kozi-10 19.07.06, 15:38 witam poszukuje firmy ktora zajmuje sie robieniem ozdób, bram z metalu a szczególnie interesuje mnie sofa ozdobna z metalu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
per-rot Re: Kowalstwo artystyczne....???? 04.01.15, 19:51 Polecam firmę Gold Kowal ;) Zleciłam im wykonianie bramy wejściowej oraz schodów. Wszystko wyszło tak jak chciałam ,szybko i beż żadnych niedogodności, cenowo też jest dobrze.Naprawde warto. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_pu Re: Kowalstwo artystyczne....???? 27.01.17, 10:57 Kowalstwo artystyczne przechodzi teraz prawdziwy renesans. Jak ktoś jest zainteresowany tematem i dobrą firmą, która się tym zajmuje to warto przeczytać ciekawy artykuł w temacie: www.liderbudowlany.pl/artykul/742/kowalstwo-artystyczne-rewitalizacja-obiektow-zabytkowych Odpowiedz Link Zgłoś
genteris Re: Kowalstwo artystyczne....???? 17.05.19, 09:51 Jak szukasz jakiegoś kowala, który robi fajne bramy oraz ogrodzenia kute to polecam firmę kowalstwo-a.com.pl/ bardzo świetne realizacje, zjawiskowe. Odpowiedz Link Zgłoś