altu 13.01.04, 09:40 Po wczorajszych opadach gazety rozpisują sie o korkach w Warszawie (i nie tylko). Ile wam wczoraj zajęła droga do domu? DUże korki były? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babik Re: zimowe korki 13.01.04, 11:11 Półtorej godziny , droga którą przeważnie przejeżdżam w 25 min. I tak uważam , że był to niezły wynik )) Dzisiaj pewnie powtórka z rozrywki , tylko jak ja wiadukt nad Puławską dzisiaj przejadę . Wczoraj uratował mnie leżący śnieg na jednym pasie , na drugim była spływająca woda po żywym lodzie. Dramat. Odpowiedz Link
candycandy Re: zimowe korki 13.01.04, 11:21 Normalnie - metro śmigało bez zarzutu Dziś rano w autobusach ludzkość licytowała się, kto wczoraj dłużej wracał z pracy do domu i gdzie był największy korek. Odpowiedz Link
aankaa Re: zimowe korki 13.01.04, 11:22 godzina piętnaście zamiast dwudziestu minut w międzyczasie "ślizg" na hak poprzednika cudem dolazłam do domu (tak mi się nóżki z wrażenia trzęsły) Odpowiedz Link
malidar Re: zimowe korki 13.01.04, 12:47 Moja Lepsza Połowa zwykle przejeżdża swoją trasę w ok.25 min. Wczoraj zajęło mu to 70 min. Mam dziś w perspektywie jazdę w ok. godziny 18 z Targówka na Ursynów, ciekawe ile mi to zajmie. Odpowiedz Link