omega_x 16.10.12, 00:57 Czy ktoś korzystał z usług doktora Dariusza Dębickiego lub pani Katarzyny Lewickiej? Jeśli tak, to bardzo proszę o słówko opinii... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olewka100procent Re: Pediatra prywatnie 17.10.12, 23:04 a jakiej oczekujesz opinii ? nie rozumiem, wystarczy choćby spojrzeć na dorobek pracy obu tych lekarzy , choćby Dębicki który leczy dzieci od 20 lat bodajże, był ordynatorem chyba w legnickim szpitalu , to juz chyba cos znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
omega_x Re: Pediatra prywatnie 18.10.12, 15:16 No choćby takiej jak napisałaś, skąd mam czerpać informacje o ich dorobku? Nie znam tych lekarzy ani ich życiorysu, google też niewiele mi pokazało, dlatego zadałam pytanie tutaj. W każdym razie dziękuję za (p)odpowiedź :) BTW długość stażu nie musi o niczym świadczyć, nasza lekarka z przychodni ma staż ponad 30letni i... zmieniamy. Odpowiedz Link Zgłoś
hofff Re: Pediatra prywatnie 18.10.12, 19:57 Po pierwsze dr Dębicki nie był żadnym ordynatorem. Po drugie, od wielu lat bawi sie w politykę i pracę biurową ,więc nie jest dla mnie wiarygodnym lekarzem. Osobiście polecam dr Ziółkowską. Ale chcę podkreślić słowo "osobiście" bo każdy ma prawo wyboru. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
omega_x Re: Pediatra prywatnie 18.10.12, 22:21 Ziółkowska to Maria? Wyszukiwarka tak pokazała :) Ma prywatny gabinet czy w przychodni przyjmuje? A o dr Lewickiej ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Pediatra prywatnie 21.10.12, 20:25 pofatygowałam się i sprawdziłam, był zastępcą dyrektora ds. lecznictwa , pan ten czasami pojawia się w informacjach lokalnych i prasie dlatego skojarzłam z ordynatorem . Co nie zmienia faktu, że praca za biurkiem zrobiła z niego konowała. Leczyłam się u niego jako dziecko, czyli ponad 15 lat temu, przyjmował na budziszyńskiej. Wtedy był on fenomenem niemal tej przychodni, może to dlatego że nie przepisywał antybiotyków przy katarku Odpowiedz Link Zgłoś
2lilia3 Re: Pediatra prywatnie 19.11.12, 20:19 U doktora Dębickiego byłam wiele razy na wizycie prywatnej ale też i prosiłam go na wizyte domową. Bardzo dobry lekarz. Bez względu na to, czy zajmuje miejsce dyrektora szpitala czy też nie , jest jednym z najlepszych lekarzy do jakiego udało mi się trafić. Moja córeczka ma aktualnie 4 latka, synek 1.5 , i w skrajnych przypadkach, kiedy juz nie wiem co zrobić z dzieckiem - udaję sie do niego. Darzę go dużym zaufaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
drugikokos Re: Pediatra prywatnie 02.01.13, 22:18 jeżeli szukasz dobrego pediatry to tylko ordynator ze środy śląskiej IMAD RAMZI SAMAN najlepszy fachowiec wizyty prywatne tańsze jak w Lubinie , znajdziesz doktora w wyszukiwarce znany lekarz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: Pediatra prywatnie 08.02.13, 09:39 dokładnie tak, przy problemach z dzieckiem zdecydowanie Ramzi Odpowiedz Link Zgłoś