magda_s4 12.12.03, 19:39 ...na 50 zł. I co by tu za niego kupić...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hektorek Re: Mam bon do Tesco 15.12.03, 10:38 Ja miałem 240 to 170 przepiłem a za 50 to sobie wiertarko-wkretarke kupie bo tam niema co kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Mam bon do Tesco 15.12.03, 10:41 ....a ja mam jeszcze 250 i nie przepiłem.....:))))) bony Sodexho Pass są honorowane w wielu punktach.....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: Mam bon do Tesco 16.12.03, 08:46 To kup FLACHE MIXIMUS w realu 2x0.5 litra po 36 pln Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Mam bon do Tesco 16.12.03, 08:49 ..przeca wiesz, że ja tylko smirnoffa pijam..... Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w Re: Mam bon do Tesco 15.12.03, 11:43 Mozesz np. kupic sobie taka kiecke wieczorowa za 49,99. Pozdrovionka - Verka Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: Mam bon do Tesco 15.12.03, 12:54 verka.w napisała: > Mozesz np. kupic sobie taka kiecke wieczorowa za 49,99. > Pozdrovionka - Verka > Ooooooo! To jest dobry pomysł! I będę ją wieczorami przed snem zakładała ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: Mam bon do Tesco 16.12.03, 08:49 Moja wiertarko wkrętarka zamieniła sie na gotówke. I moge se 70 zł do karpacza zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w Re: Mam bon do Tesco 16.12.03, 09:54 Vitam!!! Poprawka, co do tej ceny, pomylilam sie o 9 gr. wiec poza sukienka mozesz jeszcze 10 gr na cos przeznaczyc. A zalozenie takiej sukieki (obcislej) przed snem moze zaowocowac brakiem snu, o ile nie sypiasz sama :-))) pozdrovionka - Verka Odpowiedz Link Zgłoś
coffe7 Re: Mam bon do Tesco 16.12.03, 09:44 hmmm...50 zł powiadasz?? to moze uda cos Ci sie wymyslic: -moze plyta kompaktowa-ale dla Ciebie to moze byc za maly wybor -ksiazka-jak wyzej -moze jakies ulubione slodycze-ale zapewne sie odchudzasz -dobre wino i swieczke(tworzylaby nastroj)cobys mogla z bliska dla Ciebie osoba je wypic-ale zapewne za 50 zl nie ma dobrego wina -a moze jest ktos kto chcialby dostac pod choinke wlasnie to co jest w Tesco? wiec kup mu to -a jesli nie wiesz nadal co z tym zrobic to moze oddasz ten bon komus kto tego potrzebuje i bedzie zadowolony-bo nie wiem czy Ty zadowolona jestes ...i chyba wyjdzie na to ze bedzie spoczywal w kieszeni Twojej kurtki(w szafie,szufladzie,szkatulce,wypierzesz go razem ze spodniami-bo po prostu o nim zapomnisz... a jesli juz uda Ci sie cos wymyslic to napisz o tym... Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: Mam bon do Tesco 17.12.03, 13:10 coffe7 napisała: > moze plyta kompaktowa-ale dla Ciebie to moze byc za maly wybor Właśnie. A poza tym chyba musiałabym dopłacić... > -ksiazka-jak wyzej Raczej pojadę do wrocławskiego Empiku :-) > -moze jakies ulubione slodycze-ale zapewne sie odchudzasz Jak zawsze :-D > ale zapewne za 50 zl nie ma dobrego wina ZNALAZŁAM!!! ZA 14,95 :-) > bo nie wiem czy Ty zadowolona jestes Jestem zadowolona, że uch! :-) > ...i chyba wyjdzie na to ze bedzie spoczywal w kieszeni Twojej kurtki(w > szafie,szufladzie,szkatulce,wypierzesz go razem ze spodniami-bo po prostu o > nim zapomnisz... Ale w życiu! Jestem łasa na wszelkie bony i długo o nich pamiętam :-) > > a jesli juz uda Ci sie cos wymyslic to napisz o tym... Jeszcze (17.12.2003.) nie wymyśliłam :-( Odpowiedz Link Zgłoś