all2 10.09.03, 10:04 Dzis o 16.37 GMT pelnia na 17 Ryb w kwadraturze do Plutona. Ci z Was ktorzy maja cos w okolicach 17 Ryb-Panny-Strzelca-Blizniat - uwagi i spostrzezenia mile widziane. No i uwazajcie na siebie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irysek1 Re: Pelnia 10.09.03, 14:15 koniunkcja z wenus 0 st koniunkcja z ksieżyc 0 st opozycja z pluton 1 st opozycja z uran 1 st. A ma sie cos dziać??? bo oprocz nieprzespanej nocy i pełnych emocji maili to ....nic I. Odpowiedz Link
all2 Re: Pelnia 10.09.03, 14:27 I tak masz w tej chwili kwadraturę Plutona do tego wszystkiego, więc dzieje Ci się i bez pełni i to w większej, dłuższej skali Nie musi się dziać nic wielkiego, może te maile wystarczą Na pełni podobno lepiej widać. Ale właśnie o tego typu spostrzeżenia również mi chodziło. Czasami ta pełnia może zadziałać jako zapalnik do jakichś wydarzeń. To zależy, ile jest nagromadzonej, nierozładowanej energii. Jeśli się ją wykorzystuje na bieżąco, to raczej nie ma problemu i kończy się na bezsennej nocy. Aha, Irysku, czy mój mail do Ciebie w końcu dotarł? pozdr, a. Odpowiedz Link
irysek1 Re: Pelnia 10.09.03, 16:04 dotarl po dlugich walkach i bojach dzis w nocy napisze I(M) Odpowiedz Link
anahella Re: Pelnia 10.09.03, 22:34 irysek1 napisała: > koniunkcja z wenus 0 st > koniunkcja z ksieżyc 0 st > opozycja z pluton 1 st > opozycja z uran 1 st. Widze Irysku, ze jestesmy w podobnym wieku Odpowiedz Link
anahella Re: Pelnia 10.09.03, 22:37 Slonce mi siedzi na koniunkcji Uran/Pluton zaledwie wiec polkrzyz na niebie wjechal mi na wladce domu II i V a dzieje sie to na szczycie domu XII - domu ukrytych wrogow. Dzis jedym uchem podsluchalam moich szefow - wiesci dla mnie takie sobie Ale wszystko jutro sie okaze, chyba ze zle uslyszalam i Saturn na Sloncu robi ze mnie kretynke. Odpowiedz Link
agent_p2 Re: Pelnia 12.09.03, 22:41 all2 napisała: > Dzis o 16.37 GMT pelnia na 17 Ryb w kwadraturze do Plutona. > Ci z Was ktorzy maja cos w okolicach 17 Ryb-Panny-Strzelca-Blizniat - uwagi i > spostrzezenia mile widziane. No i uwazajcie na siebie Wenus w rybach w 17`36. Pare katastrof i zwiekszone zainteresowanie ze strony płci przeciwnej Pzdrw. Odpowiedz Link
all2 Re: Pelnia 13.09.03, 01:07 agent_p2 napisał: > Wenus w rybach w 17`36. Pare katastrof i zwiekszone zainteresowanie ze strony > płci przeciwnej Też dobrze - mam na myśli to drugie mam nadzieję, że katastrofy nie były zbyt katastrofalne? Odpowiedz Link
rafojata Re: Pelnia 13.09.03, 08:25 Wprawdzie już po pełni, no ale napiszę Ci All kilka spostrzeżeń. Mimo, że mijająca pełnia ustawiona była w kwadracie do mojego ASC, na którym właśnie teraz tranzytuje Pluton, nie działo się nic szczególnego, poza tym że strasznie cierpiałam i nadal cierpię z powodu bólu zębów, w samą pełnię a więc 10 - tego bm,wbrew zdrowemu rozsądkowi i temu co zalecają tradycyjni astrologowie zasiadłam odważnie na fotelu dentystycznym i pozwoliłam sobie usunąć aż 4 zęby. Bałam się, że może być przy tym dużo krwi, ale nic a nic niepokojącego się nie działo, zęby usunięte a mnie nadal boli i boli. A powiedz mi All, kto odpowiada za zęby czy to Saturn, bo przecież zęby to nic innego jak kościec, czy znak Barana, bo zęby są tam gdzie cała głowa, jeśli byłby odpowiedzialny Baran to mogłabym wytłumaczyć to tym, że ów mój Księżyc w radiksie jest w Baranie, więc podczas ostatniej jego pełni to on mi porządnie dopiekł z tymi zębami. Co sądzisz? Odpowiedz Link
all2 Re: Pelnia 03.10.03, 22:36 rafojata napisała: > Wprawdzie już po pełni, no ale napiszę Ci All kilka spostrzeżeń. Mimo, że > mijająca pełnia ustawiona była w kwadracie do mojego ASC, na którym właśnie > teraz tranzytuje Pluton, nie działo się nic szczególnego, poza tym że strasznie > > cierpiałam i nadal cierpię z powodu bólu zębów, w samą pełnię a więc 10 - tego > bm,wbrew zdrowemu rozsądkowi i temu co zalecają tradycyjni astrologowie > zasiadłam odważnie na fotelu dentystycznym i pozwoliłam sobie usunąć aż 4 zęby. > > Bałam się, że może być przy tym dużo krwi, ale nic a nic niepokojącego się nie > działo, zęby usunięte a mnie nadal boli i boli. A powiedz mi All, kto odpowiada > > za zęby czy to