anahella 04.01.05, 19:41 Ciesze sie, ze jestescie. Czytajcie, piszcie, wykopujcie stare watki i zakladajcie nowe. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pjopaw Re: Nowe nicki w nowym roku 04.01.05, 22:44 Dziękuję za powitanie! U mnie faktycznie tylko nick jest nowy - kiedyś tu byłem i parę razy się odzywałem pod innym nickiem, ale teraz gdzieś się on zapodział i nawet nie mogę się zalogować na ten mój stary login. Ale tak czy siak daaaawno mnie nie było. Pozdrawiam Ciebie, a także wszystkich czytelników, zwłaszcza Marię S. (QueenMaya na gg) o ile tu zagląda - odezwałabyś się czasem do starych znajomych Mario! Wnet będę w "stolycy". No dobra, tyle prywaty. A ponieważ poczułem się wywołany do starego wątku więc zaraz dwa zdania o Saturnie w domach (ach, taki saturniczny typ jak ja uwielbia takie tematy!) Odpowiedz Link
pjopaw Zgodnie z obietnicą... 04.01.05, 23:01 Obiecałem chwilę temu napisać coś do starego wątku no i jest forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11132&w=13368017&wv.x=2&a=19123991 Odpowiedz Link
pjopaw Re: Nowe nicki w nowym roku 05.01.05, 07:46 To ją pozdrów od Piotrka, wiem, że się znacie. Wielka szkoda, że nie ma dostępu do sieci... Odpowiedz Link
pluton22 Re: Nowe nicki w nowym roku 05.01.05, 17:19 tez jestem nowy, aczkolwiek z raczkowaniem w tym temacie mam problem. Niektore dzieci podobno nie raczkuja - od razu ida Dzieki za powitanie, nawet jesli nie mnie mialo dotyczyc Odpowiedz Link
anahella Re: Nowe nicki w nowym roku 05.01.05, 20:49 pluton22 napisał: > Dzieki za powitanie, nawet jesli nie mnie mialo dotyczyc Na tak plutoniczne zadane pytanie odpowiadam: Ciebie tez dotyczylo Odpowiedz Link
fiametta Re: Nowe nicki w nowym roku 05.01.05, 18:00 .. nie mieszajac zbytnio i nie obrazajac wszystkich wokolo? Postaram sie. Odpowiedz Link