Dodaj do ulubionych

Janusz Piechociński

17.11.12, 20:42
Wygrał w wyborach na prezesa PSL.
2 lata temu przyglądałam się horoskopowi:
lwi.bloog.pl/id,6149107,title,Janusz-Piechocinski,index.html
Ale czym wygrał te wybory nie wiem, nie znam osi horoskopu. Ryba, woda i powietrze, ognia brak, tylko Uran w Lwie.

Lwi
--------------------
lwi.bloog.pl/
analizyastrologiczne.pl/
Obserwuj wątek
    • acrux_79 Re: Janusz Piechociński 17.11.12, 22:27
      Znowu przeoczyliśmy ważne wydarzenie sad
      Na swoje usprawiedliwienie mam tyle, że nie zdawałem sobie sprawy, że dziś jest kongres PSL. Wojna polsko - polska odsunęła tą partię na bok.
      • hypokaimenon Re: Janusz Piechociński 22.11.12, 03:12
        Faktycznie, wybory w PSL to epokowe wydarzenie smile)
        Wiele od tego zależało...zarówno w Polsce, UE, jak i w ogóle - w całym Kosmosie big_grin
    • acrux_79 Re: Janusz Piechociński 17.11.12, 22:41
      Z tego, co widzę w Twoim horoskopie Lwi który przedstawiłaś:
      - dyrekcyjne Słońce J.P. ok 17 Byka - trygon do Saturna natalnego, na dodatek w kwadraturze do Saturna (0,5 orb)
      - progresywna Wenus/Merkury w Byku w trygonie do Plutona (0-1 orb)
      - dyrekcyjny Merkury opozycja Neptun (0-1 orb)
      - dyrekcyjny Neptun na Jowiszu (0)

W ogóle archetyp Ryb silnie przez niego przemawia do mnie. Dałbym mu Byka ASC, Neptuna przy DESC, Saturna przy MC. W tak rozumianym położeniu Neptun byłby teraz na Wenus, progresywne Słońce tworzyło by trygon do MC (ścisły), a Mars następowałby na dziewięciodomowego Jowisza. Czyli urodziłby nam się J.P. zirka 8.10 - 8.20 nad ranem. Możemy pofantazjować, czy takie posadowienie radixu ma sens.
      • lwi2 Re: Janusz Piechociński 17.11.12, 22:55
        Napisać do niego i zapytać o godzinę, wygląda na takiego, który odpowie, jeśli wie.
        Lwi
        • tina544 Re: Janusz Piechociński 18.11.12, 09:48
          Może trzeba zadaćinne pytanie. Nie - dlaczego wygrał Piechociński, ale - dlaczego przegrał Pawlak. Spójrzcie na kosmogram tego ostatniego, a zwłaszcza na progresje...
          • lwi2 Re: Janusz Piechociński 18.11.12, 18:13
            Już widzę co go wyniosło. Mars wkroczył do znaku Koziorożca.
            Mars znalazł się tym samym w recepcji wzajemnej z Saturnem w Skorpionie, który jest w recepcji z Plutonem w Koziorożcu, a ten w recepcji z Uranem w Baranie.
            Czyli do jego Jowisza w 2 Koziorożca dobiły - Mars + /Saturn/Pluton/Uran.
            A Jowisz jest przecież starym władcą znaku Ryb, w którym to znaku Piechociński ma Słońce.
            I to Słońce "wybuchło".
            Jeszcze konfiguracja kwintylowa Jowisza Piechocińskiego i tranzytującego go Marsa, bikwintyle i półkwintyle.

Lwi
    • roman.andrzej Re: Janusz Piechociński 23.03.13, 23:29
      Pan Premier ma w dokumentach inną datę urodzenia niż rzeczywista.

W wywiadzie z okazji urodzin przyznał, że faktycznie urodził się 14 lutego 1960 w Studziankach Pancernych o godz. 05:03 (chyba rano, nie sprecyzował). Kiedy się urodził, była dość ostra zima i ojciec poszedł zgłosić ten fakt dopiero miesiąc później.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka