czarna33 01.02.04, 09:00 Bez skojarzeń proszęW jakiej pozycji piszecie siedząc przed komputerem?J a w tej chwili mam nogi zadarte do góry,oparte na stojaku na płyty.Hmm nogi mam wyżej niż ręce bo klawiatura na brzuchu leży.Jezuuu jak mi fajnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wedrowiec2 Re: Pozycja 01.02.04, 11:46 jackussi napisał: > czasami zakładam nogi na biurko Musiałabym byc człowiek-guma, by przyjąć taką pozycję Stolik z monitorem, klawiaturą itd. stoi przy biurku, ale prostopadle do niego. Fotel wciśnięty jest w szczelinę o szerokości 75 cm. Siłą rzeczy pozycję komputerową mam najbardziej prawidłową z możliwych. Nawet przytyć nie mogę, bo musiałabym przemeblować cały pokój. Odpowiedz Link
geograf Re: Pozycja 01.02.04, 14:47 ja najczęściej siedze na fotelu,noga na nodze,albo jedna stopa oparta o "jednostkę centralną" Niestety biurko jest za niskie jak na mój wzrost..cóż..trzeba sobie radzić...z nogami generalnie różne pozycje przyjmuję.... Odpowiedz Link
koszysta Re: Pozycja 01.02.04, 14:51 Czemu bez skojarzeń? Skojarzenia bywają bardzo miłe, trzeba tylko uważać, aby nie popaść w przesadę. Aktualnie moja pozycja jest raczej niezdrowa. Oparty o biurko, przygarbiony, głowa w monitorze, kręgosłup w esy floresy. Nigdy tak nie róbcie!!! Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Pozycja 01.02.04, 15:18 Aaaa, zapomniałam. Też głowę trzymam w monitorze, a szyja jest maksymalnie wygięta do przodu. Esflores całkowity Odpowiedz Link
owca Re: Pozycja 01.02.04, 14:54 w zimie najczęściej siedzę w pozycji na czterech literach, z nogami na kaloryferze i z kotem na kolanach a ponieważ dziś bardziej wiosennie niż zimowo to kot wyemigrował na parapet a nogi w pozycji 'po turecku' pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link