Dodaj do ulubionych

MAMY Z GŁOG. PORADŹCIE GDZIE RODZIĆ ???

05.02.04, 14:12
Witam'
Jestem z Głogowa i zastanawiam się gdzie rodzić... Niestety na temat głog.
szpitala słyszałm same negatywne opinie :(
Proszę poradźcie mi, gdzie rodzić.
Może któraś z Was rodziła lub słyszała coś na temat okolicznych szpitali -
Lubin, Legnica, Nowa Sól... ????
Hm... a może jest "tu" jakaś przyszła mama z Głogowa?
Ja jestem w 18 tyg. ciąży :) A Wy ?
Pozdrawaiam :)
-Magda
Obserwuj wątek
    • asiazak Re: MAMY Z GŁOG. PORADŹCIE GDZIE RODZIĆ ??? 20.04.04, 18:33
      Witam Cię Słonko,
      cóż, chyba głogowski szpital nie jest wymarzonym miejscem na poród, ale
      słyszałam, że w Lubinie jest taka pryw. klinika Femina, gdzie zapewniają
      niemalże warunki domowe. Można tam również rodzić w wodzie lub w znieczuleniu
      zo. Ja na razie jestem w trakcie przygotowywania się do tej odpowiedzialnej
      roli, ale tak naprawdę to nie wybrałam jeszcze nawet gina. Jeśli możesz mi
      jakiegoś polecić, będę wdzięczna. Dodam, że też jestem z Głogowa.
      Pozdrawiam,
      Joasia
      • mamamajki Re: MAMY Z GŁOG. PORADŹCIE GDZIE RODZIĆ ??? 30.05.04, 12:07
        Polecam Nową Sól dobrzy lekarze, super miłe położne i pielęgniarki
        Pozdrawiam serdecznie
        Asia mama Mai
    • makonda Re: MAMY Z GŁOG. PORADŹCIE GDZIE RODZIĆ ??? 28.07.04, 23:17
      Dziewczyny ja rodziłam w Głogowie i jestem bardzo zadowolona i z opieki i z
      porodu (nadmienię, że rodziłam 9 miesięcy temu). A jeżeli chodzi o tą klinikę w
      Lubinie to koleżanka tam się dostała nie płacąc, ponieważ właścicielem, czy
      kimś tam ważnym jest młody Konfederak, syn tej Konfederakowej co przyjmuje na
      Koperniku (nawiasem mówiąc on też tam przyjmuje) i jak ona chodziła do niego
      państwowo on jej załatwił właśnie tam poród. Ale nie polecam państwowego
      szpitala w Lubinie.
      Pozdrawiam Przyszłą mamusie i te dziewczyny, które już nimi są.
    • nadiel Re: MAMY Z GŁOG. PORADŹCIE GDZIE RODZIĆ ??? 04.08.04, 12:51
      Ja rodzilam w glogowie 9 grudnia i wcale nie jestem zadowolona.Badanie wykonane przez ordynatora to katastrofa.Mysle ze nawet jakby badal zwierzeta to i one by rozpaczaly.Pierwszy raz spotkalam sie z tak bolesnym badaniem jakie wykonywal pan ordynator.Poza tym mialam bardzo nieprzyjemna polozna,jakby robila laske ze ona pracuje w szpitalu.Wiec jesli przyjdzie mi kiedykolwioek rodzic to nigdy w zyciu w Glogowie chocby nie wiem co!!!!!!!!!!
    • makonda Re: MAMY Z GŁOG. PORADŹCIE GDZIE RODZIĆ ??? 04.08.04, 23:41
      To musiałaś żeczywiście źle trafić, bo ja jak rodziłam koniec października to
      opiekę miałam super i położną Gosię - wspaniała babka, jak odwiozła mnie po
      porodzie na salę to jeszcze mi kanapki przyszykowała i wyjęła z torby sztućce i
      kapcie i wszystko poukładała. Dlatego ja nie mogę narzekać na nasz szpital i
      porodówkę. Trochę tylko żałuję, że nie miałam dziecka przy sobie (nie chciałam
      sama, ale później żałowałam bardzo), bo denerwowała mnie jedna z noworodków jak
      widziałam jak zajmuję się maleństwami i ten jej wyraz twarzy jakby chciała
      zabić.
      >>nadiel>> Masz synka, czy córcię? Może porozmawiamy na privie o naszych
      maleństwach?
    • lotas Re: MAMY Z GŁOG. PORADŹCIE GDZIE RODZIĆ ??? 05.08.04, 07:43
      Witam.
      Polecam Femine w Lubinie, to super klinika, moja żona tam rodziła i było cool,
      wszczególności po porodzie, można tam siedzieć cały dzień z dzidziusiem i żoną.
      Ale nie przyjmują ciąż bliźniaczych. Spodziewamy się bliźniaków dlatego żona
      będzie musiała rodzić w Głogowie.
      Pozdrawiam wszystkie mamuśki i kandydatki na mamki.
    • wellread Re: MAMY Z GŁOG. PORADŹCIE GDZIE RODZIĆ ??? 29.06.05, 11:48
      .
    • kamula Tylko nie w glo 12.08.05, 09:39
      ja mam przykre doswiadczenie z glo! a wrecz straszne. ale sa mamy ktore nie
      widza w glogowskim szpitalu nic zlego! Polecam legnice! Bedac w ciazy lezalam w
      tym szpitalu! Lubin - tez niczego sobie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka