trigga74 09.08.06, 15:49 Mam wielka prosbe do Was. Moze wyglada dziwnie ale potrzebuje trzech prostych informacji od jak najwiekszej grupy ludzi. Podajcie mi w takiej wlasnie kolejnosci, swoje: Immum C, Ascendant, Grupe krwi wraz z czynnikiem Ph Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarna34 Re: IC, ASC i to co w zylach 09.08.06, 16:22 IC WAGA ASC LEW Grupa krwi: O Rh - Odpowiedz Link
amber.waves Re: IC, ASC i to co w zylach 09.08.06, 16:39 Ic: Pisces Asc: Scorpio Grupa krwi: 0 Rh + Odpowiedz Link
cytryna76 Re: IC, ASC i to co w zylach 09.08.06, 17:46 IC - byk ASC - koziorożec O RH + Odpowiedz Link
skorpionica11 triga a do czego to jest tobie potrzebne ?? 09.08.06, 17:46 jesli mozna wiedziec ?? IC skorpion ASC lew 0 RH- Odpowiedz Link
aarvedui ..właśnie.. 09.08.06, 19:59 ..po co ? ASC - byk/bliźnieta IC - rak/lew (natal/stała relokacja - nie mogę się zdecydowac,co wolę ) 0 Rh+ Odpowiedz Link
anahella bo oglosilam konkurs... 10.08.06, 01:21 oglosilam konkurs na watek z najwiekszym dobowym przyrostem wpisow. Nagroda w konkursie jest piracka wersja gry "Broken Sword 1" w hiszpanskiej wersji jezykowej, nie chodzi na WinXP Odpowiedz Link
cytryna76 Re: IC, ASC i to co w zylach 09.08.06, 17:50 I jeszcze: moja siostra: IC -panna ASC - rak O RH + moja mama: IC - rak ASC - byk O RH+ tata: IC - koziorożec ASC - Waga O RH + Odpowiedz Link
anahella Re: IC, ASC i to co w zylach 09.08.06, 18:38 Koziorozec Waga B Rh+ Prowadzisz statystyki astrologiczne? Super! Gdzie bedzie mozna przeczytac wyniki? Odpowiedz Link
czupakabra27 jesteś wampirem?:) 09.08.06, 20:13 ja: IC - Strzelec ASC - Panna 0 Rh+ mój facet: IC - Byk ASC - Strzelec A Rh+ mój ojciec: IC - Koziorożec Asc - Waga A Rh+ upublicznisz wnioski? Odpowiedz Link
iokepine Re: jesteś wampirem rozsmakowanym w astrologach;)? 09.08.06, 20:44 IC - Ryby ASC - Skorpion Krew: 0 Rh- Odpowiedz Link
pani.jazz Re: IC, ASC i to co w zylach 09.08.06, 20:52 Wiesz oczywiscie, ze grupa 0 jest dominujaca na calym globie? Tym bardziej ciekawe, jak rozloza sie statystyki... ja asc Panna IC Strzelec 0 rh+ (chyba, w kazdym razie ten powszechny rh) mama asc Panna IC Strzelec ) rh+ Odpowiedz Link
czupakabra27 jednak A 09.08.06, 21:38 Europejczycy, czyli także Polacy mają najczęściej grupę krwi A. 0 jest druga w kolejności. Co innego wśród Indian Ameryki Południowej - tam prawie same zerówki Odpowiedz Link
iokepine Re: IC, ASC i to co w zylach 09.08.06, 21:51 A skad takie dane? Wedle domowej encyklopedii O jest właśnie najrzadsze. W Polsce wedle danych z 90tego roku osób z gr. O jest tyle, co z A. Odpowiedz Link
czupakabra27 Re: IC, ASC i to co w zylach 10.08.06, 23:53 np. pl.wikipedia.org/wiki/Grupy_krwi www.wegetarianski.pl/podstrona/czytnik.php?dzial=medycyna&artykul=29 tu też są oczywiście rozbieżnosci. zależnie od tego kto bada to mu coś innego wychodzi Odpowiedz Link
all2 Re: IC, ASC i to co w zylach 09.08.06, 21:09 IC Byk Asc Koziorożec B Rh+ IC Waga Asc Rak B Rh + IC Panna Asc Rak 0 Rh+ IC Skorpion Asc Lew B Rh+ Odpowiedz Link
makaryna Pytanie... 09.08.06, 21:19 trigga74 napisała: > Mam wielka prosbe do Was. Moze wyglada dziwnie ale potrzebuje trzech prostych > informacji od jak najwiekszej grupy ludzi. > Podajcie mi w takiej wlasnie kolejnosci, swoje: > > Immum C, Ascendant, Grupe krwi wraz z czynnikiem Ph Ladnie, pieknie, ale wydaje mi sie, ze powinnas na wstepie cos wiecej napisac o co Ci chodzi. Czy masz jakas teorie/przemyslenia na ten temat, czego sie chcesz przez to konkretnie dowiedziec, co udowodnic, po co to jest, czy to o co pytasz jest tylko i wylacznie dla zaspokojenia Twojej ciekawosci i pytanie "rzucone z sufitu", czy tez chcesz statystycznie cos potwierdzic i co. Ludzie Ci odpowiadaja nawet nie wiedzac po co. A ja bym najpierw chciala sie dowiedziec do czego to sluzy. Taki maly wstep ma rowniez pewna funkcje grzecznosciowa: swiadczy, ze ludzi traktujesz z szacunkiem. Z checia odpowiem, ale najpierw chcialabym sie czegos wiecej dowiedziec na ten temat. Odpowiedz Link
anulka.dab Re: IC, ASC i to co w zylach 09.08.06, 21:20 IC - koziorożec ASC - waga A Rh+ Odpowiedz Link
neptus a czemu to ma słuzyć? 11.08.06, 19:31 Grupa krwi jest cechą genetyczną, w pewnych rasach ludzkich wystepuja pewne grupy częściej, w innych wolniej. Z osiami nie ma nic wspólnego. Odpowiedz Link
trigga74 Re: a czemu to ma słuzyć? 14.08.06, 11:11 otoz czy z osiami ma cos wspolnego czy nie wlasnie chce wybadac i gromadze z roznych zrodel dane, na razie mam pareset i analizuje. Nie przyszlo nigdy do glowy ze wystarczy aby w okresloncyh odstepach czasu/minut pojawialo sie zycie dokladnie takie jakie ma sie pojawic z cechami i predyspozycjami jakie niesie takze grupa krwi? "Ksiezyc z przyplywami nie ma nic wspolnego" pewnie kiedys to byla obowiazujaca prawda. Trzeba badac i grzyzc ze stron rozmaitych aby cokolwiek ruszyc do przodu Odpowiedz Link
anahella Re: a czemu to ma słuzyć? 14.08.06, 12:57 Powodzenia w badaniach. Mam nadzieje, ze gdy bedziesz miala jakies wnioski to dasz nam o nich poczytac. Odpowiedz Link
monkamaj Re: IC, ASC i to co w zylach 13.08.06, 11:07 ic - wodnik asc - skorpion krew- ARh+ Odpowiedz Link
iokepine Re: IC, ASC i to co w zylach 24.10.06, 22:49 I jak tam Trigga, kiedy sie podzielisz wnioskami? Myślę, ze yłoby to mile widziane nie tylko przeze mnie, ale i inne osoby, które udostępniły ci swoje dane. Odpowiedz Link
mysz3211 Re: IC, ASC i to co w zylach 25.10.06, 17:11 IC Rak Asc Byk A1 Rh+ córka: IC Rak Asc Baran A1 Rh+ Odpowiedz Link