Dodaj do ulubionych

pytanie do UKE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 16:03
mam pytania w grudniu zadzwoniła do mnie pani z TP.SA że jest możliwość przedłużenia umowy na kolejne 2 lata na internet i z możliwością powiększenia prędkosci(ponieważ zmieniałam prędkość łącza) już po 10 dniach a nie tak jak kiedyś 30 dni przed datą końca umowy. Aneks dotarł do TP.SA 10 grudnia i po 7 dniach od tego dnia zadzwoniłam do pracowników TP na infolinie kiedy zostanie mi włączona nowa prędkość tam pani stwierdziła że żeby taka obcja była trzeba zadzwonić (o czym nikt nas nie poinformował) zgłoszenie zostało przyjęte kazano czekać do 7 dni po 7 dniach gdy zadzwoniłam do nich pan konsultant stwierdził że nie bardzo się do tej promocji kwalifikujemy ale po przedstawieniu faktów wysłał tzw interwencje w tej sprawie . Dziś dzwoniąc do infolinii TP dowiedziałam się że promocja była tylko do 20. grudnia i w tej chwili może mnie tylko przeprosić za nie kompetencje pracownika który nie dopilnował zmiany prędkości w stosownym terminie. Czy jest jakaś możliwość wyegzekwowania od nich aby dotrzymali warunków które uzgodniliśmy przez tel. ponieważ nie chciałabym rezygnować z usługi neostrada+telewizja ale zostałam przez tę firmę zrobiona dosłownie w balona. Czy raczej po raz kolejne takie numery im się upieką i dalej będą ze swoimi klientami robić co tylko chcą.
Z góry dziękuje za odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: pytanie do UKE IP: *.starnettelecom.pl 04.01.11, 07:11
      napisz na maila do UOKIK szybciej odpisują niż tutaj. bądź zadzwoń

• ekspert.uke Re: pytanie do UKE 13.01.11, 15:27
      W odpowiedzi na post uprzejmie wyjaśniam.
      W przedmiotowej sprawie proszę niezwłocznie przesłać skargę do Urzędu Komunikacji Elektronicznej. Skargę może Pani przesłać na adres: Urząd Komunikacji Elektronicznej ul. Kasprzaka 18/20, 01-211 Warszawa, na adres właściwej terytorialnie Delegatury Urzędu Komunikacji Elektronicznej (adresy Delegatur UKE z podziałem na województwa dostępne są na stronie internetowej UKE www.uke.gov.pl w zakładce Urząd -> Kontakt z Urzędem -> Delegatury UKE) lub mailem na adres: uke@uke.gov.pl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka