Dodaj do ulubionych

od dzis zaczynam

15.03.07, 12:39
Czesc dziewczynki.
Dzis jest moj 1 dzien nie wiem jak wytrzymam ale wizja ze znow moge zalozyc
ulubione spodnie jak zrobi sie cieplo trzyma mnie na duchu.
Mam 156 i waze 58,2.
Dla mnie to b duzo. Moja waga utrzymywala sie zawsze 52-53. Kilogramy
dochodzily rowerek w pokoju stal i mam czego chcialam. Zgubily mnie slodycze,
nocne jedzenie, piwa i likiery. WCZESNIEJ JESZCZE wieczorne porcje lodow z
dodatkami czego sie juz oduczylam.
Zle sie czuje we wlasnym ciele a jak ma mnie spostrzegac moj narzeczony.
Jest akurat taki okres ze siedze w domu wiec nie przemeczam sie za bardzo i
mam pewnosc ze nie zemdleje z glodu gdzies w pracy czy na ulicy. Rowerek
pojdzie w ruch, zaczne znow robic brzuszki i chodzic znow na spacery.
To sa moje postanowienia a co mi z tego wyjdzie ????
moze jest ktos kto tez jest na poczatku tej diety. Mogly bysmy sie
podtrzymywac na duchu.
pozdrawiam i zycze Wam mniej kilogramow.
Obserwuj wątek
    • sylwia88 Re: od dzis zaczynam 15.03.07, 14:56
      Ja zaczynam od jutra,to juz kolejne moje podejscie do tej diety ale teraz
      wytrzymam do konca.
      • kumkumre Re: ja tez 15.03.07, 16:25
        dzis tez jest mój pierwszy dzień :). Wlasnie gotuje mi sie obiadek :D, mam
        nadzieje że wytrzymam. Mam 176 wzrostu i ważę 71kg, marzy mi sie 7 kg.Jak
        wielkie porcje zjadasz? bo ja na lunch zjadłam pół brokuła no i tamta reszte,
    • kumkumre Re: od dzis zaczynam 15.03.07, 16:33
      podaje moje gg, gdybyście chciały pogadac ... :D 3265972, często jestem
      niewidoczna
    • szprotka6 Re: od dzis zaczynam 16.03.07, 19:40
      Dziś jets mój 3 dzień-pierwsze dwa to koszmar-byłam slaba(pracuję na 1,5 etatu
      i chwilowo jestem sama z dzieckiem(z opiekunka oczywiście do pomocy), miałam
      wrażenie, ze zaraz się przewrócę. Ale od wczorajszej kolacji-całkiem
      nieźle.Razem nam będzie raźniej!
      pozrowienia!
      • renia731 Re: od dzis zaczynam 16.03.07, 21:15
        Aby uniknąć zawrotów głowy należy brać jakiś preparat z miłorzębem japońskim -
        ja biorę Ginko Biloba i jeszcze zestaw witamin. Miłorząb poprawia krążenie krwi
        w mózgu.
        • kumkumre Re: od dzis zaczynam 16.03.07, 21:52
          no ja dzis drugi dzien, na razie czuje sie ok, ale wiecie co?jak się dzis rano
          zwazyłam to nie mogłam uwierzyc własnym oczom, wazyłam kilogram mniej- wazyłam
          sie dwa razy i na dwóch róznych wagach! to niesamowite, ze po jednym dniu taki
          spadek! ciekawa jestem ile bedzie jutro :). Trzymajcie kciuki a ja trzymam za
          was.
          • alusia76_12 Re: od dzis zaczynam 17.03.07, 12:50
            DZIEN 3
            wczoraj mialam juz marzenia z czekoladowym torcikiem.
            Ale sie powstrzymuje. Najgorsze jest to, ze mam doczynienia z gotowaniem innych
            osob, dosyc ze ja gotuje dla narzeczonego i dla siebie to jeszcze moja bratowa
            dla siebie i meza. Ale trzymam sie mam nadzieje, ze mi sie uda. Szczerze mowiac
            lepiej sie czuje ale nie zamierzam z dnia na dzien stawac na wage.
            Wczorajsza wizja dzisiejszego sniadania <grzanka> bardzo mnie ucieszyla.
            A moja bratowa towarzyszac mi przy sniadaniu widzac ta grzanke zyczyla mi z
            usmieszkiem`` smacznego``.
            Wielka radosc dala mi wczorajsza szyneczka.
            Wczoraj szykujac obiad dla mojego stwierdzil, ze przesolilam sos, coz moge na
            to poradzic kiedy nawet probowac nie moge.
            Co do porcji zamieniam szpinak na kalafior i jem prawie caly ale taki malutki.
            Stek zamienilam na gotowana piers z kurczaka. Salaty jem polowe.
            Myslalam o witaminach ale trzymam sie rygorystycznie calej diety. Bede jesc
            witaminki po.
            Fajnie,ze jestescie latwiej jest i bardziej sie motywuje.
            No dziewczynki, ktora wytrzyma diete do konca. Do dziela!! Wiosenka idzie
            trzeba ciuszki zrzucac.
            Jakie macie wagi przy swoim wzroscie i ile myslicie zrzucic?
            Pozdrawiam serdecznie i zycze owocnych staran.
            • renia731 Re: od dzis zaczynam 17.03.07, 18:35
              Witam
              Ja już robiłam 3 raz kopenhaską i z doświadczenia wiem, że witaminy trzeba brać
              przed, w trakcie i po diecie :-) Bo inaczej garściami wychodzą włosy i łamią
              się paznokcie...
              Dziś mój ostatni dzień i ubyło mi 3,5 kg, ale zrzucam wagę pociążową już od
              stycznia i w tym czasie udało mi się w sumie już 6,5 kg. To dużo i mam nadzieję
              że trwale. Do wagi sprzed ciąży zostało mi jeszcze ok 4 kg - dam radę (może do
              świąt, a do wakacji to na pewno!).
              • alusia76_12 Re: od dzis zaczynam 18.03.07, 13:33
                WITAM 4 DZIEN
                Czuje sie dobrze. Ale wieczory są straszne. Wczoraj wieczorkiem robiłam mojemu
                kanapki z polędwiczka i zapiekanym serkiem....jaki zapach.....juz myślałam że
                sie poddam ale udalo sie .
                Wlasnie jestem w trakcie jedzenia twarozku z jajkiem i marchewka. Troche mi nie
                wchodzi tak bez soli czy cukru. Wizja owocow dodaje mi sił.
                Jutro rybka i piers z kurczaka...mniam mniam.
                Renia 731 Powodzenia w dalszym zrzucaniu.
                Kiedys tez probowalam Te diete ale przerwalam 3 dnia. Razem z moim narzeczonym.
                Tym razem wytrzymam do konca. Pozdrawiam Was serdecznie i zycze szybkiego
                spalania i wytrzymalosci.
    • wiolcia2502 Re: od dzis zaczynam 17.03.07, 21:28
      Ja dzisiaj mam 6 dzien i juz myslalam, ze zrezygnuje dzisiaj u mnie w domku
      imprezka moja kolezanka byla dzisiaj na 7 dniu i zrezygnowala. Nie wiem czy
      dotrzymam do konca, ale mam nadzieje, ze mi sie jakos uda.
      Ja zastepuje befsztyk piersia z kurczaka, wczesniej ja gotowalam,a teraz pieke
      ja w foli tak smakuje o wiele lepiej. Natomiast szpinak zasepuje brokułami. Ehh
      oby sie udalo
      • alusia76_12 Re: od dzis zaczynam 18.03.07, 13:41
        Wiolcia nie Poddawaj sie!!!!
        Uda Ci sie jak moglabys zmarnowac tyle dni. J z dnia nadzien czuje sie bardziej
        sexy. Czuje jak mi tego wszystkiego naprawde ubywa.
        Dzieki tej diecie pokazujemy sobie samym jak jestesmy silne. Jak cos postanowimy
        to dotrwamy. Mam nadzieje ze Ci sie udalo.
      • kumkumre Re: od dzis zaczynam 18.03.07, 13:50
        ja dziś 4 dzień, po dwóch dniach ubyło mi 2 kg, a wczoraj na kolacje nie
        wytrzymalam, mój mąż przywiózł pizzę i skubnełam kawałeczek a wczesniej deczko
        białego sera z ogórkiem zielonym-taka jestem na siebie wku.... że chyba
        oszaleje, bo dzis waga wskazywala tyle samo co wczoraj, a ja myslałam ze bedzie
        znowu kilogram mniej :(Moja waga przed dietą 70 i pół a obecnie 68 i pół,
        wzrost 176 cm, mazy mi sie dojsc do 65.A jak wam waga spada? ja nie moge sie
        powstrzymac zeby nie zawzyc sie codziennie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka