Dodaj do ulubionych

Opozycja Uran-Pluton

04.12.14, 06:59
Zdaje sie ze bede mierzyc sie z tym tranzytem przez kolejne miesiace, staram sie wiec rozeznac czego nalezaloby sie spodziewac. Zadna z planet nie jest specjalnie mocno eksponowana w moim natalu, ale chodzi o zderzenie malefikow badz co badz, i zastanawia mnie jaki to moze przeniesc efekt. Czasem z takiej sprzeczki - paradoksalnie - wynikaja rzeczy pozytywne, bo klaryfikuja sytuacje. Przede mna istotne decyzje w sprawach zawodowych (zadna z tych planet dotad mi w tej sferze nie bruzdzila), sfera osobista poki co stabilna. Dostepne opisy tego tranzytu nie rozstrzygaja jak dla mnie czy ma on efekt podobny do echa, tzn ciazy na decyzjach juz podjetych i powoduje ze sie do nich po raz n-ty wraca, czy tez utrudnia podjecie decyzji, ktore jednak i tak zapasc musza. Wasze obserwacje, doswiadczenia? Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • aarvedui Re: Opozycja Uran-Pluton 04.12.14, 10:21
      taką opozycję ma miliony ludzi.

jej analizowanie ogólne w jest kompletnie bezwartościowe, daruj sobie.

to może mieć sens właśnie jeśli jest jakoś zaangażowane w bardziej osobiste elementy horoskopu, więc analiza z wykorzystaniem planet osobistych, osi i domifikacji - tak,
      ogólnie - nie, bez sensu.
      • konsta-is-me Re: Opozycja Uran-Pluton 04.12.14, 21:08
        Uran, Neptun i Pluton to.planety tzw pokoleniowe.
        Jesli nie tranzyt na wazna osobista planete, nie ma znaczenia.
        Takie aspekty rozpatruje sie tylko w prognozach swiatowych.
        • reveiller Re: Opozycja Uran-Pluton 09.12.14, 11:38
          Ksiezyc w czwartym domu w opozycji do Urana. Slabo odnajduje sie w obliczu zmiany status qou, wrecz ja odpycham, wiec kiedy idzie taki tranzyt, to zaczynam kombinowac. Dziekuje za Wasze spostrzezenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka