mac_zie 05.10.10, 12:29 Kto wie , gdzie przeniosła się teraz pani Mariola, fryzjerka (krótsze włosy, przy kości) , która pracowała w zakładzie na ul. Traugutta w Legnicy ?? pomocy !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aarielkaa Re: Fryzjerka p.Mariola z ul. Traugutta 13.10.10, 20:01 Z tego co mi wiadomo nadal jest w tym samym miejscu... tyle, że już jako właścicielka... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia-62 Re: Fryzjerka p.Mariola z ul. Traugutta 19.10.10, 13:21 Tak jest w tym samym miejscu już jako właścicielka- nazwa Salon Fryzjerski u Marioli ul traugutta 10 tel 500-132-289 strona www,salonumarioli.pl pod tym adresem macie wszystko. Korzystam z usług p. Marioli od kilku lat więc jestem zorientowana i zresztą bardzo zadowolona z oferowanych jej usług. Mogę dodać tylko że teraz jako właścicielka zmieniła całkowicie zakład o 360 stopni na lepsze. Byłam parę dni temu robiłam pasemka i jest super,milutko,cieplutko,super atmosfera. Dodam jeszcze że do usługi np: robienia pasemek czy balejażu w kpl.ze strzyżeniem i modelowaniem. Klienci mają gratis Saune na włosy. Ceny usług ku mojemu zdziwieniu nie uległy żadnym zmianom. Pozdrawiam klientów p.Marioli EWA Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia-62 Re: Fryzjerka p.Mariola z ul. Traugutta 19.10.10, 13:29 www.salonumarioli.pl To jest poprawny link. EWA Odpowiedz Link Zgłoś
neptunka Re: Fryzjerka p.Mariola z ul. Traugutta 19.10.10, 14:09 przerabiałaś kiedyś na matematyce kąty? wiesz, co to kąt 360 stopni? :) to powrót w ten sam punkt Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia-62 Re: Fryzjerka p.Mariola z ul. Traugutta 20.10.10, 21:37 Potocznie się tak mówi !!! zresztą czy to ważne czy będzie 90 czy 180. Każdy się domyśla co miałam na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś