jasmina.0
11.10.11, 21:46
Mam dylemat. Czy rozpatrywaliście kiedykolwiek w horoskopach swoich klientów, znajomych, przyjaciół itp. poczucie misji?
Chodzi mi o to czy jest w horoskopie jakiś czynnik ( np. nie wiem -12 dom, połozenie Wenus, Księzyca czy inne?) który świadczyłby o tym, ze dana osoba ma podświadome poczucie jakiejś misji np. pomoc słabszym jednostkom, pomoc ludziom pokrzywdzonym przez los, praca w zakladach zamkniętych ( szpitale, zakłady pomocy społecznej) wolnotariat.
Co może w horoskopie świadczyć o tym, że "przeznaczeniem" danej osoby jest własnie taki a nie inny los? Czy to jest w jakiś sposób zdeterminowane?
Oczywiście los to wybór ale chodzi mi o to czy dla jakiś aspektów natalnych taka a nie inna droga życia jest jakąś prawidłowością? Macie jakieś przykłady, ze ludzie o konkretnych aspektach natalnych wybierają ( albo nie wybrali ale np. powinni wybrać i mają poczucie straconego czasu) właśnie drogę zycia polegająca na pewnego rodzaju poświęceniu się dla innych? ( np. ASC w Strzelcu z Neptunem na nim i Księzycem w 12 domu, abo stellum w 12 domu, albo Wenus w Rybach albo......?).
Pozdrawiam