reniama 01.05.09, 17:07 Witam. Czy jest jakaś tania firma lub ktos kto tym sie zajmuje aby tanio i sprawnie wywióz gruz pochodzący ze zbijania łazienki.Za podpowiedz wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gigama159 Re: WYWÓZ GRUZU 04.05.09, 19:05 wywozem gruzu zajmuje się LPGK na Nowodworskiej. ja zamawiałam u nich mały kontener - na gruz z łazienki zupełnie wystarczy. podstawiają na 3 dni. koszt ok. 200zł. zamawiałam telefonicznie. zrobiłam przelew z konta i przesłałam potwierdzenie faxem. rano zamówiłam, a na 15 podstawili. www.lpgk.pl/index_0.html Odpowiedz Link Zgłoś
janek.eko Re: WYWÓZ GRUZU 17.02.14, 18:36 Spróbuj może EKO-LOGIS? www.eko-logis.pl. Możesz zapłacić gotówką u kierowcy, albo nawet przelewem po podstawieniu kontenera na gruz w Legnicy i okolicach (mają małe i średnie). Nie wiem jakie mają teraz ceny, ale chyba zdecydowanie niższe niż LPGK... Pozdrawiam Numer: 795-003-003 Odpowiedz Link Zgłoś
mecenas881 Re: WYWÓZ GRUZU 24.01.15, 18:39 W Legnicy na pewno Gruzli, zawsze można negocjować dobre ceny nie trzeba czekać na kontener , płaci sie kierowcy. Maja duzy wybor kontenerow zobacz sobie na strone www.kontenery.wix.com/legnica pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
illiachenvar Re: WYWÓZ GRUZU 29.07.16, 14:04 Ja zawsze zamawiam w EkoSolar, mają nawet takie maleńkie kontenerki na mały remont i jak sprawdzałam ceny parę miesięcy temu to byli najtańsi w Legnicy. www.kontenery.legnica.pl Odpowiedz Link Zgłoś