Dodaj do ulubionych

Naprawa komputerów

16.04.11, 22:38
Uważajcie! Uważajcie na Łukasza, który reklamuje się na lubin.pl i ma stronke komplife.pl, jego numer tel. 667-468-834.Twierdzi,że naprawia komputery a w rzeczywistości psuje je. w moim komputerze zepsuł to co działało a nie zrobił tego co miał zrobić. Nie chce oddać pieniędzy, które wziął za rzekomą naprawę. Naraził mnie na dodatkowe koszty związane z kolejnymi naprawami,uważajcie bo facet nie potrafi nic zrobić, ewentualnie coś zepsuć.
Łukasz czekam na moje pieniądze!
Obserwuj wątek
    • monia_37 Re: Naprawa komputerów 31.07.11, 20:01
      Przypadkiem trafiłam na ten pst.Ja z kolei skorzystałam z usług Komp-Life. W moim laptopie HP dv9000 przestała działać karta graficzna.Po wyxcenach u różnych majstersztychów najtaniej wyszło u p.Łukasza.Zostawiałm laptopa w czwartek a w sobote rano odebrałam. Mineło juz 2 miesiące i hula do tej pory. A koszt o 1/2 taniej niz u konkurencji.I co najwazniejsze nie stracil danych z dysku jak to nie ktorzy potrafia
      • kurczaczek04 [...] 21.04.12, 12:42
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • komplife Re: Naprawa komputerów 30.05.12, 02:37
          PO PIERWSZE.KOMPUTER ZOSTAŁ POSZERZONY I ZWRÓCONY SPRAWNY CO POTWIERDZA PROTOKÓŁ ODBIORU (DO WGLĄDU JAKBY KTOŚ CHCIAŁ).NA CZĘŚCI DAŁEM GWARANCJĘ, KTÓRA ZOSTAŁA UTRACONA NA SKUTEK ,,GRZEBANIA W KOMPUTERZE PO KILKU DNIACH PRZEZ KOGOŚ", WTEDY ZOSTAŁA TEŻ ZGŁOSZONA USTERKA.OCZYWISTE JEST ŻE W TYM MOMĘCIE USŁUGA DOJAZDU LUB NAPRAWY JEST PŁATNA.NIESTETY PAN KURCZAK NIE MOŻE TEGO ZROZUMIEĆ I Z TĄD TE DURNE WPISY.A CO DO PANA KURCZAKA TO PODAJĄ LINK DO OPINI O JEGO FIRMIE <<RZETELNY>>forum.gazeta.pl/forum/w,228,115130214,,Szafy_wnekowe.html?v=2 MOŻNA POCZYTAĆ OPINIE .DLA ZAINTERESOWANYCH NAGRANIE Z AUDIO Z PRZEBIEGU WIZYT W DOMU PANA KURCZAKA, JAK TO SAM SOBIE ZAPRZECZA.
    • grandmaster5 Re: Naprawa komputerów 03.01.13, 11:32
      unikajcie łukasza i komp-life tel 667-468-834

wziol kase i tyle go widzialem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka