corami.5
04.11.15, 19:20
Mam takie pytanie. Znałam kiedyś człowieka który miał prawie wszystkie swoje planety na moim asc w pannie. Jest to taki bardzo ziemski byk.To znaczy mars, pluton, uran w koniunkcji, wenus trygon (3 orby) do mojego asc. Oraz daleki trygon słońca i księzyca( świateł) do mojego asc. Jak to się może przedstawiać w praktyce. Chodzi mi jak odbieram to ja czyli właściciel asc a jak odbiera on mnie czyli właściciel planet i swiateł. Czy wenus w trygonie, koniunkcji do asc to miłośc posiadacza wenus do wł. asc czy tez odwrotnie. Czytam że jest to bardzo ważne w horoskopie. Czy rzeczywiście. Jeszcze sprawa samego marsa. Ten facet zawsze był dla mnie bardzo piękny pod względem fizycznym, bardzo mi się podobał cos w rodzaju ideału. Czy może na to wpływać właśnie jego mars w koniunkcji do mojego asc w stopniu 0. Czy mars faceta na asc kobiety to jej wymarzony ideał? Czy też jakiś pociąg do właścicielki asc mars ma.Czy taki mars na asc to tylko chce zdominować i ogólnie jest wojna? A jak to sie ma odwrotnie jezeli to ona by miala swojego marsa w koniunkcji z jego asc. Jak to wygląda z 2 stron. Za ewentualne linki na ten temat też z góry dzięki.