Dodaj do ulubionych

DZIWNE sny

29.07.07, 16:37
zeszłej nocy miałam koszmarny sen, śniło mi się że jestem w ciąży i dokonuję
aborcji, widzę jak ginekolog robi mi zabieg, pełno krwi która aż tryska do
pojemnika jaki lekarz podstawił mi pod pośladki.
Dziś znów miałam dziwny sen, śniło mi się że przymierzam suknię ślubną i nie
podoba mi się bo raz, że jest za krótka a dwa, że szeroka w pasie i wyglądam
w niej jakbym była w ciązy i proszę krawca o zwęrznie jej, przedłużenie i
doszycie trenu. Nie wiem co było dalej bo sen przerwał mi mąz dzwoniąc do
mnie na komórkę.
Nie wiem co te dwa sny mają oznaczać, ale w każdym z nich związany jest z
ciążą.
Dodam że jestem mężatką od 2 lat a obecnie od kilku dni mieszkamy z męzem
osobno (chwilowy kryzys). Obydwoje się kochamy i dalej chcemy byc
małżeństwem. Nie mamy dzieci i nie jestem w ciązy. Z mężem bardzo chcemy mieć
dzieci. Czy ktoś może zinterpretować te sny, bo dla mnie one są dziwne i to
bardzo.
Obserwuj wątek
    • zeta23 Re: DZIWNE sny 29.07.07, 16:54
      Czy ktoś może zinterpretować te sny, bo dla mnie one są dziwne i to
      > bardzo.

oj, astrologia z interpretacją snow nie ma nic wspolnegosmile)
      Proponuje poszukac forum o snach.
    • all2 Re: DZIWNE sny 29.07.07, 16:58
      Poszukaj forum o snach, chyba było takie, bo tu jest trochę inna tematyka.
      Ale też potraktuj te sny symbolicznie i tak się im przyjrzyj, nie dosłownie.
      Suknia nie taka? Przymierzasz się do wejścia w jakąś sytuację, w której jest Ci
      niewygodnie, która Ci nie pasuje? A krawiec nie chce jej zmienić? Nie pasuje Ci
      (we śnie) to, że wyglądasz, jakbyś była w ciąży? Czy na pewno i szczerze chcesz
      mieć dziecko? Czy na pewno właśnie w tym związku? Czy małżeństwo, takie jakie
      było dotychczas, spełniało Twoje oczekiwania? Czy jest/ma szanse być takie,
      jakim byś je chciała widzieć? Czego chciałabyś się z niego pozbyć, od czego je
      uwolnić? Co wyrzucić, co zmienić, co przerobić, żeby było właśnie takim
      związkiem, w jakim obydwoje chcielibyście mieć dziecko? Mnóstwo podobnych pytań,
      na które tylko Ty możesz odpowiedzieć. Powodzenia.
    • romy_sznajder Re: DZIWNE sny 29.07.07, 18:28
      Mnie sie zdaje, ze masz tranzyt Plutona, ciaza jest dosc czestym sennym symbolem
      czegos, co jest w nas nieznanego, nowego i probuje sie wydobyc na powierzchnie
      [plutonizm]. A to cos Tobie przeszkadza i nie chcesz sie z tym zgodzic, nie
      chcesz sie zmienic, nie chcesz sie poddac. Ubranko przyciasne, aborcja, to tylko
      polsrodki, bo to cos jest tak silne ze i tak wyjdzie na wierzch, chocbys nie
      wiem jak chciala zamaskowac czy udawac, ze nie ma [prosisz o zwezenie sukienki].
      W ogole nie laczylabym tego z mezem i ciaza, to symbole wynikajace byc moze z
      obecnej sytuacji, ale znacza cos glebszego. Jesli wiesz cos o tranzytach
      Plutona, moglabys zweryfikowac.
      No ale co Cie sklonilo, zeby o tym pisac na tym forum?
      • magda8887 Re: romy_sznajder 30.07.07, 16:39
        > No ale co Cie sklonilo, zeby o tym pisac na tym forum?

o tych snach napisałam na forum "kobieta" i tam jedna osoba podała mi link tego
        forum abym tu spytała
        • romy_sznajder Re: romy_sznajder 30.07.07, 17:00
          Ach, jedna pani drugiej pani...wink Szkoda troche, bo gdybys miala jakas wiedze o
          astrologii byloby ciekawie.
          Zdarza mi sie interpretowac sny (i wg sniacych - niezle wychodzi), ale tylko
          osobom, o ktorych mam minimalna wiedze. Sny sa bardzo osobiste.
          Siemniej podtrzymuje zdanie z poprzedniego posta, juz bez astrologicznego
          zargonu (mam nadzieje, ze adminki zostawia, chocby na troche, moze zdazysz
          przeczytac).

Ciaza i odnajdywanie w sobie czegos nowego jest symbolem czegos, co czujesz
          podswiadomie, ze powinnas zrobic, jakis wewnetrzny przymus, ze jesli nie
          zrobisz, to nie bedziesz zrealizowana, albo nieuczciwa wobec siebie. Masz w
          sobie jakis plan, pomysl, dzialanie, albo zaledwie idee, ktorej powinnas pozolic
          ujrzec swiatlo dzienne.
          Np. zawsze chcialas napisac ksiazke, albo zaczac szyc sukienki zawodowo i - choc
          to bardzo trudne - to teraz jest czas (we snie dostalas gotowa sukienke w ktorej
          jest na to miejsce) na ten wysilek. Ale Ty sie wzbraniasz. Nie wiem z jakiego
          powodu, bo masz inne plany, bo za trudne, bo niewygodnie. Ale warto, a wrecz
          jest wskazane isc za glosem snu. Pomysl, co to moze byc za sprawa, jest
          prawdopodobnie tak oczywista, ze mozesz jej w pierwszej chwili nie dostrzec. To
          tak najogolniej.
          Przypomnij sobie [moze pisalas, ale nie moge zajrzec do posta], czy poprawiala
          Ci te sukienke kobieta, czy mezczyzna. Jesli kobieta, to by swiadczylo o jakiejs
          wewnetrznej emocjonalnej przepychance, jesli mezczyzna, to zwracasz sie o pomoc
          do swojego racjonalnego umyslu ("Nie moge tego zrobic, bo nie mam pieniedzy, bo
          co ludzie powiedza, bo to niedochodowe, bo nie wypada"]

Aha, jeszcze cos. Poza tym symbolizmem, w snach bardzo czesto jest na odwrot niz
          w zyciu, wiec nie ma sie czego obawiac, nie powinien oznaczac proroczego
          poronienia, realnej skrobanki czy czegos doslownie podobnego.
    • anahella Re: DZIWNE sny 30.07.07, 03:09
      Forum o interpretacji snow jest tutaj:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32921

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka