Dodaj do ulubionych

Bazar w Głogowie

29.03.06, 15:12
Witajcie:) słyszałam o bazarze w Głogowie, który "otwarty" jest we wtorki i
piątki. czy już teraz znajdzie się coś ciekawego wiosennego z odzieży? I
czy jest godny polecenia jeśli chodzi o ciuszki dla dzieci?
kiedy najlpeij sie tam wybrać? w piątki czy we wtorki?
pozdtrawiam:)
Obserwuj wątek
    • impostor Re: Bazar w Głogowie 29.03.06, 18:27
      chyba mowa o targowisku na stadionie - poprawcie mnie jesli sie myle... ale co
      tam mozna obecnie dostac to ciezko mi powiedziec... od dluzszego czasu blizej
      mam na manhattan i turzyn, niz na glogowski bazary :))
      • racers Re: Bazar w Głogowie 29.03.06, 23:23
        Tak to jest to jezeli nie zależy Ci na metce a na dobrej cenie to jest miejsce
        dla Ciebie a i dla dzieci coś się znajdzie,mysle że we wtorek i w piątek są cci
        sami sprzedawcy.
    • pwalendzik Re: Bazar w Głogowie 29.03.06, 23:55
      na targu mozna kupic wszystko, od kur, przez włóczki, stare lampy, skarpetki a
      na rozowym lakierze do paznokci konczac :) duzy wybor, niskie ceny, dobrej
      jakosci rzeczy, ja niekiedy tam zagladam.
      • joasienka13 Re: Bazar w Głogowie 05.08.06, 22:40
        mam male pytanko :) czy ten "bazar" to naprawde jest ptwarty tylko w wtorki i
        piatki ?? :> aha i jeszcze jedno chcialabym sie dowiedziec jak tam dojechac i
        jaka to jest ulica? a sa tam jakies fajne rzeczy ?? i tanie czy straszne ciuchy
        i drogie;/ prosze o szybka odpowiedz gory dzieki :*
        • racers Re: Bazar w Głogowie 06.08.06, 22:29
          Ów bazar miesci się za hala sportową czyli kierunek stadion lud hala a tam już
          sama zobaczysz a co do ubrań to ceny rózne ale można trafić coś w dobrej cenie.
    • frida2 Re: Bazar w Głogowie 08.01.07, 13:09
      Do kwietnia stragany będą bowiem stały na stadionie i przed halą.
      Zgodnie z planami, do końca listopada ub. r. miał powstać bazar przy ul. Kazimierza Sprawiedliwego. Ta inwestycja opóźni się jednak o kilka miesięcy i nowe targowisko ma zostać oddane do użytku dopiero w kwietniu. Do tego czasu handlowcy muszą przenieść się w inne miejsce.
      /gazetalubuska.pl/
      • kskula Re: Bazar w Głogowie 18.04.07, 16:30
        Witam, właśnie za dwa dni wybieram się na ten wasz "bazarek". Tylko nie wiem
        czy nadal jest on na starym miejscu czy może został już przeniesiony na ul.
        Kazimierza Sprawiedliwego jak podaje frida2. Byłabym wdzięczna za informację na
        ten temat bo mam do przejechania ok. 80 km w jedną stronę.
        • szelma81 Re: Bazar w Głogowie 18.04.07, 18:02
          ciagle na naszym stadionie tylko trosze porozrzucany po nim
    • angelika813 Re: Bazar w Głogowie 19.04.07, 23:02
      Ja osobiscie polecam głogowski targ.Niskie ceny, ogromny wybór i mnóstwo ubrań
      dla dzieci.
      • szelma81 Re: Bazar w Głogowie 20.04.07, 09:38
        właśnie o nim mowa
    • patrycja.ros Re: Bazar w Głogowie 01.05.07, 09:14
      He he odzieży powiadasz:) można powiedzieć,że to lumpeks najgorszej jakości!!!!
      I nic ciekawego tam nie ma! Już 3 lata tam nie byłam, bo nie ma po co!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka