qwerty1231 13.11.06, 12:08 Wygrana obecnego prezydenta jest pewna więc mam pytanie. Na forum gdzieś przeczytałem skrót TKM. Wydaje mi się, że pierwsze dwa to inicjały Tadeusza, ale co oznacza M ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnyjanek Re: TKM 13.11.06, 12:19 > Wygrana obecnego prezydenta jest pewna więc mam pytanie. Na forum gdzieś > przeczytałem skrót TKM. Wydaje mi się, że pierwsze dwa to inicjały Tadeusza, > ale co oznacza M ??? owi 'my" sa przy korycie od wielu już lat . poprostu nic sie w legnicy nie zmieni! dalej beda u władzy ci sami ludzie, te same koterie i te same układy rodzinno-towarzyskie. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: TKM 13.11.06, 21:50 Zlosliwosc za zlosliwosc;) Uwaga, rozsyfrowuje skrot, Tadeusz Krzakowski Miastu:) Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: TKM 14.11.06, 00:52 Miasto z wielkiej litery może oznaczać wyłącznie Rzym (np. jak w kazianiach <a href="pl.wikipedia.org/wiki/Urbi_et_Orbi" target="_blank">_Urbi_ et Orbi</a> zastanawiam się więc coż takiego TK uczynił Rzymowi? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: TKM 14.11.06, 01:44 Parafrazujac: 'Cos ty Legnicy uczynil, Tadeuszu, ze cie lud (ciemny*) wysyla do Mogadiszu, wybrawszy pierwej?';) Zartujemy dalej czy akceptujemy wynik wyborow?:) *moze sie zgubic rytm, ale jak sie odpowiednio szybko przeczyta, to wyjdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty1231 Re: TKM 14.11.06, 08:34 jakbym był złośliwy to bym rozszyfrował jako TK Minimalista ;) Wielkieś mi uczynił smutki w domu moim mój legniczaninie tym wyborem swoim.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyjanek Re: TKM 14.11.06, 08:52 Zlosliwosc za zlosliwosc;) Uwaga, rozsyfrowuje skrot, Tadeusz Krzakowski Miastu > :) w serialu "zmiennicy" obcokrajowiec azjata zamiast mówic "ja " mówił "moja", np. "moja dać panu te 100$ po robocie" Teraz K ... Moja :-) PS nasz lokalny lepper był najbardziej opalonym kandydatem i tu dopatrywałbym sie tajemnicy jego sukcesu Odpowiedz Link Zgłoś