.09.10, 18:22
        Aż się boje tego listopada ..to co teraz przeżyłam to nic tylko się zabić ...to
        był koszmar ,który sam sobie narzuciłam tak jakby cos mnie do tego zmusiło
        ..było to rozstanie z partnerem za którym jestem ,ale jednak mysle ,ze czas
        otworzyc oczy i chyba tak własnie sie stało ...mysle ,ze to wszystko sie dzieje
        po cos ..moze nie jest mi on juz potrzebny bo z tego co się dowiedziałam to
        pluton czysci to co niepotrzebne ...Jesli chodzi o zmiany to na pewno są jak na
        razie bardzo widoczne dla mnie ,czasem sie nie poznaje ,mam nadzieje ,ze te moje
        zmiany beda widoczne dla innych ludzi bo uwazam ,ze stałam sie lepszym
        człowiekiem i mysle ,ze bedzie jeszcze lepiej winkCiekawa jestem tych zmian jesli
        chodzi o prace ..piszesz ,ze moge cos nowego zrobic ? musze sobie przypomniec
        czego ja zawsze pragnęłam winkMam nadzieje ,ze te wszystkie zmiany jakie zajdą w
        moim zyciu a dokładnie w relacjach z ludzmi oraz partnerstwie beda jak
        najbardziej wskazane i to co teraz dla mnie jestem koszmarem w rezultacie mnie
        uszczesliwiw przyszłosci .Dziękuje bardzo za odpisanie .Pozdrawiam serdecznie .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka