feiniel 03.03.06, 07:33 poszukuję specjalisty od medycyny chińskiej - nie wiecie czy jest takowy w Legnicy? ewentualnie cos innego z medycyny niekonwencjonalnej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloneczko1985 Re: medycyna chińska 08.03.06, 12:56 Witam! W Legnicy o ile wiem nie ma takich specjalistów niestety, na Dolnym Śląsku tu wykaz: www.see.edu.pl/konsultanci/dol/dolnosl.html, więc najbliżej chyba w Złotoryji. Ale ja już się uczę i niebawem będzie i w Lcy ;) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
femme-marie Re: medycyna chińska 29.03.06, 09:18 jest pani, która leczy akupunkturą, przyjmuje na I piętrze pod filarami, to nie jest Chinką, jakaś Azjatka, ale nie pamietam jaka, moja mama do niej chodzi, zzagląda w dno oka i czyta choroby, stawia diagnoze, a potem leczy igłami, zapachem i masażem chyba też, mama jest zadowolona m.in. przywróciła jej ubytek słuchu w momencie gdy medycyna tradycyjna oferowała aparat,a i jest jeszcze całkiem odjechany gość jasnowidz, bioenergoterapeuta tez leczyplakaty na mieście wiszą z gościem, znam laski, którym wyleczył dzieci z bardzo powaznych chorób, ale znam tez ludzi, którzy twierdzą, ze gościu brał kasę dawał nadzieję na wyleczenie mimo że wiadomo było że w takim stadium choroby to juz i biopopola nie pomogą Odpowiedz Link Zgłoś
milkusia11 Re: medycyna chińska 11.04.06, 19:21 Co za ludzie wy tez do azjatek chodzicie? jak chcecie namiary moge wam dac do jednej azjatki przyjmuje w polkowicach leczy ziołami jest swietna moja ciotka do niej chodzi i chwali ja bardzo!!!!Azjatka o ktorej mowa brała praktyki u mnichów w samym Tybecie stawia na nogi inwalidów Moja ciotka jest zachwycona zioła za 12zł starczaja jej na bardzo długo Odpowiedz Link Zgłoś
piwonia5 Re: medycyna chińska 23.06.06, 11:44 a mogłabym prosić o więcej informacji na temat tej osoby, jak do niej trafić, nr tel, czym leczy? tylko ziołami? jak diagnozuje? z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
hrrrb Re: medycyna chińska 08.10.15, 10:08 Przed zaczerpnięciem rady specjalisty warto w własnym zakresie poznać podstawy TMC. Mając podstawową wiedzę z zakresu medycyny orientalnej będziemy bardziej świadomi tego dzieje się w gabinecie podczas badania. Dlatego gorąco polecam artykuł na tym Blogu: www.rafalruba.pl/2014/12/21/tradycyjna-medycyna-chinska-w-pigulce/ Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1975a Re: medycyna chińska 28.07.16, 23:24 Jest sklep z medycyną chińską w Legnicy, a w nim doradztwo: e-fohow.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kaska1980j Re: medycyna chińska 09.11.16, 11:43 Polecam sklep z oryginalnymi produktami z zakresu medycyny niekonwencjonalnej : Fohow Odpowiedz Link Zgłoś