Saturn, bo przecież zęby to nic innego jak kościec, czy znak > Barana, bo zęby są tam gdzie cała głowa, jeśli byłby odpowiedzialny Baran to > mogłabym wytłumaczyć to tym, że ów mój Księżyc w radiksie jest w Baranie, więc > podczas ostatniej jego pełni to on mi porządnie dopiekł z tymi zębami. Co > sądzisz? Cześć Rafo Owszem zęby i kości to Saturn, ale zęby są w głowie czyli to taki Saturn w Baranie - w anatomii, i nie tylko, często pojawia się taka zasada mniejszego pudełka schowanego w większym. Krew to z kolei Mars, czyli krwawienie przy wyrywaniu zęba to jakby koniunkcja Mars-Saturn w Baranie. A jeszcze można dołożyć Księżyc, bo to tkanki miękkie i płyny w ciele... Nie za bardzo znam się na astrologii medycznej, ale znając główne przyporządkowania można tak kombinować i na przykład określić rodzaj możliwych komplikacji przy zabiegu - czy to będzie krwotok, czy korzeń zęba się złamie albo jeszcze coś innego. Odpowiedz Link
rafojata Re: Pelnia 19.12.03, 08:44 all2 napisała: > rafojata napisała: > > > Wprawdzie już po pełni, no ale napiszę Ci All kilka spostrzeżeń. Mimo, że > > mijająca pełnia ustawiona była w kwadracie do mojego ASC, na którym właśni > e > > teraz tranzytuje Pluton, nie działo się nic szczególnego, poza tym że > strasznie > > > > cierpiałam i nadal cierpię z powodu bólu zębów, w samą pełnię a więc 10 - > tego > > bm,wbrew zdrowemu rozsądkowi i temu co zalecają tradycyjni astrologowie > > zasiadłam odważnie na fotelu dentystycznym i pozwoliłam sobie usunąć aż 4 > zęby. > > > > Bałam się, że może być przy tym dużo krwi, ale nic a nic niepokojącego się > > nie > > działo, zęby usunięte a mnie nadal boli i boli. A powiedz mi All, kto > odpowiada > > > > za zęby czy to Saturn, bo przecież zęby to nic innego jak kościec, czy zna > k > > Barana, bo zęby są tam gdzie cała głowa, jeśli byłby odpowiedzialny Baran > to > > mogłabym wytłumaczyć to tym, że ów mój Księżyc w radiksie jest w Baranie, > więc > > podczas ostatniej jego pełni to on mi porządnie dopiekł z tymi zębami. Co > > sądzisz? > > Cześć Rafo > Owszem zęby i kości to Saturn, ale zęby są w głowie czyli to taki Saturn w > Baranie - w anatomii, i nie tylko, często pojawia się taka zasada mniejszego > pudełka schowanego w większym. Krew to z kolei Mars, czyli krwawienie przy > wyrywaniu zęba to jakby koniunkcja Mars-Saturn w Baranie. A jeszcze można > dołożyć Księżyc, bo to tkanki miękkie i płyny w ciele... Nie za bardzo znam się > > na astrologii medycznej, ale znając główne przyporządkowania można tak > kombinować i na przykład określić rodzaj możliwych komplikacji przy zabiegu - > czy to będzie krwotok, czy korzeń zęba się złamie albo jeszcze coś innego. Wiatj All po długiej przerwie, ale ostatnio jestem tak zaprzątnięta innymi sprawami, że tylko czasem udaje mi się wskoczyć na moje ukochane forum. Wiesz Słoneczko w Bliźnietach, więc możesz się domyślić, że ostatnio sto srok za ogon trzymamStąd ten chroniczny brak czasu. Ale do sprawy: otóż znów mi zaczął dokuczać ząb, siedze w domu wypuchnięta na twarzy jak balon, płukę szałwią biorę antybiotyk, i wstydzę się gdziekolwiek wyjść a muszę Kliknęłam sobie URanię i co widzę znów ten nieszczęsny Baran (zęby) a konkretnie, to Mars mi na Księżycu właśnie siedzi. Błagam All przegoń go jak najszybciej stamtąd bo jak ja się ludziom tak pokaże, z taką banią na policzku. Pozdrawiam Odpowiedz Link
agent_p2 Re: Pelnia 13.09.03, 17:35 all2 napisała: > agent_p2 napisał: > > > Wenus w rybach w 17`36. Pare katastrof i zwiekszone zainteresowanie ze str > ony > > płci przeciwnej > > Też dobrze - mam na myśli to drugie > mam nadzieję, że katastrofy nie były zbyt katastrofalne? Jak widac przezylem To byl poprostu jeden z tych dni kiedy wszystko znienacka zaczyna sie sypac. Pzdrw. Odpowiedz Link
ashanti5 Re: Pelnia 17.09.03, 18:44 A u mnie nic się nie działo. No...może nie zupełnie. Spałam na dochu, pod gołym niebeme, ale niezbyt długo gapiłam sie w księzyć, bo zaraz zasypiałam snem zasłuzonych. Całe szczęscie, ze nie lunatykuję, bo marnie by sie to dla mnie skończyło. Za to kilka dni przed pełnią...działo się... działo I nie wiem za czyją przyczyną Odpowiedz Link