Dodaj do ulubionych

Synastria lilith - wenus. Seksualna wisenka on top

06.05.14, 04:08
moja lilith koniunkcja jego wenus - to wszystko w wodniku.
szkoda ze tak zwierzeco opisywana jest ta synastria.
Wpadlam jak rzep na psi ogon, nie moge sie odczepic.
Plus wrazenie ze sie zna ta osobe od zawsze.

ja 17 wrzesnia 83 parma
on 17 styczen 83 parma
Obserwuj wątek
    • labrom Re: Synastria lilith - wenus. Seksualna wisenka o 06.05.14, 12:59
      nuvvo napisała:

> moja lilith koniunkcja jego wenus - to wszystko w wodniku.
      > szkoda ze tak zwierzeco opisywana jest ta synastria.
      > Wpadlam jak rzep na psi ogon, nie moge sie odczepic.
      > Plus wrazenie ze sie zna ta osobe od zawsze.
      >
      > ja 17 wrzesnia 83 parma
      > on 17 styczen 83 parma

Niestety nie mam dobrych wiadomosci. Kazda taka znajomosc z mezczyznami przy koniunkcji lilith z osią ,czy planeta partnera lub moją konczyła sie fiaskiem. Ale rzeczywiscie dzialaly jak narkotyk wink
      • moongirl11 Re: Synastria lilith - wenus. Seksualna wisenka o 06.05.14, 17:15
        > Niestety nie mam dobrych wiadomosci. Kazda taka znajomosc z mezczyznami przy ko
        > niunkcji lilith z osią ,czy planeta partnera lub moją konczyła sie fiaskiem. Al
        > e rzeczywiscie dzialaly jak narkotyk wink

No niestety muszę potwierdzić. Właśnie zakończyłam znajomość z kimś kto miał lilith w opozycji do mojej wenus i muszę przyznać, że zabolało.. Tylko dlaczego tak mnie do niego ciągnie?! jak się uwolnić od tego..?
        PS. i rzeczywiście było zwierzęco..
    • aarvedui Re: Synastria lilith - wenus. Seksualna wisenka o 06.05.14, 14:31
      Trudno coś powiedzieć o synastrii wiszącej na jednej koniunkcji z hipotetycznym punktem, chyba dużo tu woli, żeby zadziałało.
      No ale najważniejsze, że dobrze się bawisz. =)
      • jasmina.0 Re: Seksualna wisenka = WIOSENKA 06.05.14, 16:14
        Fajnie, fajnie. Wiosenka i na forum temat synastrii. Tak trzymać. Jeśli chodzi o mnie to chetnie poczytam. Miłosne tematy na wiosnę lepsze niż polityka.
      • nuvvo Re: Synastria lilith - wenus. Seksualna wisenka o 07.05.14, 01:14
        aarvedui napisał:

> Trudno coś powiedzieć o synastrii wiszącej na jednej koniunkcji z hipotetycznym
        > punktem, chyba dużo tu woli, żeby zadziałało.
        > No ale najważniejsze, że dobrze się bawisz. =)

Kurcze, lilith nie jest w scislej koniunkcji to CERES jest w scislej koniunkcji a lilith jest troche obok.
        Poza tym trygon slonc, trygon merkurych i ciekawa gra ksiezycow z saturnem i uranem.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/id/xf/xhnj/anbHLKbGQv6HsDRHUB.jpg

• aarvedui Re: Synastria lilith - wenus. Seksualna wisenka o 07.05.14, 01:29
          Cóż, to bardzo proste, Watsonie.
          Człowiek z koniunkcją Wenus i Marsa w Lwie w sekstylu do Plutona sam jest kochliwy i sam się nakręca.
          Dodatkowo trygon do Neptuna oraz kwadratura tego do Słońca i Merkurego powodują tym większą idealizację mężczyzn i tendencje do "zakochiwania się w samym stanie zakochania".

W tej sytuacji synastryczne trygony Słońc, Merkurych,opozycja Wenus do Wenus-Marsa plus drażniąco-spokojny trygon/kwadrat Marsa na przełomie Ryb i Wodnika do wolnych planet wystarcza w zupełności, żeby oszaleć.
          Do następnego razu, oczywiście.

Można by się jeszcze bawić w domy, władztwa, wektorowy i prognostyki...
          Ale generalnie na tym wisi ta synastria, bo znacząca opozycja Lilith jest w Twoim kosmogramie, a nie w synastrii. Nie ma co się zapędzać w Lilith i inne bez powodu =)
          • nuvvo Re: inne pytanie 09.05.14, 08:04
            ksieznapodolska33 napisała:

> Moim zdaniem, aarvedui ma rację - uwagę zwraca nie porównawczy, ale Lilith w Tw
            > oim kosmogramie smile
            > Ja mam inne pytanie, jeśli wolno: jak działa u Ciebie kwadratura Księżyca i Sat
            > urna? Tylko szczerze (albo wcale) wink
            >

Nie wiem czy dziala, bo jednoczesnie jest sekstyl od jowisza i urana.
            W dziecinstwie zez i okulary z zaslepka.
            sklonnosc do depresji
    • ksieznapodolska33 inne pytanie 08.05.14, 22:54
      Moim zdaniem, aarvedui ma rację - uwagę zwraca nie porównawczy, ale Lilith w Twoim kosmogramie smile
      Ja mam inne pytanie, jeśli wolno: jak działa u Ciebie kwadratura Księżyca i Saturna? Tylko szczerze (albo wcale) wink
      • nuvvo facet babiarz 18.06.14, 19:02
        wenus w wodniku i ksiezyc w rybach.
        facet straszny babiarz, piotrus pan. jego strategia "dziewczyna mnie rzucila, lecze rany po nieudanym zwiazku" Tylko ze od zakonczenia tego zwiazku minelo juz 2 miesiace, a on ciagle ta gadka probuje wyywac laski.
        Nie byloby nic w tym zlego gdyby nie fakt ze facet jest nieszczery i startuje do powaznych dziewczyn obbiecujac nie wiadomo co, probujac wywrzec wrazenie powaznego kandydata, w rzeczywistosci planujac jedynie szczegoly kolejnej nocy.

Kumpela mi sie zwierzyla ze do niej tez startowal z ta sama gadka i konkretnymi propozycjami.

I jeszcze jeden motyw: chamsko sie wobec mne zachowal kiedy wychodzac z pracy potrzebowalam kogos kto by mi uzyczyl parasola (lalo okropnie, a auto mialam daleko) On mial parasol i szedl w tym samym kierunku, tylko ze 15 wczesniej od naszych pracownikow i krzyknal na mnie wulgarnie, zebym bron boze nie pozwolila sobie przywlaszczyc jego parasol.
        Zaoferowal sie inny kolega. Musze wiec skreslic faceta z listy tak kumpli jak i "kryzysowych narzeczonych".
        Jego niedojrzalosc jeszcze podkresla fakt, ze dzien pozniej napisal mi ze jestem obrazalska. Nie odpisalam. Szczyt kretynizmu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka