21.06.04, 21:29
czy ktos ma pomysl co oznacza stellium wenus koniunk mars koniunkcja jowisz i
do tego ksiezyc,wszystko w 12 domu?ok moze to nie calkiem stellium ale duzo
tego nie?moim zdaniem to jakies tajemnice,praca w tajnych sluzbach albo
szpital,w gre moze tez wchodzic uzaleznienie ale moze ktos ma lepszy pomysl.A
moze cos z ojczyzna,patriotyzmem jako ze to rak?
Obserwuj wątek
    • ariadna1 Re: stellium 21.06.04, 21:30
      acha dodam horoskop nalezy do faceta.
    • ariadna1 Re: stellium 21.06.04, 21:33
      myslalam o narkotykach bo facet dostaje kwadratura od neptuna w4 po sloncu w
      1domu
      • neptus Re: stellium 21.06.04, 21:37
        Niekoniecznie tu potrzebne sa narkotyki czy inne używki. Można to realizować
        także na planie duchowym, artystycznym lub w marzeniach. Tendencje do
        wplątywania sie w sytuacje, z których nie ma dobrego wyjścia.
        • ariadna1 Re: stellium 21.06.04, 21:54
          zapomnialam dodac iz ksiezyc dostaje tez kwadratura od saturna doly psychiczne?
          a moze samobojstwo?
          • amayah Re: stellium 21.06.04, 22:07
            Mi się wydaje, że może na niego mieć wpływ dom rodzinny, nie sądzę, aby w domu
            działo się dobrze. Ten neptun w 4d., no i kwadrat saturna do księżyca - to
            matka, więc kontakt między nimi był "zwichnięty". Chyba nie wyniósł z domu
            pozytywnych wzorców, chyba właśnie dlatego chowa się w 12domu. On ma tam swoją
            kryjówkę. Gdzie jest szczyt 4 domu?
            • ariadna1 Re: stellium 21.06.04, 22:16
              w wadze
      • pluskwa111 Re: stellium 21.06.04, 22:46
        ariadna1 napisała:

> myslalam o narkotykach bo facet dostaje kwadratura od neptuna w4 po sloncu w
        > 1domu

...mnie sie wydaje,ze własnie kluczem do tego wszystkiego moze być słonce w 1
        domu...mysle ze to moze byc bardzo silna osobowośc, ktora własnie na ten
        neptuniczny sposób(kwadrat słonca do neptuna) próbuje odnalezc swoje
        powołanie, misję..facet chyba niezwylkle rozwiniety duchowo (stad to stelium w
        12 domu... swiadomy swego celu, jaki sobie wybrał...ale łatwo mu nie
        jest...chyba cały czas walczy...mysle ze ten 12 dom to wcale nie jest jego
        ucieczka..a raczej swiadomy wybór..
        p.s. łatwiej by nam było zabawic sie w detektywów, gdybysmy wiedzieli wiecej o
        jego radixie...wink)...w jakim znaku jest słonce?....jeszcze rak, czy juz lew, a
        moze panna??..to by nam troszke rozjasniło obraz...
        • ariadna1 Re: stellium 21.06.04, 22:59
          ma slonce w lwie faktycznie silna osobowosc,duzo tajemnic w jego zyciu ciekawe
          jakich.Ma Ac tez we lwie i to widac.Facet duzo zlych rzeczy przezyl.Cos mi tu
          nie pasuje w tym horoskopie nie moge rozgryzc czy ten 12 dom objawia sie
          bardziej pozytywnie czy negatywnie.
          • amayah Re: stellium 21.06.04, 23:36
            Opowiem się raczej skrajnie... Myślę, że to dom pozytywny. On tam się czuje
            dobrze i bezpiecznie. Może dużo tu pluskwianej racji, może to misja jakowaś.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka