norka84 21.05.06, 19:50 Dziewczynki jak się trzymacie ? Który dzionek ? Ile ubyło ? Ja to nie mam wagi, zmieżyłam tylko brzuszek przed dietką... Reszty nie miałam jak... :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
norka84 Re: I jak ? 21.05.06, 20:28 ann właśnie się zmieżyłam i jestem w głębokim szoku... 6 centymetrów mi ubyło !!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
siciaczek Re: I jak ? 21.05.06, 20:54 hej!!Ja jestem na 4 dniu i nie wiem ile mi ubyło bo nie mam wagi ale jutro skoczę na basenik i przy okazji się zważę to WAS poinformuję!!Dzisiaj byłam u znajomego i miał takie pyszne rogaliki......mniam mniam............a ja sie na nie patrzyłam i ślinka mi leciała ale...................byłam twarda i nie zjadłam :) :) POZDRAWIAM Odpowiedz Link
norka84 Re: I jak ? 21.05.06, 21:00 ja niestety tez nie mam wagi ale jutro pewnie sie w pracy dorwe do jakiejs :D Odpowiedz Link
marina.wp.pl Re: I jak ? 22.05.06, 07:44 JA JESTEM DZISIAJ 3 DZIEN NA DIECIE MINEŁY DWA DNI TROSZKE KIEPSKO SZŁO, ALE 2,5 KILO MNIEJ. Odpowiedz Link