27.02.09, 15:03
Wiatm
Czy ktoś z Was miał kontakt z w/w sprzedawcą.
Jest to sklep internetowy.Jednym z punktów odbioru jest Lubin.
Mam zamiar kupić sprzęt AGD do kuchni....i pewne obawy mam.
Czekam z niecierpliwością na opinie.
Obserwuj wątek
    • nehti Re: Mix-Media 02.03.09, 07:37
      Ja miałam kontakt z tym sklepem. Kupowałam w nim sprzęt AGD.
      Wprawdzie nie wszystki sprzęt przeze mnie zamówiony otrzymałam, bo
      okazało się że niektóre rzeczy po prostu były niedostępne ( pomimo
      tego że widnieją na stronie internetowej).Sprzęt jest fabrycznie
      zapakowany i dowieziony do domu. Za małą opłatą można prosić o
      wniesienie do domu. Wszystko działa bez problemów. Jestem bardzo
      zadowolona. Namiary dostałam od koleżanki, która też tam kupowała.
      Inni znajomi też tam się zaopatrywali. Nie było żadnych zgrzytów.
      • 123zofijka123 Re: Mix-Media 18.05.14, 11:22
        Sklep jak sklep zamówienie przyjęte i potwierdzone e-mailem iż zostało zrealizowane.Towar dostarczony firmą najgorszą jaka może być i z pewnością najtanszą/opinie na internecie/.Sprzęt ktory jest wart 2.000zł totalnie zniszczony nie nadający się z pewnościa juz nawet do naprawy.Uważam że był przewożony jak worek z ziemniakami.Sklep swoją kase pewnie otrzyma a klient musi walczyć z wynajęta przez sklep firmą kurierską/DPD/ jako sprzęt przeznaczony do reklamacji uszkodzony podczas transportu.Nie polecam żadnych zakupów drogą internetową w dzisiejszych czasach jest totalny syf w firmach kurierskich a walka z nimi trwac może wiele dni a może miesięcy.Pozdrawiam.Jeśli decydujesz się na kupno idz do sklepu popatrz dotknij kupuj i tylko wówczas będziesz cieszył sie z towaru.-pozdrawiam
        • 123zofijka123 Re: Mix-Media 20.05.14, 12:57
          Mój przykład nie dotyczy sklepu Mixmedia Lubin ale mieszczacego się w innym rejonie Polski także oczekuję na rozstrzygnienie sprawy.Zawiodlam się i to bardzo na kupowanie artykułów zamawianych internetowo.
          • seren1 Re: Mix-Media 20.05.14, 22:46

123zofijka123 , nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ale odpowiedziałaś na wpis sprzed prawie 5 lat. Moje doświadczenia ze sklepami internetowymi są diametralnie inne od Twoich. Zrobiłem w nich zakupu za kilka tysięcy złotych, z wcześniejszą przedpłatą i nikt mnie nie oszukał. Z każdej dostawy byłem zadowolony, bo była zgodna z moimi oczekiwaniami. Ale jak się do handlu w internecie ma takie podejście jak Ty ( nie mając zielonego pojęcia jak i gdzie robić zakupy), to stajesz się potencjalną ofiarą swej głupoty.
    • mm20140 Re: Mix-Media 02.09.14, 14:44
      Zdecydowanie odradzam ten sklep. Po e-mailu z podziękowaniem za potwierdzenie zakupu następuje totalna cisza - pomimo , że sklep deklaruje na bieżąco informować o losach zamówienia. Już tydzień czekam na dostarczenie wybranego sprzętu AGD i nadal nie mogę uzyskać konkretnej informacji kiedy go otrzymam - choć na stronie sklepu widnieje informacja , że transport z wniesieniem zajmie do 5 dni ! Lepiej udać się do najbliższego marketu , zapłacić parę złotych więcej i mieć towar tego samego lub następnego dnia. Jak dla mnie MixMedia.pl to w dzisiejszych czasach jakieś nieporozumienie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka