Dodaj do ulubionych

powazny problem

23.11.06, 12:45
Witam
Dziewczyny chyba mamy problem, bylam u lekarza i dostalam powazny ochrzan za
ta diete lekarka powiedziala ze ta dieta to wielka glupota i mam ja
natychmiast przerwac wyniszcza bardzo watrobe i skutki moga byc tragiczne,
jestem zrozpoaczona dobrze mi szlo dzis moj 9 dzien i co teraz?

Obserwuj wątek
    • filipkowa Re: powazny problem 23.11.06, 16:09
      "Została opracowana w szpitalu rządowym w Kopenhadze. Nie jest to dieta
      odchudzająca, przeciwnie – dieta ta zwiększa przemianę materii i dlatego działa
      nawet po zakończeniu kuracji. Jeżeli kurację przeprowadza się niewolniczo -
      zgubisz nadmiar tłuszczu (7-20 kg)."
      Tak jest napisane w hitach diet na onecie. To kto pracuje w tym szpitalu?
      Chyba ze masz kłopoty z wątrobą ,bo nie znam twojej całej historii.

Pozdrawiam
      • spragnienie Re: powazny problem 23.11.06, 16:43
        jesli masz problemy zdrowotne to rezegnuj, jesli nie, dotrwaj do konca. Moja
        lekarka tez kazala mi przestac, ale poniewaz nie choruje, nie posluchalam.
        Wybor nalezy do Ciebie. Dieta pewnie nie jest opracowana przez lekarzy,
        natomiast z pewnoscia pomaga zrzucic zbedne kilogramy. Nieprawda jest to, ze
        nie ma efektu jojo. Wszystko zalezy od Ciebie pozniej.
        U mnie mija dzien 12. HURAAAA
        • misia_2000 Re: powazny problem 23.11.06, 16:53
          Wiecie co? mi na tej diecie bylo dobrze ale to co mi dzis powiedziala moja
          lekarka dalo mi duzo watpliwosci, kazala zrezygnowac i powiedziala mi tak "
          Jezeli chcesz stosowac ta diete stosuj - twoja decyzja, ale ja tu i teraz
          oswiadzcam Ci ze nie ma robia przeszepu watroby a ta dieta prowadzi do jej
          wyniszczenia" tych slow chyba nie zapomne do konca zycia;-/ chce ja stsowac ale
          zdrowie chyba dla mnie wazniejsze przejde od jutra na jarzynkyki serek danio i
          owoce schudlam w 9 dni 7 kg mam nadzieje ze nie wroca zaczne sie ruszac, no
          doradzcie co robic?????jutro byłby moj 10 dzien ale po tych slowach naprawde
          sie boje.
          • angelsz Re: powazny problem 23.11.06, 18:57
            ja mam dzis 8 dzien, wcozraj byk okropny kryzys ledwo mialm sile zeby zejsc z
            pietra na parter do kuchni , al enie przerwalam diety,po tym co uslyszals od
            lekarza tez bym sie przestarszyla i bala bardzo, ale chyba bym wytrztmala 4 dni
            jeszcze, to jest 13 dni , a jak ldzie niszcza watrobe przez lata pijac , palc
            i jedzac byle co i bog wie w jakich ilosciach?
            ja na tej dieicie biore 10 witamin plus magnez do rozpuszczania w wodzie , bo
            chodze do sql i sie uczew i musze myslec, a i tak wszyscy sie w szkole
            codziennie mowia ze wygladam na niewyspana i balda jak kreda , jakmmmoja mama
            mowi "sino-zielona" ale skoncze ja.Misia ja na Twoim miejscu przebolalabym to i
            skonczyla, chyab ze sprawa jest tak wysokiej rangi ze trzeba przerwac diete,to
            zalezy tez czy mials naparwde duzo zbednych kilogramow cyz poporstu lekki
            brzuszek i chcials sie go pozbyc, ttrudna decyzja , postap tak jak czujesz, jak
            dasz rade to walcz do konca, a jak nei to rtudno, ale mimo wszystko skocz do
            apteki bo witaminki i magnez naprwde potrafia odratowac czlowieka, i tak
            jestesmy wszystkie piekne , nawet z odrobine wiekszym brzuchem od anorektyczek.

badz silna i trzymaj sie dzielnie ! pozdrawiam :*
            • misia_2000 anglez 23.11.06, 19:43
              Hm dziewczyny to co robic?bylam na zakupach i kupilam sobie juz danio platki
              fintes owoce jarzynki na obiad.Schudlam 7 kg w 9 dni szkoda mi troche bo moze
              bym schudla jescze 3 kg ale czy za 3 kg warto sie tak mordowac?tym bardziej po
              opini lekarskiej?mysle ze jak bede jesc bez weglowodanow owoce jogurty platki
              utrzymam ta wage a wy jak myslicie?pozdrawiam.Lekarz powiedzial ze utrzymam:-/
              hm
              • agamuza Re: anglez 24.11.06, 09:16
                Hmmm, według tablic zawartości węglowodanów akurat płatki nie są
                niskowęglowodanowe... w 100 g musli jest 68 g węglowodanów !!!
              • agamuza Re: anglez 24.11.06, 09:24
                A w DANIO 100g jest weglowodanow 13,3 g... Tez sie nie nadaje do diety
                weglowodanowej. Jablko ma 12,1 g, pomarancz 11,3 g.
                Polecam ci strone tabelekaloryczne.w.interia.pl/index.htm
                Podzial afabetyczny produktow na kalorie, bialko, tluszcz i weglowodany...
    • juditka_86 Re: powazny problem 24.11.06, 20:43
      hej, czy moge zamiast wody pic sok multiwitamina z tymbarka, bo jestem prawie 12
      godzin w szkole, i na wodzie troche ciezko bedzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka