candycandy 06.02.04, 15:40 Dostałam z zaprzyjaźnionego źródła, wysyłam wam a wy prześlijcie do swoich znajomych. Zwróćcie uwagę na zdjęcia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
candycandy Re: Skimming - WAŻNE!!! 06.02.04, 16:06 Już Jak ktoś jeszcze chętny, to niech się tu wpisze. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Skimming - WAŻNE!!! 06.02.04, 16:20 Dziękuję za list Mój bankomat stoi w hallu banku, więc jest bezpieczny (?), ale przesłałam informacje do znajomych, których bankomat (PKO BP) sterczy samotnie z muru na długiej, pustej ulicy. Odpowiedz Link
jackussi Re: Skimming - WAŻNE!!! 06.02.04, 18:14 bylem tym któremu zeskanowano i ukradziono pieniądze Znajdź wątek Ukradziono mi pinądze z konta Odpowiedz Link
sloggi Re: Skimming - WAŻNE!!! 07.02.04, 02:11 Nawet nie wiedziałem, ze ten proceder ma taką nazwę. Ja przy pobieraniu gotówki z bankomatu mam obsesję ogladania ścian dookoła, nikt nie ma prawa być w podliżu - nie pobiorę gotówki, dokąd ten ktoś nie odejdzie na bezpieczną odległość. Odpowiedz Link