joanna27_0 17.09.09, 11:23 witam, mam pytanie, jakiego i gdzie polecacie dobrego pediatre, chodzi mi o lekarza rodzinnego dla mojego 8 letniego syna,mieszkam w legnicy od niedawna wiec musze znalesc nowa przychodnie. z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eleonora-1 Re: dobry pediatra.okolice centrum 17.09.09, 13:06 Rok temu miałam ten sam problem. Znalazłam dość dobrą przychodnię. Bez problemu można iść z chorym dzieckiem bez rejestracji. Miła Pan doktor nie przepisująca od razu antybiotyków. Ja mam dobre doświadczenie z tą przychodnią. Lekarze "dl dorosłych" też są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
eleonora-1 Re: dobry pediatra.okolice centrum 17.09.09, 21:38 hehehe. Przepraszam gapa ze mnie. Na Libana mieści się ta przychodnia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nokia.3 Re: dobry pediatra.okolice centrum 17.09.09, 22:11 Witam, ja polecam przychodnię Familijną na ul.Rycerskiej.Myślę, że tam zapiszą Twoje dziecko bez problemu.Na Piekarskiej już w styczniu tego roku nie mieli miejsc,więc we wrześniu..... Odpowiedz Link Zgłoś
basiek-79 Re: dobry pediatra.okolice centrum 17.09.09, 22:51 Też polecam przychodnię na ul. Libana, zwłaszcza jeśli chodzi o pediatrę. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna27_0 Re: dobry pediatra.okolice centrum 18.09.09, 08:41 kochani dziekuje bardzo, dzis dowiem sie o te dwie przychodnie, jeszcze raz wielkie dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia_ma Re: dobry pediatra.okolice centrum 18.09.09, 10:12 My też należymy do przychodni na Libana. Pediatra faktycznie jest konkretny. Odpowiedz Link Zgłoś
jolka791 Re: dobry pediatra.okolice centrum 20.09.09, 13:31 a mozecie zdradzic nazwisko tego pediatry z Libana? sama właśnie tez jestem w trakcie poszukiwania dobrego lekarza dla mojego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia_ma Re: dobry pediatra.okolice centrum 20.09.09, 18:15 Pani dr nazywa się Zofia Pyrkosz Odpowiedz Link Zgłoś