Gość: gość z Łazisk IP: *.PMPoland.PL / *.pmpoland.pl 22.09.03, 18:39 bardzo to forum aktywne jest , po zbóju! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miuśka Re: Nie ma co... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.03, 22:03 ostatnio dojechałam rowerkiem do Łazisk... :) a tak poza tym..to masz rację...tłumy tu walą... ;) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bryczes Re: Nie ma co... IP: *.boleslawiec.sdi.tpnet.pl 30.09.03, 08:39 Łaziskowy Gościu, Miuśko. Zastanawiam się dlaczego ludzie, między innymi i Wy chcecie tylko "brać". Owszem, macie rację, że od dłuższego czasu nic się tu nie dzieje ale to i Wasza w tym zasługa. KIlka osób, które coś tu pisały były dla Was rozrywką, zabrakło nas - są żale i krytyka. Nie piszę, bo nie bardzo mam co, a i nie chcę być ciągłym dostawcą informacji. Wiele razy padały tu słowa zachęty do zabierania głosu na forum, sporadycznie ktoś się wypowiedział, kilka osób poświęciło temu ciut więcej czasu. Ja czekam, aż dowiem się co słychać w Łaziskach, co jest tam ciekawego, co nowego, a może którędy najlepiej jest tam pojechac rowerem i czy jest wogóle po co jechać. Pozdrawiam i życzę twórczych myśli Bryczes :) Odpowiedz Link Zgłoś