nat82 01.07.06, 21:43 szukam dobrego ortodonty,chodzi mi o aparat staly na zeby,czy ktos mial zakladany taki aparacik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nesia112 Re: szukam ortodonty 29.11.06, 17:24 Mam aparat stały na zęby i założyłam go w Złotoryji u doktora Mirosława Szymonka polecili mi go znajomi aparat mam od lipca i naprawde polecam jesli chcesz dowiedziec sie wiecej to pytaj.. cena za jeden luk 800zl i drugi łuk tez 800zl a następnie 100zl miesięcznie wizyta. Odpowiedz Link Zgłoś
agra_edziecko Re: szukam ortodonty 22.01.07, 18:32 Dziewczyny,mozecie podac dokladne namiary na tych ortodontow w Zlotej i Jaworze? A do kogo ze stomatologow chodzicie z dzieciakami w Legnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
mmarusia stomatolog dzieciecy 23.01.07, 12:11 Agra,ja z Zuzia chodze do dr.Podlipnej ,tzn dopiero zaczynamy tam chodzic. Ona przyjmuje w domku,przy ul.Warsa (naprzeciw Kauflandu). Wczesniej chodzilismy do Sierschynskiego,ale juz byl watek o nim i powiem w skrocie:nie polecam !! Nasz wspolnik chodzi do Pustulki przy Jaworzynskiej i sobie chwali. Odpowiedz Link Zgłoś
agra_edziecko Re: stomatolog dzieciecy 24.01.07, 13:36 mmarusia a masz namiary telefoniczne?Czy to stomatolog dzieciecy czy ogolny?Bierze cos za sam przeglad?Ile sie czeka? I ta(ten?) Pustulka - jakis namiar blizszy? Odpowiedz Link Zgłoś
alusiunia Re: szukam ortodonty 14.12.06, 19:59 wydaje mi sie ze w stomadencie przyjmuje ortodonta, warto sie tam zapytac o szczegoly Odpowiedz Link Zgłoś
myszkabrawurka Re: szukam ortodonty 14.01.07, 21:59 super ortodonta a takze stomatolog jest w jaworze.dr.wozniak.zakladalam dzieciom.jest super warto podjechac.ma sprzet super i robi zdjecia.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś