ametysta 16.09.05, 22:10 Co można powiedzieć o tym, w kosmogramie porównawczym Lilith (kobiety)w koniunkcji z Marsem mężczyzny i odwrotnie Lilith mężczyzny w koniunkcji z Wenus kobiety. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neptus Re: Lilith 17.09.05, 00:28 Też mnie to bardzo interesuje z niewielka poprawką. Lilith mężczyzny w koniunkci z Marsem kobiety, a Lilith kobiety w opozycji do Marsa mężczyzny Odpowiedz Link
queenmaya Re: Lilith 22.09.05, 22:23 neptus napisała: > Hop do góry. Może kto się zlituje? Hehe, zaczekaj na all2 Odpowiedz Link
aarvedui Re: Lilith 21.09.05, 21:55 ja mam włąsną Lilith w koniunkcji z włąsnym marsem prawie zerowej (na dodatek w znaku Koźloryby)...niby Lilith mocna,mars mocny...ale nie ma tego złego wradiksie czego nie przezwyciezymy Odpowiedz Link
francess2 Re: Lilith 01.10.05, 14:37 hmm a IiIith w koniunkcji z wenus w baranie, 2 dom, hmmmm jeszcze nie sprawdziIam aIe krew nie woda -chociaz czuje jak wychodzi z tego ciemna strona,,,, hmmm Odpowiedz Link
plutonn Re: Lilith 13.12.05, 10:11 Lilith koniunkcja ścisła z Plutonem w 8 domu w wadze... chyba wcale nie chcę wiedzieć co to oznacza Odpowiedz Link
sarna34 Re: Lilith 15.12.05, 18:11 Lilith - ostatnio spotkalam kogoś, kto ma marsa w zerowej koniunkcji z moją Lilith i trygonie do mojej wenus... wrażenie piorunujące. Czyżby Lilith wzmocnila dzialanie mars wenus? Odpowiedz Link
aarvedui Re: Lilith 16.12.05, 00:23 niekonczący się związek - lilith kobiety ścisła opozycja do saturna mężczyzny Odpowiedz Link