novarosa 10.06.09, 12:01 Czy może ktoś polecić dobrego dentystę (wraz z namiarami) w Lubinie? Bardzo pilne! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hofff Re: Dentysta 10.06.09, 15:12 Ja chodzę i polecam dr Rybkę. Przyjmuje w Medicusie na Leśnej na 2 piętrze. Telefonu teraz nie pomnę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Dentysta 10.06.09, 16:37 też polecam dr Rybkę, tylko obawiam się, że na wizytę trzeba czekać co najmniej 3tyg tel. 076 746 62 50 Odpowiedz Link Zgłoś
novarosa Re: Dentysta 10.06.09, 20:39 Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Właśnie bardzo zależy mi na czasie. A czy ktoś może wypowiedzieć się na temat, który był już poruszany, tzn.: Lesdent na Odrodzenia a dokładniej chodzi mi o doktora Lesisz? Coś wyczytałam w zarchiwizowanym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
novarosa Re: Dentysta 12.06.09, 12:22 A czy ktoś może wypowiedzieć się na temat Pani Sadowskiej z LESDENTu? Odpowiedz Link Zgłoś
askg Re: Dentysta 13.07.09, 10:11 novarosa napisała: > A czy ktoś może wypowiedzieć się na temat Pani Sadowskiej z LESDENTu? Super dentystka ;-) Dokładna i delikatna Ja chodziłam do nej z moją córcia jeszcze do Medicusa Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
renner Re: Dentysta 09.08.09, 23:13 A ja polecam gabinet RADIX - Pan dr Korzeniowski Przyjmuje codziennie na leszczynowej ale ciężko z wolnymi terminami. *************************************** Szkoła Tańca RENN - Lubin Odpowiedz Link Zgłoś
piotrkrotosz Re: Dentysta 12.06.10, 20:26 A ja polecam Panią Annę Kleszczyńską przyjmuje w Korona Dent w Lubinie. Pełen profesjonalizm :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrkrotosz Re: Dentysta 12.06.10, 20:25 Nie chcę nikogo polecać ale ja chodzę do nowoczesnego centrum Korona Dent i jestem bardzo zadowolony. Mieści się na ul. Polnej w Lubinie, łatwo znadziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelka55 Re: Dentysta 13.06.10, 21:49 ja polecam dr Dziurmana, przyjmuje na Fredry -świetny fachowiec!!! Odpowiedz Link Zgłoś