06.01.06, 01:07
MAM PYTANKO. KTÓRY JUBILER W LUBINIE JEST NAJLEPSZY? (NO I OCZYWIŚCIE TAKI,
KTÓRY NIE ZDZIERA):)
Obserwuj wątek
    • panikasiazlubina Re: JUBILER 06.01.06, 11:52
      Polecam jubilera na Trugutta kolo policji.Duzy wybór ,fAchowa obsluga, poza tym
      w razie gdybys kupowala pierscionek i bylby za duzy- bez problemu go zmniejsza
      ,nawet na miejscu.Ja jestem bardzo zadowolona:)POlecam...
      • miaau Re: JUBILER 06.01.06, 21:03
        ja polecam tego w rynku, profesjonalna i uprzejma obsluga, przy zamawianiu
        obraczek przyjmuja w rozliczeniu zlom (np stare obraczki) i daja za nie
        najlepsza cene w calym Lubinie (za zlom mam na mysli)..
        • rena76 Re: JUBILER 06.01.06, 22:42
          A ja bardzo lubię jubilera w Realu - zresztą ten sam właściel, który prowadzi
          sklep w rynku. Ogromny wybór, miła obsługa. Można uzyskać kartę rabatową!
    • asia-jedza Re: JUBILER 07.01.06, 17:58
      Ja polecam jubilera w Tesco "BOGOLD". Duzy wybór pierscionków. W porównaniu do
      jubilera w rynku zdecydownie tańszy jesli chodzi o złote pierscioni. Polecam
      • moskit1980 Re: JUBILER 15.01.06, 21:57
        Zdecydowanie rynek + real kupe lat w interesie.
    • beoag Re: JUBILER 27.01.06, 00:38
      Spróbuj w Kauflandzie. Ja zwiedziłem wszystkich w Lubinie i tam wyszło najtaniej (obrączki).
      • miaau Re: JUBILER 08.02.06, 08:34
        rynek jeszcze raz - poprawki (zmniejszanie) szybko, sprawnie, ladnie (nie ma
        zadnych sladow) i bez oplaty
      • lilly_20 Re: JUBILER 28.02.06, 16:51
        Ja też nachodziłam się za obączkami po Lubinie i w Kauflandzie wyszło najtaniej
        i bardzo ładnie zrobione
    • biedronka.wielokropka Jubiler 24.09.15, 18:11
      Na "skorpionie" znajduje sie zdecydowanie najtanszy sklep jubilerskim, wiekszosc to produkty srebrne, ale naprawde w konkurencyjnej cenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka