doniaania 15.02.05, 19:16 chce zalozyc neta w domku. czy sa u nas jakies ciekawe oferty? prosze o podpowiedz :-). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
endi77 Re: Internet w Boleslawcu 15.02.05, 23:33 jest kilka mozliwosci tpsa i dialog (w tym drugim niedlugo ma ruszyc dsl na terenie naszego pieknego miasta) poza tym dzialaja niezalezni dostawcy dostepu radiowego do internetu, choc nie wszyscy na terenie calego miasta pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: Internet w Boleslawcu 19.02.05, 21:13 a co sadzicie o neostradzie 512? teraz jest promocja i aktywacja kosztuje 1,22 abonament za pierwszy miesiac to tez 1,22? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Internet w Boleslawcu 27.02.05, 22:33 A zależy w której częsci bolca mieszkasz. Na www.bolec.info jest akurat dyskusja o necie radiowym. Warto zobaczyć. Osobiście to ja mam w domu właśnie neo 640 kb. Lata spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: Internet w Boleslawcu 28.02.05, 14:04 dzieki poczytam sobie na pewno:-) ja mieszkam w okolicy cmentarza ruskiego-kolo starego stomadentu. i wlasnie stomadent oferowal neta-ale jest to podobno taka kicha,ze czesciej sa zakloocenia niz wszystko sprawnie funkcjonuje. a ja nie mam ochoty denerwowac sie czekajac na otwarcie stronki ;-)pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś