Dodaj do ulubionych

nudne forum??

02.07.06, 22:09
Nie rozmiem dlaczego niektorzy nazywaja to forum nudnym i zarzucaja innym, ze
pisza o lekarzach... piszemy o tym co nas trapi, w czym mozemy prosic innych o
zdanie, wypowiedz. Jesli komus tu nudno, to niech sam rozbawi towarzystwo.
Narzekac chyba zawsze mozna....
Ja osobiscie nie uwazam, ze forum jest nudne, ale na pewno przydatne. Mi nie
raz pomogli forumowicze za co bardzo dziekuje.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • jedynataka Re: nudne forum?? 03.07.06, 00:28
      Popieram! Akurat forum to nie polityka międzynarodowa i można tu coś zmienić w
      pojedynkę prawie, jeśli się chce. Nudno? Pisz! Mało ludzi? Rozreklamuj! Bardzo
      mnie drażni podejście pt. "oj jak tu spokojnie i tylko o lekarzach..."
      Jestem na tym forum (raz bardziej, raz mniej aktywnie) od samego początku i mogę
      powiedzieć, że zdecydowanie widać różnicę. Zmierzamy w dobrym kierunku. Jest tu
      sporo nowych osoób, a i stare się utrzymują.
      I tu chciałabym pozdrowić wszystkich forumowiczów i wszystkie forumki :-)
      • vinona67 Re: nudne forum?? 03.07.06, 10:39
        Witam Legniczan, ja jestem z Częstochowy od jakiegoś czasu czytam wasze forum.
        Kiedyś mieszkałam w Legnicy, ale było to bardzo dawno temu, teraz wybieram się z
        wizytą, aby pokazać to miasto mojemu synowi. Uważam, że wasze forum nie jest
        nudne, jedynie mało ludzi zabiera tu głos, może to i dobrze. Na naszym
        częstochowskim forum jest ruch, ale jest tez duże chamstwo. Ludzie sobie
        ubliżają, jak ktoś zrobi błąd to większość odpowiedzi jest naśmiewających się z
        tej osoby, czasami są tak wulgarni, że się nie chce tam zabierać głosu. A tematy
        są rożne, ale niektóre tak bezsensowne ze szkoda czasu na pisanie, choć w tych
        najgłupszych najwięcej jest wypowiedzi. Czytając wasze forum nie spotkałam się,
        aby ktoś w wulgarny sposób komuś ubliżał. Szkoda tylko, ze osobiście mogę się tu
        wypowiadać na tematy ogólne niedotyczące miasta, bo nie jestem w temacie, ale
        będę tu częstym gościem, jest tu sympatycznie. Pozdrawiam .
        • czarnyjanek Re: nudne forum?? 03.07.06, 10:53
          po wizycie w legnicy nie zapomnij napisać nam o swoich wrazeniach z pobytu .
          czy na waszym forum rymujecie rymem prostym czestochowskim :))
          • vinona67 Re: nudne forum?? 03.07.06, 13:35
            Ja nie rymuje, bo tego nie lubię, ale też dlatego ze nie pochodzę z Częstochowy.
            Mój tata był wojskowym, więc los nas rzucał różnie. Urodziłam się w Opolu, a mój
            brat właśnie w Legnicy, później wyjechaliśmy do Częstochowy i tak tu już
            jesteśmy 29 lat. A jaki to jest ten rym prosty częstochowski?;) bo choć tu
            mieszkam to nie wiem.Przez ten długi czas raczej się go nie nauczyłam. Ale
            często słyszę jak ktoś mówi- "ino" coś tam zrobię, bardzo tego nie lubię. Ale
            cóż pewnie w każdym mieście są jakieś powiedzonka. A po wizycie spewnością sie
            odezwę.
      • mmarusia Re: nudne forum?? 04.07.06, 23:50
        jedynataka napisała:

>Akurat forum to nie polityka międzynarodowa

Uderz w stol,a nozyce sie odezwa".Tak wiec sie odzywam,bo dla mnie to forum
        jest nudne.Nie twiedze natomiast,ze polityka jest ciekawa.

> Nudno? Pisz! Mało ludzi? Rozreklamuj!

Pisze tak jak Ty,raz mniej i raz czesciej.Reklamowac? Po co? Tu sie NIC nie
        dzieje!! Zadnych konkretow !! Np.akcja z ksiazka umarla smiercia
        naturalna.Dalas link o schronisku piszac bodajze ,ze masz nadzieje,ze ktos z
        tym zrobi porzadek.KTO??? Dlaczego nie TY??!! Ile osob zglosilo sie do mnie na
        pomoc schronisku? Kto do mnie napisal o tej sprawie na priva? NIKT !!!
        Wy rowniez narzekacie-na to,ze w Legnicy sie nic nie dzieje,ze dni Legnicy byly
        do doopy itd.Dlaczego ja nie moge wyrazic swojej opinii,ha?

Bardzo
        > mnie drażni podejście pt. "oj jak tu spokojnie i tylko o lekarzach..."

Bo taka jest PRAWDA !! Aaaa,ostatnio doszly watki o pracy i mieszkaniach...

> Zmierzamy w dobrym kierunku.

Tak trzymac.Wkrotce nawet sentyment mnie tu nie zatrzyma...
        • vandoren Re: nudne forum?? 07.07.06, 08:40
          > [...]Wkrotce nawet sentyment mnie tu nie zatrzyma...

no to machamy Ci na pozegnanie:-P
    • jedynataka Re: nudne forum?? 05.07.06, 12:57
      mialam napisanego poteznego posta z uwagami na powyzsze zarzuty, ale wcielo mi
      go, co chyba oznacza, ze jednak nie powinnam go wysylac.
      Napisze tylko, ze sie nie zgadzam z zarzutami mmarusi, a opieram to na moim
      prawie do wolnosci udzialu (lub nie) we wszelkich inicjatywach. Krotko mowiac:
      "nie naciskaj mnie bo sie w sobie zamkne!"
      Co nie mienia faktu, ze chetnie przyjrze sie nowym inicjatywom i moze sama cos
      zaproponuje.
      pozdrawiam serdecznie
      • mmarusia Re: nudne forum?? 06.07.06, 16:22
        jedynataka napisała:

> Napisze tylko, ze sie nie zgadzam z zarzutami mmarusi

To nie kolko wzajemnej adoracji-nie musisz sie zgadzac.

> a opieram to na moim
        > prawie do wolnosci udzialu (lub nie) we wszelkich inicjatywach. Krotko mowiac:
        > "nie naciskaj mnie bo sie w sobie zamkne!"

Nikt Cie nie naciska!! To Twoja dobra wola(lub jej brak).Podalam to jako
        przyklad,gdyz sama uwazam,ze moja inicjatywa byla ciekawsza ,niz w kolko
        pytania o lekarzy.

> Co nie mienia faktu, ze chetnie przyjrze sie nowym inicjatywom i moze sama cos
        > zaproponuje.

OOO!!! Czekam,moze w koncu cos sie zacznie dziac :O
        -----------
        "idealna kobieta to taka,ktora ma idealnego meza" :)
        • czarnyjanek Re: nudne forum?? 06.07.06, 17:55
          OOO!!! Czekam,moze w koncu cos sie zacznie dziac :O

ja te czekam i licze na pojedynek forumowiczek w kisielu :-)
          • jedynataka Re: nudne forum?? 06.07.06, 22:52
            przykro mi, ale walk rozjuszonych kocic nie bedzie ;)

---
            "Everything is made from dreams..."
            tego słucham
            • hatra Re: nudne forum?? 17.08.06, 23:55
              forum.patriota.pl/viewtopic.php?t=4024
              • qwerty1231 Re: nudne forum?? 18.08.06, 08:32
                Jeśli wolno parę słów o nudnym forum :D

Kiedyś na swoje stronie miałem forum :) jednak jeśli nie zacząłem jakiegoś
                tematu to nic się nie działo. Inna sprawa, że na forum "rozmawiało" podobnie
                jak na innych legnickich forach kilka/naście osób. Taka jest nasza
                rzeczywistość, że w ponad 100-tys. mieście ma ochotę na rozmowy garstka ludzi.
                Inną jeszcze sprawą jest tematyka podejmowana na forach czy czatach (w końcu to
                też sposób komunikacji) Wszedłem kiedyś na czata #legnica na wp.pl i się
                przeraziłem, jak ludzie mogą takie pierdoły pisać i marnować na to czas.

Podobnie jest tu na forum różni ludzie różnymi rzeczami się interesują. Pewnie,
                że np. ja wolałbym żeby na tym forum ludzie zajmowali się sprawami miasta, bo
                zawsze uważałem internet za idealne narzędzie to pomocy w tworzeniu
                społeczeństwa obywatelskiego i demokracji internetowej, ale cóż każdy ma prawo
                wyboru. Skoro woli dyskusje o d..e Maryny nie można mu tego zabronić, nie można
                się obrażać, może w końcu kiedyś...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka