Dodaj do ulubionych

Salon sukien slubnych

06.12.06, 12:50
no własnie, gdzie w Lubinie, które polecacie, jakie orientacyjne ceny, co z wypożyczeniem?

dzięki za wszelkie informacje
pozdr
Obserwuj wątek
    • asia-jedza Re: Salon sukien slubnych 07.12.06, 10:54
      Ja mam suknie z Salonu Katrina na przeciwko Kauflandu. Jest to nowa sukienka
      szytata specjalnie dla mnie bo jestem bardzo malutka. Za wypozyczenie jako
      pierwsza płace 1100 zł. Mozna tam wypozyczyć również juz używane sukienki i
      kosztuje to w granicach 600-800 zł.
      W salonie Malwina też byłam lecz jeśli chodzu o mnie nie podobały mi sie tam
      sukienki. Nie było mowy o indywidualnym zamówieniu i nie kupieniu tylko
      wypozyczeniu.
      Uwazam do Katriny mozna zajrzeć i napewno cos sie wybierze
      • tnxx Re: Salon sukien slubnych 21.12.06, 10:50
        Witam,
        jest tez tam oferta dla Panów?
        np smokingi i fraki?
        Co prawda żenić to ja już sie nie będę ale taki frak na jakieś fajne wyjście
        albo innego rodzaju wydarzenie to bym raczej wypożyczył.

tnxx gg: 4573210

----------------
        www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3915933
    • xxx-x Re: Salon sukien slubnych 07.12.06, 14:11
      Zgadzam się z poprzedniczką. To chyba jeden z najlepszych salonów
      • zemfiroczka Re: Salon sukien slubnych 07.12.06, 14:54
        Dzieki dziewczyny, na pewno tam wpadnę w pierszej kolejności :)A namiary na jakieś inne? Wiem, że kiedyś koło Jamników był Oskar czy cos takiego....
        • asia-jedza Re: Salon sukien slubnych 08.12.06, 13:06
          Jest nad oskarem salon sikni slubnych(wypożyczalnia).Po pierwsze obsługa mi sie
          wogóle nie podaobała, zero doradzenia, sukienki są juz stare, podżólkniete,
          gorsety leżą poukładane w stosy i do dołu jednego(spódnicy) proponują rózne
          gorsety. Mi nałozyli pozółknieta biel i mówiły że to ecri. Materiały cięzkie.
          To już jest indywidualna sprawa kazdego.
          Jest jeszcze na przeciwko Raga Górzyńskiego Malwina Sukienki szyte na jedno
          kopyto bufoniaste. I nie ma mowy zeby mała szczupła osobka tam coś wypozyczyła,
          Zero dodatków swiecitełek i tym podobnych. A w Katrinie doszyja ci tyle ile
          bedziesz chciała.Napisz gdzie znalazłaś ta wymazona suknie:)
          • zemfiroczka Re: Salon sukien slubnych 08.12.06, 16:37
            dzięki, dzięki dobre kobiety :)
            Ślub w lipcu, ale od stycznia juz zamierzam się rozglądać I jasna sprawa- zdam potem relację z wycieczek ;)

pozdr
    • anastazjab79 Re: Salon sukien slubnych 09.12.06, 19:20
      Nie polecam szczególnie salonu Alicja na przeciwko jamników...Cholernie niemiła
      obsługa... Polecam Katarine na przeciw Kauflandu tam są młode miłe dziewczyny..
      • miaau Re: Salon sukien slubnych 13.12.06, 05:59
        ja wypożyczałam szyta na mnie sukienke (tez jestem mala) w salonie EWA zdaje
        sie ze to jest na Odrodzenia (obok domu towarowego Oskar), w czerwcu zapłaciłam
        800 zl..
        na teh samej ulicz, ale w strone targowiska jest salon Malwina
    • zemfiroczka Re: Salon sukien slubnych 05.01.07, 15:20
      A gdzie mogę w Lubinie uszyć kieckę ślubną?
      • jagafe Re: Salon sukien slubnych 05.01.07, 17:32
        hej,
        ja właśnie w tym salonie naprzeciwko Kauflanda szyłam sobie na ślub gorset i
        spódnicę długą z podpinanym tyłem i jestem zadowolona. co prawda było to trzy
        lata temu ale....płaciłam za ten interes jakieś 900zł.Nie wiem czy to dużo czy
        mało, dla mnie ok. bo mam dalej tą kreację i zakładam od czasu do czasu na różne
        okazje do różnych rzeczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka