jagoda_271 18.08.06, 12:41 proszę nie bąź taka opryskliwa dosyć że jest nas tak mało to jeszcze takie komentarze ech... niedługo to forum umrze smiercią naturalna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Re: do fridy 18.08.06, 13:04 jagoda_271 napisała: > proszę nie bąź taka opryskliwa > dosyć że jest nas tak mało to jeszcze takie komentarze ech... > niedługo to forum umrze smiercią naturalna A co Cię tak zbulwersowało? Moje pytanie skierowane do Ciebie? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=224&w=44700870&a=47077382 Nie bądź śmieszna. A tak na przyszłość, wiesz do czego służy mail? Odpowiedz Link Zgłoś
madziolek2005 Re: do fridy 18.08.06, 13:56 Przecież tu nie ma żadnej opryskliwości?? Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_271 Re: do fridy 18.08.06, 18:55 chodziło mi o całokształt , o jakieś dwa lata ale szczerze to mam to gzieś do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic gorąco sciskam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: do fridy 18.08.06, 20:25 jagoda_271 napisała: > chodziło mi o całokształt , o jakieś dwa lata > ale szczerze to mam to gzieś A kim Ty jesteś żeby oceniać mnie i moje pisanie, zachowanie etc.? Odpowiedz Link Zgłoś
racers Re: do fridy 19.08.06, 21:59 No prosze a myślałem że tylko mnie drażni moderatorka buahaha:( Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: do fridy 20.08.06, 01:04 racers napisała: > No prosze a myślałem że tylko mnie drażni moderatorka buahaha:( Widzę, że masz poważny problem. Napisz zażalenie. Proponuję także wejść w [moje forum], tam jest opcja - nieprzyjaciele. Wpisz mój nick w odpowiednie miejsce i zaznacz: [Nie pokazuj wątków i postów nieprzyjaciół]. To chyba nie jest takie trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_271 Re: do fridy 20.08.06, 12:50 powazny problem? heheh powaznym problemem jest to ze na darmo się denerwujesz i tyle a kto opiekuje się tym forum to tak naprawde nikogo nie obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: do fridy 20.08.06, 14:38 jagoda_271 napisała: > powazny problem? Wiesz co to ironia? Odpowiedz Link Zgłoś
racers Re: do fridy 20.08.06, 22:50 No cóż masz rację droga firdo jezeli mogę sie tak do Ciebie zwrócić najpierw żenujące żarty a teraz błazenada z mojej strony, dobrowolnie skazuje sie na banicje aż uporam się ze swoimi "powaznymi problemami" nie płacz po mnie bo nie jestem tego wart żegnaj,może kiedys powróce? Odpowiedz Link Zgłoś
racers Re: do fridy 19.08.06, 22:02 Jestem zawiedziony ze nie ma wpisu ze stolicy . Odpowiedz Link Zgłoś
andrew00 Re: do fridy 20.08.06, 20:25 Dlaczego usunęłaś moje ogłoszenie o korepetycjach? Może ktoś chciałby z nich skorzystać po niskiej cenie. Studiuję w Walii i mógłbym coś dać z siebie dla Głogowian. Ech, nic tu po mnie. Baw się dobrze sama. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_271 Re: do fridy 21.08.06, 07:36 widze że nie tylko mnie dziewczyna zniechęca Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: do fridy 21.08.06, 13:13 Do publikacji ogłoszeń służą serwisy ogłoszeniowe lub wyznaczone fora. Tutaj co drugi post ma taki charakter. Niektórych forumowiczów to oburza, więc jeśli tnę to wszystko, nie robię żadnych wyróżnień. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_271 Re: aha 21.08.06, 07:37 i wiesz nie dziwię ci się ze jestes ciągle samotna z taką babą to chyba nikt by nie wytrzymał Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: aha 21.08.06, 13:09 halpa napisał: > uuuu, cios ponizej pasa To się nazywa brak argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: aha 21.08.06, 13:08 Nie życzę sobie uwag dotyczących mojego życia prywatnego, które Ciebie powinno guzik obchodzić, i o którym nie masz bladego pojęcia, na forum publicznym, jasne? Lepiej zajmij się dziećmi, mężem, sprzątaniem, gotowaniem etc. i popracuj nad kindersztubą, bo w tej kwestii masz ogromne braki. Jeśli chcesz zabierać głos w dyskusji na tym forum to zapoznaj się z netykietą, bo w tym temacie - jak widzę - również masz zaległości. Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: aha ..stolica sie klania. 21.08.06, 20:41 hehehe a ja myslalam,ze tylko warszwianki sa takie klotliwe bestie..;-) ludziem brakuje takich spiec i dlatego wyszukuja dziury w calym... po prostu jest za spokojnie.. zobacz,ktore watki ciesza sie najwieksza popularnoscia ?(czyt.iloscia wpisow)... oczywiscie te..."klotliwe".. a co najciekawsze....po takim spieciu kazdy sie zegna albo znika...no coz....jak nie ma i tak nic do powiedzenia to niech znika.. nadmiar energii mozna by zuzyc na zalozenie nowego watku..podtrzymanie starego... ale po co? klocic sie klocic....to wychodzi nam najlepiej.. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_271 Re: do fridy 21.08.06, 19:41 spokojnie, co do mnie to zajmuję sie córeczką, mężusiem praniem, sprzątaniem, gotowaniem(co uwielbiam) do tego pracuje w bardzo dużej firmie i ponadto studiuję a ty frido nie możesz sie tak bardzo wszystkim denerwowac bo będziesz brzydka pozdrawiam wszystkich goraco i życze miłych dzionków hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ja_myszka Re: po co te kłótnie? 21.10.06, 16:19 to forum jest małe i ok:-) lecz to na glogow.info.pl staje sie zwyczajnie chamskie!... wszystkich i wszystko strasznie obgaduja! Szanujmy sie, a jak mamy problemy rozwiazujmy je e-mailem-nie publicznie! Pozdro dla wszystkich MIŁYCH głogowian :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś